-
AutorOdp.
-
31 lipca 2013 at 03:05
uwielbiam tę rybkę! w Szczawnicy cudną podają… po spływie 😉
najlepiej jak są dwa… i coż góralskiego… może być nawet mocniejsze 😆5 sierpnia 2013 at 12:08Najlepszy przepis na pstrąga: bierzemy patroszonego, umytego pstrąga, od żrodka i od strony skóry nacieramy odrobiną oleju (ja daję rzepakowy, bo ma najbardziej neutralny smak, a pstrąg jest dożć delikatną rybką), do żrodka wkładam gałązki żwieżego rozmarynu (koniecznie żwieżego!), skórkę nacieram solą i pieprzem, zawijam w folię i do pieca. Potem podaję z cytrynką. Jest mega 🙂
7 sierpnia 2013 at 00:57[usunięto_link] wrote:
Najlepszy przepis na pstrąga: bierzemy patroszonego, umytego pstrąga, od żrodka i od strony skóry nacieramy odrobiną oleju (ja daję rzepakowy, bo ma najbardziej neutralny smak, a pstrąg jest dożć delikatną rybką), do żrodka wkładam gałązki żwieżego rozmarynu (koniecznie żwieżego!), skórkę nacieram solą i pieprzem, zawijam w folię i do pieca. Potem podaję z cytrynką. Jest mega 🙂
pumpkin, mega :ok:
proponuję białe winko do tego 😉
8 września 2013 at 22:47O tak, białe winko jak najbardziej! 🙂
8 grudnia 2013 at 02:34[usunięto_link] wrote:
O tak, białe winko jak najbardziej! 🙂
zaczynam zastanawiać się nad muzą 😉
mam nadzieję, że nie jesteż facetemchodźmy na spacerek 😀
-
AutorOdp.