- AutorOdp.
- 16 lipca 2007 at 17:38
szkoda ze az w Gliwicach masz moze namiary na cos takiego w Poznaniu?
1 sierpnia 2007 at 21:31kolejna reklama ;/
15 sierpnia 2007 at 20:38Kuzynka mojego narzeczonego, przedłużyła sobie włosy. Nie dożć, że miały być naturalne a były sztuczne to po miesiącu pasma jej opadały…
Ja bym się dziwnie czuła z obcymi włosami…. 😉15 sierpnia 2007 at 20:45[usunięto_link] wrote:
Ja bym się dziwnie czuła z obcymi włosami…. 😉
heh ja również.. każdy ma takie włosy jakimi go obdarzyła natura 😛
15 sierpnia 2007 at 20:55strasznie duzo klopotu z takimi wlosami bo trzeba je odpowiednio myc i czesac.. moze i wyglada fajnie ale zbyt klopotliwe..
jakie to dziwne czasy nastaly ze teraz goruje wszystko co sztuczne !!! silikon, wlosy, zeby, paznokcie, operacje plastyczne,koks,rzesy sztuczne,soczewki.. czy o czyms zapomnialam??
zero naturalnosci 😈28 sierpnia 2007 at 17:56Czy ja wiem czy to tak fajnie wygląda. Zazwyczaj juz na pierwszy rzut oka widac ze to przedluzane.
31 października 2007 at 16:10jakos wizja przedluzania wlosow zupelnie do mnie nie przemawia, i faktycznie ciezko ejst trafic na kogos kto zrobilby to tak naprawde super:)
3 stycznia 2008 at 23:20wiecie co?
na slub mojej przyjaciolki jako swiadkowa chcialam sobie zafundowac taka przyjemnosc zeby ladnie wygladac bo mam wlosy przed ramiona.
jest taka metoda ze nitkami sie jakos zaplata.moja kolezanka od lat tak robi.no wiec kupilam sobie wlosy (taniej wychodzi jak sie samemu kupi) oraz nici… ten chlopak-fryzjer powiedzial ze to nie sa te nici jakich on uzywa ale mozna sprobowac.ciagnal potem mnie za wlosy i niby sie wszystko trzymalo.
wstaje rano i na samym wstepie stracilam 15 pasemek!!!
poszlam pracy (probnej!) gdzie sie ma doczynienia z klientami i normalnie zaczely mi kolejne pasemka wypadac!przychodzi szef i sie pyta czy mam sztuczne wlosy,bo na podlodze 3 pasemka sie walaja 😳 nie moglam sie skoncentrowac na waznej pracy bo ciagle uwazalam zeby mi kolejne pasemka nie powypadaly.8 h meczarni!!!
przyszlam do domu i odczepilam ta resztke cholernych wlosow i stwierdzilam ze jednak lubie moje wlasne,krotkie 😛ps.nikt mi nie oddal kasy za stracone wlosy.
ps.2.nastepnego dnia „zachorowalam” i juz wiecej tam do pracy nie poszlam tak mi bylo wstyd 😕30 czerwca 2008 at 16:55no szkoda, trochę daleko… moja koleżanka dowiązała sobie dredy, wyglądały jak prawdziwe 🙂
30 czerwca 2008 at 17:53ja bym sobie przedluzyla grzywke 😛
30 czerwca 2008 at 20:33to wyglada fajnie jak nikt tego nie dotyka. jak dotkniesz takie wlosy to przy skurze czuc same gorki. a jak wiatr zawieje… uf to dopiero nieestetycznie wyglada, same tulejki. w czasie burzy lepiej nie wychodzic z tym zelaztwem 😛 no sa tez na keratyne a to wyglada jak przyklejone guma wlosy 😕 moja kolezanka sciagla po tygodniu bo codziennie musiala doczepiac po 5 pasemek bo wypadaly jej hurtowo(miala tulejki) 😀
1 lipca 2008 at 15:36ja chciałam sobie przedłużać za ramiona..
byłam chodziłam i minimum 1700 zł 🙂 szkoda mi kasy 🙂
te 800-1000 może bym dała ale prawie 2 koła ;/13 listopada 2009 at 18:41Jeżli chcesz mieć piękne ,długie ,gęste i lżniące włosy
to dobrze trafiłaż!
