• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

@mr贸wka wrote:

to tak jak reklamuja teraz zele do ciala z kremem nawilzajacym wiesz ile tam jest nawilzacza? kropelka a mowia tak ze to nawilzajace, umyj sie takim i zobaczysz jak Ci sie i tak skora wysuszy i bedziesz musiala ja posmarowac kremem

no m贸wi艂am… czeste mycie skraca zycie wg niekt贸rych… hm…

ok, ja nikogo przekonywa膰 nie bede… moja sk贸ra przy panuj膮cych wok贸艂 mnie warunkach atmosferycznych i innych czuje si臋 lepiej ubrana w podk艂ad. nawil偶aj膮cy z filtrem. krem to za ma艂o. wol臋 mie膰 na pyszczku podk艂ad ni偶 kurz, wyziewy klimatyzacji czy spaliny. dzi臋ki chroni膮cemu j膮 podk艂adowi wolniej si臋 starzeje. ale mo偶e niekt贸rym syf dzia艂a na cer臋 zbawiennie i od tego akurat si臋 wolniej starzeje??? 馃檮

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

alez ja nic takiego nie mowie ze czeste mycie skaraca zycie, prosze czytaj zezrozumieniem
    chdzi mi o to ze moze i chron przed tymi czynnikami atmosferycznymi ale podklad w sobie dzia艂a na skore ze sie szybciej starzeje

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nawi膮zuj膮c do tematu to nie wyobra偶am sobie jak mozna wybiera膰 pomi臋dzy tymi dwoma kosmetykami.Fluid ma zadanie wyg艂adzi膰 nieco bu藕k臋,zatuszowac niedoskona艂o偶ci i przebarwnienia.Puder natomiast dzia艂a matuj膮co(np,bo s膮 jeszcze pudry br膮zuj膮ce,roz偶wietlaj膮ce itp…).Jak wi臋c mozna zastanawia膰 si臋 co lepiej stosowa膰??nierozumiem… 馃槙

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@mr贸wka wrote:

alez ja nic takiego nie mowie ze czeste mycie skaraca zycie, prosze czytaj zezrozumieniem
    chdzi mi o to ze moze i chron przed tymi czynnikami atmosferycznymi ale podklad w sobie dzia艂a na skore ze sie szybciej starzeje

przestan wytykac innym brak zrozumienia czytanego tekstu…sama wykazujesz sie jego brakiem. chyba ze tylko udajesz ciemna mase, do ktorej nic nie dociera.

przedwczesne starzenie skory powoduje wiatr, promienie sloneczne, zanieczyszczenia atmosfery, wolne rodniki. a przed tym wszystkim w stopniu mniejszym lub wiekszym chroni skore podklad. co za tym idzie: chroni tez skore przed pojawianiem sie oznak starzenia.

zrozumialas? bo wylozylam to „jak krowie na rowie”. kazdy tepak by pojal.

sylwia90
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

to nie sa fluidy takie jak mialy nasze babki. teraz to one pomagaja naszej cerze a nie szkodza. nie wyobrazam sobie nie uzyc pudru zima. niech ktoras wyjdzie na mroz z buzia posmarowana samym kremem to dopiero zobaczy co szkodzi

mrowka
    Member
    • Zas艂u偶ony

parvati ja Ciebie nie obrazam w tym momencie , nie Jestem cemna, nie zycze sobie takich komentarzy, mam chyba prawo do innego zdania prawda? n chyba ze Ty Jestes nietolerancyjna chyba na to wyglada

parvati
    Member
    • Guru

inne zdanie?

coz…to tak jakbys twierdzila, ze ziemia jest plaska. to tez inne zdanie…

muszka_bzzz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 599
    • Zas艂u偶ony

No to prawda ka偶dy dermatolog i ka偶da kosmetyczka Ci powie o pozytywnym wp艂ywie odpowiednio dobranego podk艂adu. I tak jak pisa艂y diewczyny mo偶e kilka i kilkana偶cie lat temy pudry niszczy艂y i postarza艂y cer臋 teraz ale teraz absolutnie tak nie jest i nie jest to nasze jakie偶 osobiste zdanie tylko potwierdzony fakt wiec raczej nie powinna偶 wytyka膰 nikomu braku tolerancji.

mrowka
    Member
    • Zas艂u偶ony

ja wytykam brak tolerancji ze nie potraficie powiedziec raz i koniec miej Swoje zdanie jak chcesz tylko proboujecie mnie przekonac za wszelka cene ale ja zdania i tak nie zmienie, nie potrafi jedna osoba uszanwac czyjegos zdania o to mi chodzi, czy t az tak duzo??czy ja o duzo wiecej chce? bo czegos tu nie rouzmiem

parvati
    Member
    • Guru

@mr贸wka wrote:

ja wytykam brak tolerancji ze nie potraficie powiedziec raz i koniec miej Swoje zdanie jak chcesz tylko proboujecie mnie przekonac za wszelka cene ale ja zdania i tak nie zmienie, nie potrafi jedna osoba uszanwac czyjegos zdania o to mi chodzi, czy t az tak duzo??czy ja o duzo wiecej chce? bo czegos tu nie rouzmiem

wiesz co…chyba wielu rzeczy nie rozumiesz:))))

muszka_bzzz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 599
    • Zas艂u偶ony

No faktycznie chyba nie rozumiesz. TO NIE JEST NASZE OSOBISTE ZDANIE. To potwierdzony fakt, wi臋c naprawd臋 nie ma sensu si臋 sprzecza膰. Masz prawo my偶le膰 co tylko sobie chcesz i ja absolutnie nie mam zamiaru tego ocenia膰. Tylko zrozum, 偶e podk艂ady nie powoduj膮 starzenia cery niezale偶nie od tego co my偶lisz na ten temat.

mrowka
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

. Tylko zrozum, 偶e podk艂ady nie powoduj膮 starzenia cery niezale偶nie od tego co my偶lisz na ten temat.

widzisz probujesz mnie przekonac:P
    ja uwazam to co uwazam 馃檪

parvati
    Member
    • Guru

do tego, ze ziemia nie jest plaska, a krew jest czerwona tez trzeba cie przekonywac?

dajcie spokoj: krowa by zrozumiala.

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

w艂a偶ciwie to nie ma tu czego rozumie膰..
    to jest po prostu fakt..
    a skoro mr贸wka nie przyjmuje go do wiadomo偶ci – my nic nie poradzimy

mrowka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Parvati nie zycze sobie mnie przezywania rozumiesz? nie zachwuj sie jak glupia, a moze Ty nia Jestes bo nie rozumiesz jak sie Ciebie o cos prosi

bez odbioru

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " puder czy fluid?"

Przewi艅 na g贸r臋