Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Misia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Mialam przyjemnosc widziec Anie Przybylska na zywo z bliska i rzeczywiscie to ladna, drobniutka, malutka kobietka, ale mysle ze jej urok tkwi w jej charakterze i naturalnym sposobie byca. Pozatym jest moja idolka bo rodzine stawia na pierwszym miejscu…a co do tuszu to tez sie chetnie dowiem czym sie tak wybija w swojej swietnosci .

malena
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 93
    • Sta艂y bywalec

ania przybylska w tej reklamie wyglada bardzo ladnie, wogole ladna z nije kobieta i przede wszytskim naturalna , spontaniczna .. nie kreuje sie na niewiadomo jaka dgwiazde wydaje mi sie ze zachowuje dystans i ma jakies priorytety w zyciu. najbardziej draznia mnie osoby typu frytka ktore nic soba nie reprezentuja widac jak sloma z butow wystaje ale za wszelka cene chca byc gwiazdami

Misia
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

a i tak Frytce daleko daleko do Przybylskiej…Ania Przybylska ma „to cos”, tymbardziej ze nie skonczyla ona nawet szkoly aktorskiej.

malena
    Cz艂onek
    • Odp.: 93
    • Sta艂y bywalec

dokladnie:0 od frytki jak dla mnie bije taka „pusto偶膰” ze nawet gdy probuje byc bardzo elokwentna i zabawna to niestety nie wychodzi jej i najczesciej pokazuje swoj膮 glupote

Misia
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

no Frytka jest zenujaca w tym swoim programi „lub-czasopism” na tele 5…mam nadzieje ze karjera w tele 5 to chyba szczyt jej mozliwosci i nie bedziemy ejj ogladac ani sluchac na innych stacjach.

beata79
    Cz艂onek
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Przybylska to pi臋kna kobieta!!:))) a do tego mamusia dw贸jki dzieci;)

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@beata79 wrote:

Przybylska to pi臋kna kobieta!!:))) a do tego mamusia dw贸jki dzieci;)

Dok艂adnie:)

Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