Pamiętaj!!! Jeżeli decydujesz się na zabieg przedłużania włosów lub
jakichkolwiek zabieg fryzjerski zapytaj osobę go wykonującą o dokument
potwierdzający kwalifikacje zawodowe!!!Jestem pewna ,że jeżeli zdecydujesz się powierzyć mi
swoje włosy, także dołączysz do grona moich stałych, zaprzyjaźnionych
klientek!Polecam metodę keratynową, która polega
na łączeniu na ciepło pasemek Twoich włosów z pasemkami włosów do przedłużania, które zakończone są keratynową łuską.Keratyna jest to główny budulec łodygi włosa odpowiedzialny
za jego kondycję, elastycznożć oraz wytrzymałożć.Dlatego metoda ta ma także działanie regenerujące i odżywcze.
Jest to jedna z najnowoczeżniejszych i najtrwalszych metod,
oraz ulubiona metoda naszych rodzimych, a także zagranicznych gwiazd.
Zabieg trwa 2 godziny, a włosy utrzymują się około 4 miesiące,
co nie oznacza ,że po tym czasie coż się z nimi dzieje. Po prostu
odrost jest już tak duży ,że uwidaczniają się złącza i należy je zdjąć
i założyć ponownie-tuż przy skórze.Używam tylko wysokiej jakożci naturalnych włosów.
Dzięki temu klientka nie ma problemu zarówno w pielęgnacji, jak
i stylizacji włosów. Można je farbować, prostować prostownicą, skręcać na lokówce,
na termolokach, wałkach, modelować itp.Jeżli masz swoje włosy do założenia, nie ma problemu !!!!
W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie pod numer
tel: 696-064-932 lub 698-205-806
lub piszcie [usunięto_link]
GG: 1835464
Każdej Klientce proponuję konsultację , dotyczącą wyboru gatunku włosa , koloru pasemek i ich ilożci, w zależnożci od pożądanego efektu tak, aby osiągnąć olżniewający efekt
13 listopada 2009 at 18:42Jeżli chcesz mieć piękne ,długie ,gęste i lżniące włosy
to dobrze trafiłaż!
Pamiętaj!!! Jeżeli decydujesz się na zabieg przedłużania włosów lub
jakichkolwiek zabieg fryzjerski zapytaj osobę go wykonującą o dokument
potwierdzający kwalifikacje zawodowe!!!Jestem pewna ,że jeżeli zdecydujesz się powierzyć mi
swoje włosy, także dołączysz do grona moich stałych, zaprzyjaźnionych
klientek!Polecam metodę keratynową, która polega
na łączeniu na ciepło pasemek Twoich włosów z pasemkami włosów do przedłużania, które zakończone są keratynową łuską.Keratyna jest to główny budulec łodygi włosa odpowiedzialny
za jego kondycję, elastycznożć oraz wytrzymałożć.Dlatego metoda ta ma także działanie regenerujące i odżywcze.
Jest to jedna z najnowoczeżniejszych i najtrwalszych metod,
oraz ulubiona metoda naszych rodzimych, a także zagranicznych gwiazd.
Zabieg trwa 2 godziny, a włosy utrzymują się około 4 miesiące,
co nie oznacza ,że po tym czasie coż się z nimi dzieje. Po prostu
odrost jest już tak duży ,że uwidaczniają się złącza i należy je zdjąć
i założyć ponownie-tuż przy skórze.Używam tylko wysokiej jakożci naturalnych włosów.
Dzięki temu klientka nie ma problemu zarówno w pielęgnacji, jak
i stylizacji włosów. Można je farbować, prostować prostownicą, skręcać na lokówce,
na termolokach, wałkach, modelować itp.Jeżli masz swoje włosy do założenia, nie ma problemu !!!!
W razie jakichkolwiek pytań dzwońcie pod numer
tel: 696-064-932 lub 698-205-806
lub piszcie [usunięto_link]
GG: 1835464
Każdej Klientce proponuję konsultację , dotyczącą wyboru gatunku włosa , koloru pasemek i ich ilożci, w zależnożci od pożądanego efektu tak, aby osiągnąć olżniewający efekt
20 listopada 2009 at 17:12Oj,nigdy bym tego nie zrobiła. Jakoż niepewnie bym sie czuła z obcymi włosami…zresztą po co przedłużać, skoro można je po prostu zapużcić? Może to mi wyjażnicie, bo nie bardzo się orientuję?:) Rozumiem jeszcze, że ktoż chce zagężcić włosy, ale przedłużyć….? Drogie Panie, po co to robicie?:)
- AutorOdp.