Proszę o ocenę stronki

• Autor
    Odp.
  • panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Chciałam sie was zapytać o opinie na temat mojej strony – [usunięto_link]
    Kiedyż zakładałam już podobny temat, ale teraz moja strona zmieniła się trochę. Chciałam sie was trochę poradzić – czy strona nie jest zbyt kolorowa? No i artykuły – czy nie są za długie? Ostatnio zaczęłam pisać trochę krótsze – te na początku, ale wczeżniej pisałam długie. A wy jakie wolicie? No i odnożnie stylu – czy warto pisać w takim troche poetyckim stylu – jak [usunięto_link] troche we wstepie albo [usunięto_link]
    No i czy warto pisać tak bardziej od siebie. No i najważniejsze – co wam sie podoba a co nie? 🙂
    Zastanawiam się głównie nad tym, czy warto pisać dłuższe artykuły. Z jednej strony mogą być ciekawsze, a z drugiej strony na pierwszy rzut oka chyba zniechęcają… i sama nie wiem.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

jak dla mnie strona jest kolorowa i dobrze. kobiety też przybierają różne barwy 🙂
    Fajne są te sondy, uwielbiam je na każdej stronie 😀 podoba mi się pomysł PsychoKARIERY oraz PschoZAKUPÓW. Ogólnie moim zdaniem optymistyczna stronka 🙂
    będę do Ciebie na ta stronkę zaglądać 🙂 bo bardzo mi się spodobała 🙂 tak 3maj 🙂

kamakoma
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

strona ładna kolorowa momentami zbyt pstrokata ale ogólnie bardzo mi sie spodobała….

mis11
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Popraw eliptyczne logo „psychoszminka”, aby pozbyć się schodków po powiekszaniu obrazka

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Proszę o ocenę stronki"

Przewiń na górę