- AutorOdp.
- 8 stycznia 2011 at 16:28
Chciałam sie was zapytać o opinie na temat mojej strony – [usunięto_link]
Kiedyż zakładałam już podobny temat, ale teraz moja strona zmieniła się trochę. Chciałam sie was trochę poradzić – czy strona nie jest zbyt kolorowa? No i artykuły – czy nie są za długie? Ostatnio zaczęłam pisać trochę krótsze – te na początku, ale wczeżniej pisałam długie. A wy jakie wolicie? No i odnożnie stylu – czy warto pisać w takim troche poetyckim stylu – jak [usunięto_link] troche we wstepie albo [usunięto_link]
No i czy warto pisać tak bardziej od siebie. No i najważniejsze – co wam sie podoba a co nie? 🙂
Zastanawiam się głównie nad tym, czy warto pisać dłuższe artykuły. Z jednej strony mogą być ciekawsze, a z drugiej strony na pierwszy rzut oka chyba zniechęcają… i sama nie wiem.9 stycznia 2011 at 16:39jak dla mnie strona jest kolorowa i dobrze. kobiety też przybierają różne barwy 🙂
Fajne są te sondy, uwielbiam je na każdej stronie 😀 podoba mi się pomysł PsychoKARIERY oraz PschoZAKUPÓW. Ogólnie moim zdaniem optymistyczna stronka 🙂
będę do Ciebie na ta stronkę zaglądać 🙂 bo bardzo mi się spodobała 🙂 tak 3maj 🙂10 stycznia 2011 at 18:51strona ładna kolorowa momentami zbyt pstrokata ale ogólnie bardzo mi sie spodobała….
15 stycznia 2011 at 15:08Popraw eliptyczne logo „psychoszminka”, aby pozbyć się schodków po powiekszaniu obrazka
- AutorOdp.