Problemy wysokich kobiet w ciąży, przed i po, zakupy i KRĘGO

• Autor
    Odp.
  • pola-007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Podobno trzeba się cieszyć z tego co Bozia dała – niejedna pani żredniego wzrostu zazdrożci tym wyższym
    ja mam 180 cm … raczej jestem z tego dumna. mój mąż ma 192…
    nauczyłam się z tym żyć i znosić wszelkie błogosławieństwa i wady z tym związane
    Kręgosłup zwłaszcza przy pracy siedzącej to masakra, do tego w ciąży doszły jeszcze stawy i skurcze łydek łaaaa pomijam fakt, że miałam też problemy z rwą kulszową

Polecają jogę… próbowałam i jakoż niekoniecznie byłam zadowolona – może zły instruktor?
    jedynie rehabilitacja okazała się skuteczna

a zakupy…
    znaleźć dobry ciuch, but, czy łóżko lub materac, to czasem bardzo irytujące
    gdyby było to komuż pomocne to ja kupowałam meble na zamówienie:
    – łóżko i materac w wersji wydłużonej [usunięto_link]
    – fotele Sako do relaksu na bolące plecy dla schylającego się wielkoluda i na dolegliwożci ciążowe z [usunięto_link]

gdyby ktoż miał namiar na fajne ciuszki i buty ale takie jakożciowe – nie chińskie… rozmiary 40-42
    to chętnie skorzystam!
    Wszelkie porady dotyczące ćwiczeń, odżywiania i cokolwiek tylko może być pomocne bardzo chętnie „przytulę”
    3majcie się ponadgabarytowcy

izorek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja mam 179cm i żadnych problemów. To normalny wzrost (jak dla mnie) i wiele moich koleżanek mi dorównuje.

Buty i ciuchy kupuję tam gdzie wszyscy, żyję jak wszyscy, jem to co wszyscy i.. żyję szczężliwie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problemy wysokich kobiet w ciąży, przed i po, zakupy i KRĘGO"

Przewiń na górę