- AutorOdp.
- 29 czerwca 2007 at 10:54
witam mam duzy problem mianowicie chciaby, dowiedziec sie czy ktoras z was juz to przechodziła mam coreczke ma 8 miesiecy karmiłam, ja do 6 miesiaca. gdy przestałam zaczelam tyc lekarka mowiła ze to normalne burza hormonow i samo sie ustabilizuje, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc. a do tego biore tabletki antykoncepcyjne czy myslicie zeby je zmienic lub przestac brac? bede wdzieczna za odpowiedz
29 czerwca 2007 at 11:34Wg mnie powinnas isc do ginekologa pon ci poradzi co zrobic
29 czerwca 2007 at 11:59mnie to nie dotyczy ale moich kolezanek tak… dzieccko sciągało z ciebie pokarm i w ten sposób byłaż szczupła a teraz kiedy pzestałas karmic wszystko idzie tylko w ciebie
29 czerwca 2007 at 15:00przy takim dziecku (jesli jestes na swoim mieszkaniu) to sie nabiegasz. nachodzisz, gimnastyka 24/h
to tylko chwilowe tycie, chociaz moze faktycznie od tabletek.
ja gdy skonczylam karmic nie mialam tego problemu. ten problem pojawil sie gdy bralam tabletki antykoncepcyjne
30 czerwca 2007 at 11:22[usunięto_link] wrote:
przy takim dziecku (jesli jestes na swoim mieszkaniu) to sie nabiegasz. nachodzisz, gimnastyka 24/h
to tylko chwilowe tycie, chociaz moze faktycznie od tabletek.
ja gdy skonczylam karmic nie mialam tego problemu. ten problem pojawil sie gdy bralam tabletki antykoncepcyjne
a jakie tabletki brałas?
30 czerwca 2007 at 13:41no i widzicie anty ok dobre na zapobieganie ciazy ale zdrugiej strony to maja zle skutki uboczne.ja bralam rok temu tabletki cilest i tylko przez miesiac i zawsze o tej samej godz, czyli o 19 apol godz pozniej ja jzu spalam jak dziecko i tak codziennie bylo.do tego zaczelam tyc jak glupia 6kg wciagu miesiaca to jzu lekka przesada no i przestalam ale od tamtego czasu nadal mam prpoblem zbrzuszkiem sadelko jednak trudno jest zgubic ale ciagle nad tym pracuje i widze rezultaty,i od tamtej pory nie biore zadnych tabletek.chociaz na kazdej osobie moze dzialac inaczej
30 czerwca 2007 at 14:35przed ciaza brałam marwalon chyba tak sie nazywały i po nich nic mi nie było ale sa troche drogie ponad 30 zł teraz brałam microgynon 21 przez 2 miesiace i chyba z 10 kg przytyłam musze wyprubowac jakies inne. narazie nie chce miec nastepnego malenstwa
30 czerwca 2007 at 15:41ja bralam logest. ale pizza, coca-cola,piwo tez robia swoje. teraz jest cieplo. na psacerek na caly dzien z malenstwem, chodzic, chodzic, chodzic – efekt bedzie
1 lipca 2007 at 08:33chodze codziennie chyba ze pogoda nie pozwala.myslałam czy nie wybrac sie do dietetyka moze on cos pomoze
2 lipca 2007 at 14:58Od tabletek antykoncepcyjnych sie nie tyje, one tylko moga wzmagac apetyt. Powie ci to kazdy lekarz, wiec powstrzymaj sie przed jedzeniem slodyczy i tlustych potraw.
Co do karmienia, to u mnie bylo na odwrot. Dopoki karmilam, to nie chudlam w ogole. Przez 2,5 miesiaca wyzylam 7 kg wiecej niz przed zajsciem w ciaze, a jak nie moglam juz karmic to chudlam w tempie rekordowym, mimo, ze jadlam absolutnie wszystko. Jak corka miala 4 miesiace, to wazylam juz 3 kg mniej niz przed ciaza. Schudlam 10 kg jak przestalam karmic.3 lipca 2007 at 09:40mi powiedziała ze mogłam przytyc po tabletkach i teraz przepisala mi inne
3 lipca 2007 at 13:07Bo wmagaja apetyt… 😀
- AutorOdp.