- AutorOdp.
- 9 lipca 2007 at 18:47
Mialam przyjemnosc widziec Anie Przybylska na zywo z bliska i rzeczywiscie to ladna, drobniutka, malutka kobietka, ale mysle ze jej urok tkwi w jej charakterze i naturalnym sposobie byca. Pozatym jest moja idolka bo rodzine stawia na pierwszym miejscu…a co do tuszu to tez sie chetnie dowiem czym sie tak wybija w swojej swietnosci .
11 lipca 2007 at 10:01ania przybylska w tej reklamie wyglada bardzo ladnie, wogole ladna z nije kobieta i przede wszytskim naturalna , spontaniczna .. nie kreuje sie na niewiadomo jaka dgwiazde wydaje mi sie ze zachowuje dystans i ma jakies priorytety w zyciu. najbardziej draznia mnie osoby typu frytka ktore nic soba nie reprezentuja widac jak sloma z butow wystaje ale za wszelka cene chca byc gwiazdami
12 lipca 2007 at 06:53a i tak Frytce daleko daleko do Przybylskiej…Ania Przybylska ma „to cos”, tymbardziej ze nie skonczyla ona nawet szkoly aktorskiej.
12 lipca 2007 at 21:37dokladnie:0 od frytki jak dla mnie bije taka „pustożć” ze nawet gdy probuje byc bardzo elokwentna i zabawna to niestety nie wychodzi jej i najczesciej pokazuje swoją glupote
13 lipca 2007 at 17:20no Frytka jest zenujaca w tym swoim programi „lub-czasopism” na tele 5…mam nadzieje ze karjera w tele 5 to chyba szczyt jej mozliwosci i nie bedziemy ejj ogladac ani sluchac na innych stacjach.
3 października 2007 at 09:30Przybylska to piękna kobieta!!:))) a do tego mamusia dwójki dzieci;)
3 października 2007 at 17:21[usunięto_link] wrote:
Przybylska to piękna kobieta!!:))) a do tego mamusia dwójki dzieci;)
Dokładnie:)
- AutorOdp.