- AutorOdp.
- 17 marca 2008 at 19:08
ja nie u偶ywam ani tego ani tego
zwyk艂y korektor do cery, krem, tusz i kredka do oczu
nic wi臋cej mi nie potrzeba17 marca 2008 at 20:48Faktycznie nie ma sensu dyskutowa膰, jak kto偶 ma wiedz臋 sprzed wieku, to trudno, niech sobie zyje ze 偶wiadomo偶ci膮, 偶e podk艂ady postarzaj膮.
A co do tematu to ja podk艂adu u偶ywam zawsze zim膮, w innych porach roku sporadycznie.17 marca 2008 at 20:51ja wiosna i latem tylko na „wieksze wyjscia”. ale wtedy bardzo lekki, rozswietlajacy rimmel recover. nawet mam juz sprawdzony kolor na sezon letni.
26 marca 2008 at 18:24Z pudrem ostroznie- 艂atwo jest przegi膮膰
Fluid- tak, ale gdy jest cos do „zakrycia”. Mam 艂adn膮 cer臋 i nie musze u偶ywa膰 na codzie艅.
Czasem uzywam pudru czy fluidu zamiast i偶膰 na solarium- na pewno co do tego, ze puder zdrowszy od promieni UV, racje mam 馃檪29 marca 2008 at 07:54Przecie偶 niekt贸re kosmetyczki nak艂adaj膮 fluid po zabiegach np. takich, po kt贸rych cera jest wrazliwsza na czynniki zewn臋trzne, wi臋c chyba nie ma ju偶 co dyskutowa膰 o ich szkodliwo偶ci.
3 kwietnia 2008 at 12:57no dok艂adnie w ten spos贸b to wszystko mo偶na uzna膰 za szkodliwe nawet wod臋 kt贸r膮 pijemy bo jest chemicznie odka偶ana, my偶l臋 ze od tego fluidu to bardziej szkodzi ci na cer臋 zanieczyszczone 偶rodowisko. ja u偶ywam na noc dove br膮zujacego do twarzy a na dzien podk艂ad maybeline. nic mi sie nie dzieje nie mam zadnych zmarszczek…
[usuni臋to_link]15 lipca 2008 at 18:16a ja bardzo cz臋sto podk艂adzik k艂ad臋 ( moja nie do偶c pi臋kna cera mnie do tego troszke przymusza :worki pod oczami cho膰by nei wiem ile spa膰 no i troszke pieg贸w;P) i nie jest to pok艂ad z g贸rnej p贸艂ki ale jako偶 si臋 tym nie przejmuje 馃檪 grunt to dobra膰 odpowiedni odcie艅 馃檪 takie moje zdanie o:)
- AutorOdp.