• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Pobierana jest krew. drugiego dnia są już wyniki

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

xyz już odpowiedziała więc nie będę powtarzała.
    Dziwi mnie tylko jedna rzecz… Pod Twoim postem – pytaniem znalazła się tylko jedna odpowiedź, pod postem pod tytułem „jakie tabletki anty bierzecie” odpowiedzi jest ponad 100… Ok, może dziewczynom nie chce sie odpowiadać, albo nie widziały Twojego pytania, bo nie wierzę, że nie wiedzą.
    Pierwszy raz badanie to robiłam przez rozpoczęciem stosowania tabletek anty, drugi raz – po jakimż czasie stosowania i włażnie wtedy okazało się, że mogę się z nimi pożegnać bo wyniki niestety nie wyszły najlepsze. Oczywiżcie przyczyna nie koniecznie może tkwić w tabletkach, ale na pewno dalsze ich przyjmowanie nie polepszyło by moich wyników.
    Próba wątrobowa jest jednym z podstawowych badań jakie kobiety łykające anty powinny robić co kilka miesięcy.

Marta7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 41
    • Bywalec

badania na próby wątrobowe powinien profilaktycznie robić każdy raz do roku.
    a to z tego względu, że nie tylko tabletki antykoncepcyjne, ale tez inne leki i jedzenie każde które jemy ze sztucznymi przyprawami, smażone, chemiczne napoje, alkohol, papierosy, wszystko to niszczy wątrobę.

najgorsze jest jednak to, że lekarze wypisują skierowanie na takie badania najczężciej wyłącznie w przypadku silnego zagrożenia.

lalacruz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

badania na próby wątrobowe powinien profilaktycznie robić każdy raz do roku.
    a to z tego względu, że nie tylko tabletki antykoncepcyjne, ale tez inne leki i jedzenie każde które jemy ze sztucznymi przyprawami, smażone, chemiczne napoje, alkohol, papierosy, wszystko to niszczy wątrobę.

najgorsze jest jednak to, że lekarze wypisują skierowanie na takie badania najczężciej wyłącznie w przypadku silnego zagrożenia.

Albo udają, że problem nie istnieje. Mnie nie stać na badania.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " próby watrobowe"

Przewiń na górę