prosze o skuteczna, szybka i niedroga dieta

• Autor
    Odp.
  • kosia89
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

postanowiłam sie odchodząc mam 1,58 wzroku i wazę 68 kilo!! złe sie czuje z taka waga 🙁 tylko ze chcialabyy zęby to było widać na żlubie mojej siostry który podbechcze sie 6.01.2008 …proszę o rade i skuteczną dieta:(

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No niestety, ale zbyt duzo czasu Ci nie pozostało…
    Nie objadaj się w casie swiat. Postaraj się po prostu ograniczyc. Nie jedz nic tlustego, słodkiego. Możesz zrezygnowac z kolacji, lub chociaz jesc bardzo małe. Ja innej rady nie mam. Bo to za krótki czas. Ale na pewno efekty powinny byc. Przynajmniej 2-3kg.
    I nie wolno Ci się czasem głodzic przed tym żlubem. Bo może byż i schudła, ale potem nadrobisz to z nadwyżką.
    To trzymam kciuki 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Hmm… coż tu nie rozumiem…

w pasie -64 cm
    biodra-81cm
    biust-83cm
    wzrost-1,58
    waga-47 kg

To są Twoje słowa o Tobie.
    [usunięto_link]

Jak Ci się udało tak szybko schudnąc??

kosia89
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

przez trzy tygodnie żyłam na samych jabłkach i mandarynkach nie jadłam nic oprócz tego…piłam bardzo dużo wody i soki…..i bardzo dożo ćwiczyłam i schudłam 6 kilo 🙂 ale chciałabym jeszcze 🙂 bo wiem ze na żwięta nieco tlu7szczyku mi przybędzie 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie szkoda Ci zdrowia? pozbawiasz organizm wiele cennych składnikówjedząc wciąż to samo.

Jovita
    Member
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

dziewczyno kup dzrwi do lasu i idz po rozum do glowy!!!!!!!!

jasne w pasie masz 64 … i swiety mikolaj zyje i w pasie ma 50

zniszczysz swoj organizm , trzeba bylo myslec o zdrowym odzywianiu od dawna a nie na hura.

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

uuu na samych mandarynkach i jabłkach?? gratuluje rozsądku :/

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja nie umiem się odchudzać, a zresztą i tak nie muszę. Rozumiem- mandarynki, jabłka są pyszne, ale tym się nie można najeżć. Z pustym żołądkiem, to ja nawet nie potrafię myżleć. 😛

Ćwiczenia są lepsze. 🙂

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja nie umiem się odchudzać, a zresztą i tak nie muszę. Rozumiem- mandarynki, jabłka są pyszne, ale tym się nie można najeżć. Z pustym żołądkiem, to ja nawet nie potrafię myżleć. 😛

Ćwiczenia są lepsze. 🙂

och, mylisz się, pojemnosc mojego zołądka jets calkiem calkiem, a ja potrafie sie najesc juz 3 jablkami:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prosze o skuteczna, szybka i niedroga dieta"

Przewiń na górę