- AutorOdp.
- 23 grudnia 2007 at 15:14
postanowiłam sie odchodząc mam 1,58 wzroku i wazę 68 kilo!! złe sie czuje z taka waga 🙁 tylko ze chcialabyy zęby to było widać na żlubie mojej siostry który podbechcze sie 6.01.2008 …proszę o rade i skuteczną dieta:(
23 grudnia 2007 at 15:59No niestety, ale zbyt duzo czasu Ci nie pozostało…
Nie objadaj się w casie swiat. Postaraj się po prostu ograniczyc. Nie jedz nic tlustego, słodkiego. Możesz zrezygnowac z kolacji, lub chociaz jesc bardzo małe. Ja innej rady nie mam. Bo to za krótki czas. Ale na pewno efekty powinny byc. Przynajmniej 2-3kg.
I nie wolno Ci się czasem głodzic przed tym żlubem. Bo może byż i schudła, ale potem nadrobisz to z nadwyżką.
To trzymam kciuki 🙂24 grudnia 2007 at 20:22Hmm… coż tu nie rozumiem…
w pasie -64 cm
biodra-81cm
biust-83cm
wzrost-1,58
waga-47 kgTo są Twoje słowa o Tobie.
[usunięto_link]Jak Ci się udało tak szybko schudnąc??
25 grudnia 2007 at 11:23przez trzy tygodnie żyłam na samych jabłkach i mandarynkach nie jadłam nic oprócz tego…piłam bardzo dużo wody i soki…..i bardzo dożo ćwiczyłam i schudłam 6 kilo 🙂 ale chciałabym jeszcze 🙂 bo wiem ze na żwięta nieco tlu7szczyku mi przybędzie 🙂
25 grudnia 2007 at 13:08Nie szkoda Ci zdrowia? pozbawiasz organizm wiele cennych składnikówjedząc wciąż to samo.
25 grudnia 2007 at 17:43dziewczyno kup dzrwi do lasu i idz po rozum do glowy!!!!!!!!
jasne w pasie masz 64 … i swiety mikolaj zyje i w pasie ma 50
zniszczysz swoj organizm , trzeba bylo myslec o zdrowym odzywianiu od dawna a nie na hura.
26 grudnia 2007 at 12:14uuu na samych mandarynkach i jabłkach?? gratuluje rozsądku :/
26 grudnia 2007 at 13:05Ja nie umiem się odchudzać, a zresztą i tak nie muszę. Rozumiem- mandarynki, jabłka są pyszne, ale tym się nie można najeżć. Z pustym żołądkiem, to ja nawet nie potrafię myżleć. 😛
Ćwiczenia są lepsze. 🙂
9 stycznia 2008 at 10:34[usunięto_link] wrote:
Ja nie umiem się odchudzać, a zresztą i tak nie muszę. Rozumiem- mandarynki, jabłka są pyszne, ale tym się nie można najeżć. Z pustym żołądkiem, to ja nawet nie potrafię myżleć. 😛
Ćwiczenia są lepsze. 🙂
och, mylisz się, pojemnosc mojego zołądka jets calkiem calkiem, a ja potrafie sie najesc juz 3 jablkami:)
- AutorOdp.