• Autor
    Odp.
  • Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

opowiedzcie o jakichż sytuacjach drobnych, które wam się przydażyły…takie smieszne…mniej smieszne…bardzoej żmieszna…głupie…beznadziejne …tragiczne…
    taki mi temat przyszedł do głowy bo ja ostatnio to jak jakaż sierpta i niezdara sie czuję…
    kilka dni temu jakimż dziwnym sposobem psiknęłam sobie antyperspirantem w oko…nie polecam nikomu:) bolało…piekło…szczypało…wysuszyło mi oko…ropiało…i ogólnie bylo okropnie…ale orkple oczyszczające i trochę cierpliwożci pomogło…
    no i dziż jakby tego było mało wysiadając z samochodu przytrzasnęłam sobie mały palec drzwiami…tez nie wiem jak to sie stało…pewnie myżlicie że jastem jakąż fajtłapą ale przez bardzo długi okes naprawdę nic mi się nie przytrafiało:) mam nadzieje że na jakiż czas mi to wystarczy:)
    to nie było zabawne i wprowadziło mnie to w stan lekkiego poddołowania:)
    ale kiedy usłyszałam że moja koleżanka kiedyż usiadła sobie na palcu i go prawie złamała to od razu mi sie lepiej zrobiło:))) pomyżlałam że dobre to było:)
    to pozdrawiam i mam nadzieje poczytac trochę:)

Tasla
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ostatnio troche bolaly mnie nogi, poprosilam polowka aby mi nasmarowal mascia rozgrzewajaca, lecz niestety kupilam jakies dziadostwo i zamiast rozgrzac — palilo mnie okropnie, myslalm ze mi skore spali na nogach, wiec szybko weszlam pod prysznic, a tu okazalo sie jeszcze gorzej 👿 Pol nocy chodzilam po domu jak walnieta , dopiero jak resztki sie wchlonely to moglam spokojnie zasnac

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ale kiedy usłyszałam że moja koleżanka kiedyż usiadła sobie na palcu i go prawie złamała to od razu mi sie lepiej zrobiło:)))

No proszę… to jak pocieszanie się cudzym nieszczężciem…?

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

@Olguż wrote:

[usunięto_link] wrote:

ale kiedy usłyszałam że moja koleżanka kiedyż usiadła sobie na palcu i go prawie złamała to od razu mi sie lepiej zrobiło:)))

No proszę… to jak pocieszanie się cudzym nieszczężciem…?

to wcale nie tak że ja pocieszam sie cudzym nieszczężciem…chodziło mi o to że nie tylko ja jestem taka naezdarna…że nie tylko ja miewam takie głupie „wypadki”

skorpion
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja się ciagle oparzam. Kiedyż wypaliłam sobie trójkąt żelazkiem na czole 😉 Dobrze, że nie widać juz tego tak bardzo.

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Skorpion, jak to zrobiłaż…? 😯

black_mamba
    Member
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

Też się nad tym zastanawiałam… 😀