- AutorOdp.
- 26 września 2005 at 13:17
No, no to będzie nas dwoje 😀 😀 😀
26 września 2005 at 13:22[usunięto_link] wrote:
No, no to będzie nas dwoje 😀 😀 😀
Zawsze raźniej we dwoje…….. 🙄
26 września 2005 at 17:12Podobno trójkąty też są ciekawe;)
27 września 2005 at 08:25[usunięto_link] wrote:
Podobno trójkąty też są ciekawe;)
Podobno najlepsze hihihi 😳
27 września 2005 at 16:32Ale jszcze ciekawiej byłoby we czwórkę.Dwa na dwa. Chyba zaczęła pracować moja bujna wyobraźnia 😈
27 września 2005 at 16:34[usunięto_link] wrote:
Ale jszcze ciekawiej byłoby we czwórkę.Dwa na dwa. Chyba zaczęła pracować moja bujna wyobraźnia 😈
A co masz ochotę się dołączyć do Nas ❓ ❓
27 września 2005 at 16:40Do nas to znaczy do kogo?? Zresztą czemu by nie. Podobno wszystkiego trzeba spróbować w życiu, a ja zawszelubiłam figury geometryczne 😀
27 września 2005 at 16:41[usunięto_link] wrote:
Do nas to znaczy do kogo?? Zresztą czemu by nie. Podobno wszystkiego trzeba spróbować w życiu, a ja zawszelubiłam figury geometryczne 😀
Oki przypuszczam że nie będzie problemu 😆 😉
27 września 2005 at 16:43Zobaczymy ja bywam zaborcza
27 września 2005 at 16:46[usunięto_link] wrote:
Zobaczymy ja bywam zaborcza
Tak tak wiem o tym jaka bywasz 😆 😆 😈
27 września 2005 at 16:50nie wiem czy pokazałam wszystko na co mnie stać 😈 😈
27 września 2005 at 16:52[usunięto_link] wrote:
nie wiem czy pokazałam wszystko na co mnie stać 😈 😈
nie wątpie że nie 👿
27 września 2005 at 17:14a moze rozwiniemy problem rozstępów 🙁 co druga dziewczyna/kobieta je ma… to jest własnie mój problem :/ od kąd zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne piersi sie zwiekszyły i pojawily sie rozstepy 🙁 moje piersi czeka kuracja przeciwrostepowa :p heh
28 września 2005 at 08:22Ja tam szczerze mówiąc nienarzekałabym na powiększającesię piersi, ale znając moje szczężcie urusł by mi tylko tyłeczek 😀 😀
30 września 2005 at 22:10Powiem wam kochane robaczki co mnie raz spotkało. jakież trzy lata temu byłam u ginekologa ( to był moj pierwszy i ostatni raz u tego lekarza) i poprosiłam o zbadanie piersi. Zdażyłam przeczytać kilka ulotek przed wejżciem do gabinetu i tak jakoż mnie naszło. Poza tym to zawsze lepiej jak lekarz zbada…
weszłam do gabinetu i poprosiłam o badanie i cóż usłyszałam od „wrednie” wygladającej pani doktor…. mniej więcej brzmiało to tak: „jeżeli się pani boi że ma raka piersi to niech pani idzie na mammografie bo ja macała pani nie będę”
szczeka opadła mi jak na kreskówkach 😈 a myżlałam ze takich lekarzy w tych czasach to już nie ma 😕 - AutorOdp.