• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Dziewczyny wierzycie w przeznaczenie?
    Ja zawsze uwazalam to za glupote, ale ostatnio chyba przekonalam sie ze jednak moga byc 2 osoby sobie przeznaczone.

Mialam bardzo dobrego przyjaciela, przyjaznilismy sie 4 lata, zawsze byl przy mnie i pomagal mi.Taki kumpel 馃檪 W miedzy czasie tkwilam w ponad 2 letnim nieudanym zwiazku,przyjaciel pomagal mi w trudnych chwilach, pocieszal, byl obok kiedy potrzebowalam kogos 馃檪 Nie dawno zakonczylam tamtem zwiazek, od 2 miesiecy jestem z tym przyjacielem. Nie sadzilam ze moze byc az tak dobrze, az tak udana z nas para 馃檪 rozumiemy sie bez slow,czasem wypowiadamy jednoczesnie te same zdania, pomysly, poprostu jak dwie polowki ktore sie szukaly a caly czas byly obok siebie…

Chyba jestesmy sobie przeznaczeni 馃槈

Kati
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

przeznaczenie?

Trudno powiedziec..

ja tez sie zwiazalam z „kolega” bardzo dobrze nam sie rozmawialo, moglam mu mowic o swoich problemach….a teraz?

A teraz jest jeszcze lepiej prawie od 3 lat jestesmy para i jest cudownie.

Jednak nie wiem czy wierze w cos takiego jak przeznaczenie 馃檪

Nikusia
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Kiedys nie wierzylam, dzis juz wierze 馃榾 Moj obecny facet, byl dla mnie kiedys przyjacielem, oparciem w trudnych sytuacjach. Pozniej jakos sie zlozylo, ze .. jest jak jest. Byly gorsze chwile, mowilam mu, ze go nie kocham (wmawialam sobie), dwa razy nawet go rzucilam. Jednak nasze drogi sie zawsze zeszly, az ostatecznie padlismy sobie w ramiona i jestemy nierozlaczni 8) to chyba jest przeznaczenie..

peronowa mysz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Jak dla mnie to r贸wnie dobrze m贸j zwi膮zek mo偶e by膰 czystym przypadkiem , od tak po prostu i nie jest to zale偶ne od przeznaczenia!

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

O widze z nie tylko ja jestem ze swoim bylym przyjacielem 馃槢
    To chyba dobre, najpierw sie poznac jako przyjaciele, przed przyjaciolmi nie udaje sie kogos kim sie nie jest, facet odrazu widzi twoje zalety i wady- i mimo to chce byc z toba 馃檪

Judy
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

a ja juz w nic nie wierze i nie uwierze
    no chyba, ze w to ze bog nie istnieje albo po prostu jest okrutnym gnojem

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Judy, skad takie podejscie? 馃檨

Judy
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

tak jakos wyszlo
    jeszcze niedawno wierzylam, ze bog jest dobry ale teraz jestem juz tak urzadzona, ze nie chce mi sie zyc
    wiem, ze zycie nie musi byc latwe, nikt nigdy mi tego nie obiecywal ale ktos tam kiedys powiedzial czy napisal, ze ludzi spotyka tyle zla ile sa w stanie zniesc
    a mnie przytrafilo sie wiecej niz potrafie zniesc

Kasica
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 63
    • Sta艂y bywalec

Witam
    Przeznaczenie??
    Sama zaczynam si臋 nad tym zastanawia膰,czy takie „cosik” istnieje w 偶yciu cz艂owieka, (??), czy sami tylko i wy艂膮cznie decydujemy o tym co si臋 dzieje u nas, czy to jest mo偶e gdzie偶 zapisane??
    Ostatnio s艂ysza艂am,偶e ludzi nie poznaje si臋 od tak,偶e tak naprawd臋 ka偶dy poznany cz艂owiek na naszej drodze jest nam „do czego偶 potrzebny”, lub my jemu i na ka偶dym etapie swojego rozwoju poznajemy innych ludzi , a rozstajemy si臋 z innymi,aby zrobi膰 miejsce na to nowe:)

Ale tak naprawd臋 nie o tym chcia艂am pisa膰:)
    Wierz臋 w przeznaczenie, ono jest bardzo silne i czasami odczuwam,ze to co偶 po prostu powinno si臋 wydarzy膰 w moim 偶yciu….
    Obecnie jestem z bardzo mi艂ym, kochanym facetem – jeste偶my jak przyp艂yw i odp艂yw;)
    Wierze,偶e jeste偶my sobie przeznaczeni, czuje,偶e to ten w艂a偶nie facet b臋dzie wa偶nym m臋偶czyzn膮 w moim 偶yciu….

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Przeznaczenie?"

Przewi艅 na g贸r臋