prezerwatywy smakowe?

• Autor
    Odp.
  • oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

no wlasnie zadaję pytanie i czekam na wasze opinie:
    po co prezerwatywy mają smak? zapach i kolor owszem rozumiem ale smak?czy po to zeby partnerka po stosunku mogla wylizac resztki smaku z penisa partnera czy tez partner smakuje po stosunku swoją ukochana? a moze jeszcze cos innego. czekam na wasze sugestie

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Po to, ze jest latwiej panience zrobic chlopakowi loda w gumce niz bez. Szczegolnie na poczatku.Dlatego prezerwatywa smakowa i zapachowa ma do tego zachecic 😛

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

My kupilismy raz Durexy smakowe, ale byly za male dla mojego chlopaka 🙂 Dlatego uzywamy zwykle.

reeversed
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

gumki smakowe to poprostu kolejna zabawka do sypialni…urozmaicenie. wbrew pozorom bardzo przydatna-zwłaszcza w miejscach publicznych kiedy nie mozna pozwolic sobie na plamy… nie wiem jak wy ale ja wole smak banana od samku lateksu… 😆

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

smakowe sa be… bynajmniej kiedys były ohydne ;/

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

ja mam w szufladzie jakież bananowe…ale tylko raz ich używaliżmy…do normalnego sexu…
    a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…bo ja sobie nie wyobrażam jak miałabym pieżcic Mojego Mężczyznę i zamiast niego czuć babanowy lateks…to nie dla mnie

reeversed
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…

co za bzdura…

a co do smaku 'bananowego lateksu’ to albo nie wiesz jak smakuje lateks ( ja np. nie wiem) albo nie probowalas takich gumek…

Jollanta
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…

co za bzdura…

a co do smaku 'bananowego lateksu’ to albo nie wiesz jak smakuje lateks ( ja np. nie wiem) albo nie probowalas takich gumek…

Ty masz swoje zdanie a ja mam swoje…naszczężcie odmienne:)

Missteq
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

ja używałam smakowych- owocowych i czekoladowych durexów..
    te czkoladowe mają intensywny zapach co po pewnym czasie już mi przeszkadzało bo mieliżmy 20sztuk.. eh 😆
    ale co do sexu oralnego to chciałam zobaczyć jak to się robi przez gumke smakową heheh i naparwde nie podobało mi się… czułam ten latex.. wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀

popieram 😀

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

geez, kiedyż się nam trafiły czekoladowe gumki, bo akurat innych nie było w sklepie (; masakra, nie dożć, że mi było niedobrze od zapachu, to jeszcze mnie uczulały (!) mimo, że na lateks uczulenia nie mam. Tak więc — nigdy więcej, wolę raczej zjeżć banana na podwieczorek, a w sypialni zostać sobą.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀

popieram 😀

Ja też 😉 po co jeżc lizaka przez papierek?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Czasami lepiej tak niż potem niańczyć dzieci:)

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Czasami lepiej tak niż potem niańczyć dzieci:)

No to wiadome. Mi chodzi tylko o seks oralny.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

A to wiadomo, że lepiej bez:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezerwatywy smakowe?"

Przewiń na górę