• Autor
    Odp.
  • lukaszq369
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Straszny wysyp ludzi zajmujących się przedłużaniem włosów.. hehe ;]

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

po pierwsze. nie jest to aż tak kosztowne.
    sztuczne włosy kosztują ok 200 zł,
    a dopinki z naturalnych 500-700 zł.
    po drugie, znam kilka osób które mają doczepiane włosy i nie wypadają one im. ale to już chyba zależy od fryzjera…
    i po trzecie… jeżli już, to radzę dopinki z włosów naturalnych, nie dożć, że wyglądają `wiarygodniej` to jeszcze się ta nie rolują (sztuczne po miesiącu zamieniają się w dredy!).

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Oj,nigdy bym tego nie zrobiła. Jakoż niepewnie bym sie czuła z obcymi włosami…zresztą po co przedłużać, skoro można je po prostu zapużcić? Może to mi wyjażnicie, bo nie bardzo się orientuję?:) Rozumiem jeszcze, że ktoż chce zagężcić włosy, ale przedłużyć….? Drogie Panie, po co to robicie?:)

Kochana nie każdemu rosną szybko włosy a czasami po prostu chcemy mieć szybki efekt długich włosów. Mi włosy rosna szybko… do pewnego momentu. Przy długożci mniej więcej odrobinę za ramiona zatrzymują się i po prostu nie chcą być dłuższe co mnie niezmiernie irytuje bo o długich włosach zawsze marzyłam. Więc zdecydowałam się na przedłużenie włosów i jestem niesamowicie zadowolona. Przedłużyłam sobie włosy naturalnymi pasemkami w Studio Kleopatra w Warszawie i w ogóle nie widać, że włosy nie są moje. I naprawdę nie przeszkadzają i nie czuć żadnego dziwnego uczucia, trzeba się przyzwyczaić do tego i tyle 🙂

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja też nie jestem pewna, czy byłabym zadowolona z tego przedłużania włosów. Też mam ważnienie, że czułabym się nieco dziwnie z takimi sztucznymi włosami.
    Chociaż z drugiej strony jeżli ktoż chciałby mieć długie włosy, a nie ma ochoty czekać na to, żeby one urosły to takie przedłużanie może być idealnym rozwiązaniem;)

delicja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

według mnie dziwnie to wygląda, ale kto co woli

conis
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Nigdy nie zdecydowałabym się na doczepienie sztucznych włosów . Dowiadując się jakie techniki są najlepsze w tym zakresie, okazało się, że dożć dobrą metoda i co najważniejsze bezpieczna jest Racoon – xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Pracuje się na naturalnych włosach i łączy je hipoalergicznym woskiem. Co o tym myżlicie?

EDIT:
    jakubek

mimi1908
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja przedłużałam włosy metodą zgrzewania pasemek keratyną, wytrzymałam do miesiąca czasu z tymi włosami, bardzo mnie skóra swędziała. Wyglądało to tak jakbym miedzy włosami miała coż w rodzaju robaczków 😳 Po zdjęciu tego moje włosy były bardzo poniszczone,a miałam to tylko miesiąc na głowie.Nie dożć,że mam cienkie i mało włosów to sobie jeszcze bardziej zaszkodziłam. Nigdy więcej takiego przedłużania.

jarilitmanen
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Ja przedłużałam włosy metodą zgrzewania pasemek keratyną, wytrzymałam do miesiąca czasu z tymi włosami, bardzo mnie skóra swędziała. Wyglądało to tak jakbym miedzy włosami miała coż w rodzaju robaczków 😳 Po zdjęciu tego moje włosy były bardzo poniszczone,a miałam to tylko miesiąc na głowie.Nie dożć,że mam cienkie i mało włosów to sobie jeszcze bardziej zaszkodziłam. Nigdy więcej takiego przedłużania.

O takiej sytuacji jeszcze nie słyszałam dzięki za info

Michalina24
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Polecam przedłużanie robić w profesjonalnym salonie.
    Ja robiłam w Beauty Center na ul. Łokietka. Mają duże dożwiadczenie i w profesjonalny sposób podchodzą do sprawy. Ceny niższe niż gdziekolwiek. Naprawdę polecam.

Michalina24
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Przepraszam. Błąd w ulicy. Salon Beauty Center znajduję się na Kopernika 1 🙂
    a to ich strona [usunięto_link]

A_nitka
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Nigdy nie próbowałam akurat z tym tematem ale jak dobrze zrobiona dopinka to powinno wyglądać OK. Ale wszystko zależy od wykonania, jak dobre i nie zniszczy włosów to dlaczego nie, ze wszystkim tylko trzeba podchodzić rozsądnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przedłużanie włosów WARTO!!!"

Przewiń na górę