- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2014 at 19:29
Dziewczyny patrząc na dzisiejszą służbę zdrowia coraz częsciej zastanawiam się na wykupieniem pakietu medycznego w kliniec prywatnej, szukam informacji który szpital bedzie najlepszy? Korzystacie z prywatnego szpitala, który polecacie?
10 czerwca 2014 at 18:08No ja na szczeżcie nie choruje aż tak, aby prywatnie korzystać, ale w pełni zgadzam się z Tobą – wolałabym dostać składkę zdrowotną i zrobić tylko prywatną słuzbe zdrowia
17 czerwca 2014 at 09:58no ja włażnie tez nie choruję zbyt często ale jak już sie zdarzy to za każdym razem mam problem z państowową służbą zdrowia, i za każdym razem coraz bardziej mnie to irytuje. Poza tym myżlę o prywatnej służbie zdrowia pod kątem mojego malucha, dla którego chcę jak najlepiej i chce mu zapewnić odpowoednia opiekę medyczną, gdzie mogę uzyskać najkorzystniejsze pakiety dla maluchów?
30 czerwca 2014 at 10:20Padały już różne pomysły i patrząc na to jakie w chwili obecnej mamy kolejki do lekarzy to chyba faktycznie nie byłyby to taki zły pomysł,pytanie tylko czy wtedy koszty leczenia nie byłyby jeszcze większe.
20 lipca 2014 at 17:32Gdyby to było tak, że nie odciagają nam dodatkowo składek na państwową służbę zdrowia, to ja bym się nie zastanawiała. Koleżanki z racy maja powykupowane pakiety medyczne w prywatnych przychodniach i szpitalach i sa dużo bardziej zadowolone.
21 lipca 2014 at 06:39Luxmed ma dobrą ofertę prywatnej opieki medycznej.
- AutorOdp.