- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2010 at 04:58
Dziewczyn tylko Wy możecie mi pomóc odpowiedzieć sobie na to pytanie.
oto ono : Czego Wy potrzebujecie i chcecie od faceta gdy macie PMS, gdy jesteżcie tuż przed miesiączką????
Nie mam już pomysłów co mogę robić by moja dziewczyna czuła sie dobrze
Jestem dla niej miły, wyrozumiały mimo że kilka razy dziennie rani mnie swoimi słowami ale za każdym razem odpowiadam ze ją kocham. Okazuję miłożć, interesuje się jej stanem, cały dzień jestem do jej dyspozycji, zawsze może o wszystkim mi powiedzieć, przytulać nie mam jak bo dzieli nas ponad 30 km ale jakbym był blisko to bym przytulał. Ona mówi że ” po co bd mówić przecież za pare dni znów bd do rany przyłóż” albo pytania gdy mówie ze kocham ” czemu” „bo”. Ogólnie widzę ze jest taka obojętna wobec mnie wobec tego że kocham i tęsknie. ostatnio zapytała czy ją rozumie? czy pamiętam co mówi a gdy powiedziałem to co mówiła to nerw „nie musisz mi powtarzać wiem dobrze”
Więc dziewczyny czego wy chcecie czego oczekujecie od faceta jeszcze podczas PMS???? 🙂19 sierpnia 2010 at 08:52No ja to na codzien taki jestem. Codzień słyszy ode mnie komplementy , nie tylko w te dni, choć ostatnio zważywszy na stan ducha używam ich czężciej 🙂 ale to po to by poprawić jej samopoczucie choć troche. robie to co mogę.
hmmm mysle że jakbym popytał to by skończyło się na tym że ona juz mówiła i ze ja ją nie słucham i nie pamiętam.19 sierpnia 2010 at 09:42Jak Ciebie rani nie zamieniaj się w wielki pantofel ,bo pms to nie wymówka do obrażania.
19 sierpnia 2010 at 12:03wiecie jaka jest roznica po miedzy kobieta ktora ma okres a terrorysta?
– z terrorysta da sie negocjowac;)
20 sierpnia 2010 at 08:57Oj PMS to jest ciężka sprawa, jeżli o mnie idzie, to co by facet nie zrobił, to by mnie wkurzał;) Jakby się zachowywał jak ty – to czułabym się osaczona, jakby dął mi spokój – to mówiłaby, że mnie olewa itd 😉 Już tak jest i trzeba te parę dni w miesiącu przeżyć, na to rady i sposobu niezawodnego to chyba nie ma;)
30 sierpnia 2010 at 09:28Ja nie miewam jakichż wielkich akcji przed okresem, przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo 😛 Jem więcej z reguły. Ale czasami miewam ciężkie dni i bez tego i wtedy tez preferuję, żeby zostawiono mnie w spokoju. Może włażnie za bardzo wokół niej skaczesz. Może wystarczy wysłać jednego smsa że mam nadzieję, że dobrze się czujesz, a jeżli nie, to daj znać przyjadę i przywiozę ci gazety i sok, albo cokolwiek 😉
1 września 2010 at 09:34Ja mam podobnie;) Jem wiecej… czasem o wiele za duzo hehe;) Wiadomo, że bóle menstruacyjne mi towarzyszą… ale nie to ze jakies niedowytrzymania;)
- AutorOdp.