- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 7 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 16 lat, 4 miesi膮ce temu przez
TrancEye.
- AutorWpisy
- 26 stycznia 2010 o 07:42 #6247
Mam problem z moim chlopakiem.Spotykamy sie niecale 3 miesiace.Jak dla mnie to ideal faceta.Poznalismy sie przez pewien portal randkowy.Po jakims czasie ja wykasowalam swoj profil.niedawno sie okazalo ze moj ukochany ciagle tego portalu uzywa.Mowil ze nic zlego nie robi,ze tylko sprawdza kto mu usmieszki puszcza.Jak zapytalam sie go dlaczego to odpowiedzial ze sie jeszcze we mnie nie zakochal.Mowil , ze potrzebuje wiecej czasu.Mowil ze mu zalezy na mnie,ze stajemy sie coraz blizsi i nasz zwiazek zmierza w dobrym kierunku.ze ma nadzieje ze wyjdzie z tego cos powaznego.Niewiem teraz co mam myslec.czuje sie jak taki 'umilacz czasu’ czyli dopoki nie znajdzie dziewczyny ktora pokocha bedzie ze mna sie spotykal.Zalezy mi na nim ale boje sie ze za pare miesiecy jak ja sie bardziej zaangazuje on mi powie ze probowal ale nie umial mnie pokochac 馃檨
26 stycznia 2010 o 12:04 #166771To 偶e jest dla Ciebie idea艂em faceta po 3 miesi膮cach to normalne – zauroczy艂a偶 si臋 i nie dostrzegasz jego wad… poczekaj max 2 lata a zobaczysz 馃檮
Ja jako facet zupe艂nie rozumiem zachowanie „Twojego ch艂opaka”. Ci臋偶ko znale藕膰 warto偶ciow膮 kobiet臋 (nie w膮tpi臋 偶e faceta te偶), jeszcze ci臋偶ej od razu si臋 w niej zakocha膰, a 偶eby to uczucie by艂o odwzajemnione to ju偶 w og贸le trzeba m贸wi膰 o wielkim szcz臋偶ciu. Na Twoim miejscu nie martwi艂bym si臋 o nic tylko poczeka艂 jak sprawy si臋 potocz膮. Jestem 偶wiadom 偶e troch臋 mo偶e to bole膰/przeszkadza膰, ale w zwi膮zku chodzi przecie偶 o zaufanie, czy jednak si臋 myl臋? Konto na NK te偶 mu ka偶esz usun膮膰, zabronisz wychodzi膰 na miasto bo mo偶e tam spotka膰 inn膮 kobiet臋 kt贸r膮 mo偶e pokocha膰? Je偶li b臋dziesz stara艂a si臋 go w taki spos贸b kontrolowa膰 to uwierz mi – tylko go do siebie zniech臋cisz.
Pozdrawiam
26 stycznia 2010 o 12:48 #166772
AnonimowyNieaktywne- Temat贸w: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
To ten pan wi臋zie艅? Faceci ze 偶rodowisk kryminogennych min. dilerzy to jednak urodzeni bajeranci i bawidamki 馃檨
26 stycznia 2010 o 13:03 #166773Tak, to ten co siedzial za handel.Ale nie wydaje mi sie zeby byl bawidamkiem.
4 lutego 2010 o 05:16 #166774Denerwowalo mnie to bardzo ze on ciagle uzywa tego portalu radnkowego i niedawno kolezanka mi podpowiedziala zeby napisac mu wiadomosc z fikcyjnego profilu i sprawdzic czy rzeczywiscie nie pisze z innymi dziewczynami.Napisalam mu 'masz ochote na radnke ze mna?’ .on odpisal!!!!!a mowil ze nie pisze z innymi.Klamal.Napisal’niewiem czy mam ochote bo cie nie znam i nigdy nie widzialem.chyba ze sie myle’.wydaje mi sie ze on moze podejrzewac ze to jestem ja.Niewiem co mam robic.Czy ja poprostu moze jestem przewrazliwiona i robie z igly widly?Czy moze zakonczyc odrazu ta znajomosc?albo kazac mu wybierac albo spotyka sie ze mna i kasuje profil albo uzywa stronki dalej i znami koniec.Niewiem co robic, zalezy mi na nim.co byscie zrobili na moim miejscu?
4 lutego 2010 o 18:56 #166775Nie wiem czy warto dalej z nim by膰,ale to ju偶 Twoja decyzja.Na pocz膮tku jak sie cz艂owieka poznaje to nie patrzy sie na jego wady,a jak kto偶 pisa艂 wy偶ej schody zaczynaja sie po 2 latach,wtedy wszystko w tym cz艂owieku nam przeszkadza,jesli mi艂o偶膰 jest silna to ten zwiazek ma szanse przetrwac.Idea艂贸w nie ma,my tylko chcemy tak my偶le膰 na poczatku znajomo偶ci.pozdrawiam:)
4 lutego 2010 o 19:59 #166776Powiem Ci tak, jak ka偶esz mu wybiera膰 pomi臋dzy Tob膮 a profilem a wybierze Ciebie to pami臋taj, 偶e mo偶e sobie za艂o偶y膰 na nowo konto randkowe pod innym nickiem i np. nie ujawnia膰 swoich fotek tylko wysy艂a膰 e-mailem. Wi臋c mo偶e lepiej 偶ledzi膰 po cichu jego poczynania, je偶li masz w膮tpliwo偶ci to sprawd藕 go, nawi膮偶 z nim mi艂膮 rozmow臋 jako inna osoba, zobaczysz jakie ma podej偶cie mo偶esz podpyta膰 si臋 czy jest stanu wolnego itp. Wtedy rozwiejesz swoje w膮tpliwo偶ci to chyba najlepszy spos贸b…
Mog艂aby偶 mu zaufa膰 ale jak sama widzisz on ju偶 Ci臋 ok艂ama艂 wi臋c mo偶e wybierz te偶 pierwszy wariant 馃檪pozdrawiam
8 lutego 2010 o 13:41 #166777a z kolei wed艂ug mnie 3 miesiace znajomo偶ci to taki okres kiedy chyba nie jestescie jeszcze tak ze soba z偶yci i b臋dzie Ci 艂atwiej teraz…. Facet, kt贸ry od pocz膮tku k艂amie stawia sie na przegranej pozycji. Je偶li juz cos budowa膰 – to na solidnym fundamencie, kt贸rym k艂amstwo niestety nie jest… Sama zdecyduj – sugestia jasna.
A i jeszcze jedno 馃檪 tylko Ci sie wydaje ze idealny 馃榾
jak juz ktos wczesniej wspomnial musialabys jeszcze chwile poczekac i wtedy wyszly by te mniej fajne „zaletki”
Pozdrawiam i POMY艣LNO艣CI 馃檪9 lutego 2010 o 00:34 #166778Kurde otrz膮偶nij si臋 kobieto! Masz 26 lat, zadajesz si臋 z KRYMINALIST膭, masz jawne dowody na to, 偶e ma Ci臋 w d**** i jeszcze si臋 zastanawiasz??? Kobiety s膮 DZIWNE.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.