• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Prezerwatywy smakowe? chmmm….jeszcze nie probowalismy. Ale wlasciwie nie wiem po co takie komu..(?) Nie wyobrazam sobie piescic mojego ukochanego” w opakowaniu”,a przy normalnym seksie:co za roznica..?

Moze wymyslili je po to,zeby uprzyjemnic spotkanie np.zapachem truskawek…..

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

no niektóre kobiety, jak widać, mają opory przed pierwszym seksem oralnym. Myżlę, że to może być taki pierwszy krok, prezerwatywy smakowe.

Inni wolą od razu na głęboką wodę (: myżlę, że później (tzn. jak już się człowiek „przełamie”) to takie gumki są całkowicie zbędne.

Lalka_z_Porcelany
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Hehe, gumki smakowe 😆 Nie wiem po co i do czego i nie interesuje mnie to, do ust napewno bym tego nie brala z gumka czy bez – jak dla mnie bleeee.
    Ale co kto lubi 🙂

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja też nie mam pojęcia po co two stworzyli. Choć w pewnym sensie koleżanki rozwiązały zagadkę. Kiedyż widziałem o smaku kawowym. I stwierdzenie mała czarna z rana od razu ma inne znaczenie.

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Kiedys jak jeszcze z A. urzywalismy prezerwatyw (nawilżanych zazwyczaj) kupilismy z ciekawosci smakowe-truskawkowe, pierwsze wrazenie zabawny kolor, drugie-szybko wysychaly i podraznialy mnie, trzecia rzecz-byly mniejsze niz zwykle i nie wiem czy bardziej sztywne czy grubsze, ciezko powiedziec.

Żadna rewelacja.

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

podobnie mój chłopak zareagował kiedy zauważył te smakowe
    przecież one maja jeszcze na sobie nawilżacz wiec nawet ostatecznie do tego loda sie nie nadają ;/

normalnie to oczywiste ale z guma nigdy bym nie zrobiła tego chłopakowi

a jak ktoż lubi czuć smak banana albo truskawek to ostatecznie można jeszcze zagryzać nimi albo wysmarować chłopaka jakimż kremem bananowym albo truskawkami w żelu ^^

to mi sie wydaje o wiele smaczniejszym rozwiązaniem

Wild_Angel
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

no to kiedyż się skusiłam – chciałam zobaczyć sama.
    trafiło na Durexy truskawkowe 😉
    prezerwatywa słodka absolutnie nie była, ale za to mój partner już był bardzo słodki, smakujący truskawką. ;D

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

a nio smakowe fajne są 🙂
    pachną fajnie:)) nie ma wrażenia takie …gumy:) tylko np truskaweczkami pachnie 🙄

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

smakowe miałam raz w życiu, nic szczególnego, potem nie widziałam sensu w korzystaniu z takich

k00ra
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

prezerwatywy smakowe są bez sensu.
    przy seksie oralnym lepiej jest bez niczego 😉
    a przy normalnym seksie często pękają…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezerwatywy smakowe?"

Przewiń na górę