- AutorOdp.
- 6 września 2005 at 07:56
Widziałeż bajkę MULAN???
6 września 2005 at 08:22[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Widziałeż bajkę MULAN???
Oczywiżcie że widziałem jest rewelacyjna 😆
6 września 2005 at 08:26😀 Wielki dzieciak 😀 😉
Ja tez uwielbiam bajki widziałam ich kilkadziesiąt ( mówie o wznowieniach i nowych produkcjach Disneya) czesto chodze z dziećmi mojej siostry do kina na bajki 🙂6 września 2005 at 08:30[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😀 Wielki dzieciak 😀 😉
Ja tez uwielbiam bajki widziałam ich kilkadziesiąt ( mówie o wznowieniach i nowych produkcjach Disneya) czesto chodze z dziećmi mojej siostry do kina na bajki 🙂Trzeba przyznać że te „nowe” bajki Disneya są rewelacyjne a teksty w nich hihihihi
6 września 2005 at 09:52teksty rozbrajają 😉
ogladając skupiamy się przede wszystkim na tym co kto powie a nie na tresci np Mulan – smok Muszu poprostu powalał, ale wydaje mi się że dopiero od niedawna takie bajki są wczesniej były poprostu bajkami opowiadanymi nam przez babcie a teraz…. boki mozna zrywac6 września 2005 at 11:45[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
teksty rozbrajają 😉
ogladając skupiamy się przede wszystkim na tym co kto powie a nie na tresci np Mulan – smok Muszu poprostu powalał, ale wydaje mi się że dopiero od niedawna takie bajki są wczesniej były poprostu bajkami opowiadanymi nam przez babcie a teraz…. boki mozna zrywacNo wiesz po niesamowitym Shreku który odniosł taki sukces komercyjny…
21 września 2005 at 07:30Dubbing był przyjemny …z resztą kolorystyka i grafika również.
Ale gdyby nie polscy aktorzy akcja byłaby przyćmiona…..21 września 2005 at 08:49[usunięto_link] wrote:
Dubbing był przyjemny …z resztą kolorystyka i grafika również.
Ale gdyby nie polscy aktorzy akcja byłaby przyćmiona…..Zgadzam się z przedmówcą 😆 😆
21 września 2005 at 19:42I tak od ……piersi doszło do Kultury i Filmu :))))))
22 września 2005 at 07:28[usunięto_link] wrote:
I tak od ……piersi doszło do Kultury i Filmu :))))))
No wiesz Fifi kultura i sztuka łączą się nie rozrywalnie ze wszystkimi dziedzinami życia haha
26 września 2005 at 07:27Tak, tak czy kultura czy sztuka czy reklama, wszędzie w niej mnóstwo seksu !!!
26 września 2005 at 08:30Ale w końcu sex jest nieodłączną czężcią życia człowieka. Niektórzy nawet nie potrafią się w ogóle bez niego obejżć 😀 . Zresztą ja uważam, że normalną rzeczą jestrozmowa o sexie czy uprawianie go (w końcu wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko znać konsekwencje i mieć żwiadomoć że kiedyż będzie trzeba je ponieżć)
26 września 2005 at 08:38[usunięto_link] wrote:
Ale w końcu sex jest nieodłączną czężcią życia człowieka. Niektórzy nawet nie potrafią się w ogóle bez niego obejżć 😀 . Zresztą ja uważam, że normalną rzeczą jestrozmowa o sexie czy uprawianie go (w końcu wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko znać konsekwencje i mieć żwiadomoć że kiedyż będzie trzeba je ponieżć)
To tu mnie Tequilka zaskoczyłaż takie mądre i poważne słowa z twoich ust nononnono gratuluje hihihih
26 września 2005 at 11:45No wiesz Kuba każdy podobno kiedyż dorasta. Chociaż nie wiemyżlisz że tobie kiedyż się to przytrafi ❓ ❓ ❓ 😆 😆 😆
26 września 2005 at 13:09[usunięto_link] wrote:
No wiesz Kuba każdy podobno kiedyż dorasta. Chociaż nie wiemyżlisz że tobie kiedyż się to przytrafi ❓ ❓ ❓ 😆 😆 😆
hahaha każdy ale nie Tequila hahaha
- AutorOdp.