- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2007 at 11:51
moderatorów prosze żeby cos poprawili bo co chwila sie psuje forum albo wyskakuje ze takiej strony nie ma albo znikaja posty:/ wczoraj wogole nie mozna było sie wieczorem zalogowac nie wiem czy to tylko u mnie tak sie dzieje czy ja mam cos nie tak z netem czy u innych takze
31 sierpnia 2007 at 12:35no nie tylko u ciebie… u mnie tez czesto sie tak dzieje.
u kolezanki mojej to samo 👿31 sierpnia 2007 at 12:41[usunięto_link] wrote:
u kolezanki mojej to samo 👿
– u wrednej maUpy chciałas napisać 😛
a co do obcasów… no… chyba trzeba do szewca dać 😛
bo cos sie psuja 👿31 sierpnia 2007 at 12:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
u kolezanki mojej to samo 👿
– u wrednej maUpy chciałas napisać 😛
a co do obcasów… no… chyba trzeba do szewca dać 😛
bo cos sie psuja 👿co kradniesz moj text maupo ? 😀 😆
31 sierpnia 2007 at 12:44[usunięto_link] wrote:
[co kradniesz moj text maupo ? 😀 😆
uspokój się GUPOLU
hrhr %)ale f***’t prosimy żeby cos z tym zrobić 😕 wrrr
31 sierpnia 2007 at 13:33DOkladnie mam te same jazdy! Rano np patrze 😯 moje wczorajsze posty zniknely! Probowalam odebrac wiadomosc i wejsc w forum a tu blad ,serwera nie moglo znalezc :/ Hmm prosimy o wszelkie naprawy bo powoli mnie rowniez to denerwuje.
Pozdrówka 😉1 września 2007 at 19:21u mnie tez tak ;/
18 września 2007 at 19:25nie no, przyznacz trzeba ze ostatnio coraz rzadziej sie to zdarza, choc problemy nastepuja zazwyczaj wieczorem, moze to wiec problemy z serwerem??
18 września 2007 at 19:34a u mnie sie nic nie dzieje ;/
byc moze serwer 🙂18 września 2007 at 20:01Hmmm….u mnie też juz w zasadzie wszystko wporządku
19 września 2007 at 07:47U mnie też często jest problem, nieraz przez parę godzin.
20 września 2007 at 14:01U mnie juz wszystko dziala i jest wsjow porzadku. 🙂 A tak wogole to ludzie! Wymyslajcie jakies nowe tematy bo momentami nudno stale na te same odpowiadac a zawsze ciekawe mozna wymyslec. 😉 Ja np przed chwila wymyslilam nowe 3 tematy w Hyde Parku wiec zapraszam… 😉
- AutorOdp.