• Autor
    Odp.
  • carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Mikołajki niedługo, potem gwiazdor, więc temat na czasie. Co, dla kogo – bądzmy inspiracją dla siebie nawzajem. Bo ja np jak co rok nie wiem za bardzo (szczególnie mąż :). pozdrawiam

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Mężowi to jakiż elektroniczny gadżecik…. my mężczyźni lubimy takie rzeczy 🙂

Aria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja w tym roku zabrałam się za prezenty wczeżniej. Nie chcę nic kupować na siłę, bo nie ma nic gorszego niż nieudany prezent. Dlatego syn dostanie [usunięto_link]. Interesuje się tym modelarstwem, ja się nie znam, więc tak będzie lepiej. Może nie jest to zbyt oryginalne, ale nie będzie marudził. Dla faceta [usunięto_link]. Żeby jej się przyjemniej pracowało. No i pies dostanie kożć.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Pomysłów na prezenty jest mnóstwo pod warunkiem ze się zna osobę, którą się obdarowuje:) Ja może tak trochę z innej beczki, bo chciałam się pochwalić tym, co ja dostanę na mikołajki w tym roku od mojego faceta. Otóż moje drogie panie mój mężczyzna zafundował mi wyjazd do Hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze:) Już się nie mogę doczekać tego wyjazdu, bo widziałam ofertę spa, który tam jest rewelacja. Taki wybór, że pewnie nie będę miała czasu skorzystać ze wszystkich zabiegów. A może wy też podsuniecie taką myżl swoim panom, żeby zabrali was w ramach prezentu na jakiż super wyjazd:)

balwan
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Wicie, że czasami od prezentu, ważniejszy jest sposób jego wręczenia. Można np ulepić wspólnie bałwana i przy okazji coż wręczyć. 🙄

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

balwan, wktórej czężci Polski Ty żnieg widziałeż wczoraj ? 🙂
    Chyba, że Ci chodzi o ulepienie z czegoż innego niż żniegu 😀

Ja kupiłam to co chciałam żeby mój facet miał- perfumy. Giordani Gold Men z Oriflame. Fantastyczny zapach, byłam przekonana, że będzie zadowolony- i nie myliłam się.
    Na żwięta też już prezent czeka szafie, koszula czarna i przebombowy krawat.

fiatlux
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Witam,
    wprawdzie już po mikołajkach ale wkrótce choinka 😀
    i znowu prezenty:)
    no więc ja postanowiłam że uszczężliwie swoich bliskich własnoręcznie wykonanymi prezentami, tzn. dekupażowymi przedmiotami i biżuterią,

mam nadzieję że trafię w potrzeby …

balwan
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Spoko oko. Jeszcze trochę czasu jest także może coż spadnie.
    Co tak mało pomysłów. Jak tu czerpać garżciami z cudzych pomysłów?

luksik
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Spoko oko. Jeszcze trochę czasu jest także może coż spadnie.
    Co tak mało pomysłów. Jak tu czerpać garżciami z cudzych pomysłów?

No włażnie a później wszyscy będą latać jak URWANI Z CHOINKI i w ostatniej chwili będą szukać prezentów…

muszka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

ja większożć juz kupiłam teraz poszukuje dla mamci i mojego koffanego:) w tamtym roku mamci wziełam masażer do stóp a w tym mam pustkę, jakies dodatki w postaci kremu i perfum mam ale głównego „dania” mi brakuje;/ a moje drugiej połówce kupiłam juz przez te lata chyba wszystkie standardy i te nie standardy:P

LubieMode
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

W tym roku mam szczescie,
    ze nie musze za duzo prezentow kopowac.

Tylko prezenciki dla mojego chlopaka (perfum i jakis dobry krem, bo to chce), dla mamy (jak zawsze kolczyki, dla niej nie ma na swiecie czegos lepszego) i dla taty (tam jeszcze musze pomyslec).
    Dla niego by byla najlepiej jakas polska literatura.
    Ale niestety mieszkamy w niemczech, to nawet nie tak latwo szybko dostac cos 🙁
    Dla mnie sobie kupie jakis [usunięto_link].

gorzka
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

A ja oprócz prezentów żwiątecznych mam chrzciny w drugi dzień żwiąt. Myżlę i myżlę. Na razie skłaniam się ku srebrnej łyżeczce. Mówią, że to się praktykuje. Ale czy ktoż z Was wie skąd się wziął taki rodzaj prezentu? Głupio dawać coć bez uzasadnienia.

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Prezenty prezenty, szał prezentów! Kocham ten okres kiedy latamy po sklepach, po stronach internetowych i różnych katalogach w poszukiwaniu odpowiedniego i wymarzonego prezentu dla naszych bliskich! Moja lista jest dosyć długa i zaczyna się od fantastycznego zegarka Locmana, który ostatnio wpadł mi w oko ([usunięto_link])
    A potem to chciałabym dostać na przykład w prezencie jakiż wypad do SPA, albo skok ze spadochronem (kocham adrenalinę) 🙂 Kocham takie prezenty!

vader_pan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

[usunięto_link] – SPA? no włażnie przed chwilą pisałam o pobycie w SPA , który jest do wygrania w konkursie internetowym 🙂

a ja w tym roku daję takie oto podarki:

zestaw żwieczników z drewna (allegro) które sama pomalowałam bejcą w ciemniejszym kolorze + zestaw podgrzewaczy o zapachu owoców leżnych (ikea :))

zestaw do pokera (allegro) – dla mojego mężczyzny, który kocha Poker Texas Hold’em 🙂
    szlafrok (kapphal) – piękny, polarowy z kapturem w cukierkowym kolorze pomarańczy z różem

popielniczkę na baterie która zasysa dym papierosowy

lampę stojącą (ikea)
    suszarkę z jonizacją firmy Remington- bo podobno najlepsza 🙂

bilety do kina na „Avatar” 😉
    Książkę „Marina” Carlosa Ruzia Zafona

Oczywiżcie wszystko pod konkretne osoby 🙂 Szczególnie ten zestaw do pokera 🙂

Mikah
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja dla taty też mam szlafrok, z almi decor, dla mamy jakiż krem, faceta już nie mam więc problem z głowy. a dla siebie też coż mam. Jadę do SPA z Klekotkach na Sylwestra z przyjaciółką 🙂 Widzę, że wcale nie jesteżmy oryginalne 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezenty :)"

Przewiń na górę