Problem bez rozwiązania…

• Autor
    Odp.
  • tusia89
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Wykładowca starszy o 3 lata ode mnie, o nim będzie mowa. Mam problem spodobał mi się, ale po jakimż czasie. Skończyłam z nim zajęcia po 1 sem. Próbowałam go złapać i tak poprostu porozmawiać. W czasie jednej z rozmów, przy innych (przy całej uczelni) objął mnie ramieniem, złapał za talię gdy się wyrywałam. Pomyżłałam ok, nie powinien tak robić, ale może taki ma styl bycia-przyjacielski. Zresztą wykorzystałam okazję, bo już coż czułam, było mi dobrze, przycisnęłam się do tej ręki.
    Póxneij myżlałam nad tym długo i stwierdziłam że wolę myżleć że nic nie czuje. Gdy byłam sama na korytarzu i słyszałam że się zbliza nie chciałąm nawet się przywitać, odwrócić, więc przytulił się do mnie od tyłu. Chciałabym złapać kontakt żeby wyjażnić o co mu chodzi. Próbował wkręcić mnie „na chama” w jego koło, zresztą kiedyż chciałam tam iżć zanim go jeszcze tam nie było.

Sama też nie byłam lepsza. Najpierw pełna uczuć- działałam. Potem nakręciłam się, że nic nie czuje. Byłam chłodna, to wtedy zaczął działać-przytulił się.

Nie wiem co zrobić. Jak pytać, by odpowiedział. Jak sie zachować. Na skargę nie mogę iżć. Chciałabym żeby coż z tego wyszło. Został mi jeszcze 1 rok, żeby skończyć studia, Czuje się źle. Jakbym była pusta, bo nie wiem jak wybrnąć. Nie wiem co się w takich uczelniano-szkolnych sprawach robi. Zawze trzymałam dystans do naczycieli.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

Tusia, daj sobie spokój… to palant 😯

sobkowiakrysia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Zawsze jest rozwiazanie.

KamilkaKorek
    Member
    • Początkujący

A Ty czego chcesz? Zawsze jest rozwiazanie..

pychotko
    Member
    • Początkujący

zastanów się porządnie nad swoimi uczuciami i pragnieniami, poukładaj to sobie wszystko w głowie i spokojnie i rzeczowo z nim porozmawiaj

maximablaszczyk
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Na co sie zdecydowalas?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem bez rozwiązania…"

Przewiń na górę