- AutorOdp.
- 4 września 2007 at 11:45
no wlasnie zadaję pytanie i czekam na wasze opinie:
po co prezerwatywy mają smak? zapach i kolor owszem rozumiem ale smak?czy po to zeby partnerka po stosunku mogla wylizac resztki smaku z penisa partnera czy tez partner smakuje po stosunku swoją ukochana? a moze jeszcze cos innego. czekam na wasze sugestie4 września 2007 at 11:48Po to, ze jest latwiej panience zrobic chlopakowi loda w gumce niz bez. Szczegolnie na poczatku.Dlatego prezerwatywa smakowa i zapachowa ma do tego zachecic 😛
4 września 2007 at 11:53My kupilismy raz Durexy smakowe, ale byly za male dla mojego chlopaka 🙂 Dlatego uzywamy zwykle.
6 września 2007 at 11:33gumki smakowe to poprostu kolejna zabawka do sypialni…urozmaicenie. wbrew pozorom bardzo przydatna-zwłaszcza w miejscach publicznych kiedy nie mozna pozwolic sobie na plamy… nie wiem jak wy ale ja wole smak banana od samku lateksu… 😆
6 września 2007 at 17:43smakowe sa be… bynajmniej kiedys były ohydne ;/
9 listopada 2007 at 17:12ja mam w szufladzie jakież bananowe…ale tylko raz ich używaliżmy…do normalnego sexu…
a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…bo ja sobie nie wyobrażam jak miałabym pieżcic Mojego Mężczyznę i zamiast niego czuć babanowy lateks…to nie dla mnie9 listopada 2007 at 17:24[usunięto_link] wrote:
a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…
co za bzdura…
a co do smaku 'bananowego lateksu’ to albo nie wiesz jak smakuje lateks ( ja np. nie wiem) albo nie probowalas takich gumek…
30 listopada 2007 at 19:43[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a smakowe chyba zostały wynalezione dla dziewczyn, które lubią uprzyjemniać zycie przypadkowym facetom…
co za bzdura…
a co do smaku 'bananowego lateksu’ to albo nie wiesz jak smakuje lateks ( ja np. nie wiem) albo nie probowalas takich gumek…
Ty masz swoje zdanie a ja mam swoje…naszczężcie odmienne:)
30 listopada 2007 at 21:57ja używałam smakowych- owocowych i czekoladowych durexów..
te czkoladowe mają intensywny zapach co po pewnym czasie już mi przeszkadzało bo mieliżmy 20sztuk.. eh 😆
ale co do sexu oralnego to chciałam zobaczyć jak to się robi przez gumke smakową heheh i naparwde nie podobało mi się… czułam ten latex.. wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀30 listopada 2007 at 22:07[usunięto_link] wrote:
wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀
popieram 😀
1 grudnia 2007 at 19:33geez, kiedyż się nam trafiły czekoladowe gumki, bo akurat innych nie było w sklepie (; masakra, nie dożć, że mi było niedobrze od zapachu, to jeszcze mnie uczulały (!) mimo, że na lateks uczulenia nie mam. Tak więc — nigdy więcej, wolę raczej zjeżć banana na podwieczorek, a w sypialni zostać sobą.
2 grudnia 2007 at 08:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wole samego -bez ubranka peniska 😀 😀 😀
popieram 😀
Ja też 😉 po co jeżc lizaka przez papierek?
2 grudnia 2007 at 09:50Czasami lepiej tak niż potem niańczyć dzieci:)
2 grudnia 2007 at 09:56[usunięto_link] wrote:
Czasami lepiej tak niż potem niańczyć dzieci:)
No to wiadome. Mi chodzi tylko o seks oralny.
2 grudnia 2007 at 10:05A to wiadomo, że lepiej bez:)
- AutorOdp.