- AutorOdp.
- 3 grudnia 2007 at 13:40
Prezerwatywy smakowe? chmmm….jeszcze nie probowalismy. Ale wlasciwie nie wiem po co takie komu..(?) Nie wyobrazam sobie piescic mojego ukochanego” w opakowaniu”,a przy normalnym seksie:co za roznica..?
Moze wymyslili je po to,zeby uprzyjemnic spotkanie np.zapachem truskawek…..
6 grudnia 2007 at 09:04no niektóre kobiety, jak widać, mają opory przed pierwszym seksem oralnym. Myżlę, że to może być taki pierwszy krok, prezerwatywy smakowe.
Inni wolą od razu na głęboką wodę (: myżlę, że później (tzn. jak już się człowiek „przełamie”) to takie gumki są całkowicie zbędne.
8 lutego 2008 at 10:22Hehe, gumki smakowe 😆 Nie wiem po co i do czego i nie interesuje mnie to, do ust napewno bym tego nie brala z gumka czy bez – jak dla mnie bleeee.
Ale co kto lubi 🙂8 lutego 2008 at 20:44Ja też nie mam pojęcia po co two stworzyli. Choć w pewnym sensie koleżanki rozwiązały zagadkę. Kiedyż widziałem o smaku kawowym. I stwierdzenie mała czarna z rana od razu ma inne znaczenie.
8 lutego 2008 at 22:05Kiedys jak jeszcze z A. urzywalismy prezerwatyw (nawilżanych zazwyczaj) kupilismy z ciekawosci smakowe-truskawkowe, pierwsze wrazenie zabawny kolor, drugie-szybko wysychaly i podraznialy mnie, trzecia rzecz-byly mniejsze niz zwykle i nie wiem czy bardziej sztywne czy grubsze, ciezko powiedziec.
Żadna rewelacja.
20 lutego 2008 at 16:59podobnie mój chłopak zareagował kiedy zauważył te smakowe
przecież one maja jeszcze na sobie nawilżacz wiec nawet ostatecznie do tego loda sie nie nadają ;/normalnie to oczywiste ale z guma nigdy bym nie zrobiła tego chłopakowi
a jak ktoż lubi czuć smak banana albo truskawek to ostatecznie można jeszcze zagryzać nimi albo wysmarować chłopaka jakimż kremem bananowym albo truskawkami w żelu ^^
to mi sie wydaje o wiele smaczniejszym rozwiązaniem
1 kwietnia 2008 at 12:08no to kiedyż się skusiłam – chciałam zobaczyć sama.
trafiło na Durexy truskawkowe 😉
prezerwatywa słodka absolutnie nie była, ale za to mój partner już był bardzo słodki, smakujący truskawką. ;D14 lipca 2008 at 18:55a nio smakowe fajne są 🙂
pachną fajnie:)) nie ma wrażenia takie …gumy:) tylko np truskaweczkami pachnie 🙄24 lipca 2008 at 09:31smakowe miałam raz w życiu, nic szczególnego, potem nie widziałam sensu w korzystaniu z takich
9 listopada 2008 at 22:28prezerwatywy smakowe są bez sensu.
przy seksie oralnym lepiej jest bez niczego 😉
a przy normalnym seksie często pękają… - AutorOdp.