- AutorOdp.
- 2 marca 2008 at 15:03
co lepsze, mniej szkodliwe, itd. 馃槅
2 marca 2008 at 18:55szkodliwe?!!!
niby dlaczego szkodliwe?
2 marca 2008 at 19:04fluidy moga byc nawilzajace a puder chroni twoja skore przed zimnem wiec nie widze szkodliwosci, chyba ze jakies tanie tandety
2 marca 2008 at 19:32fluidy i pudry maj膮 r贸偶ne zastosowania… nie rozumiem jak mo偶na wybiera膰 to czy to…
szkodliwe b臋dzie dla estetyki jak si臋 kolor wybierze nie taki…
z reszt膮… kosmetyk贸w i zastosowa艅 jest tyle, 偶e bez sensu by艂oby tu pisanie eseju…
arbuz mo偶e sprecyzuj o co kaman?
2 marca 2008 at 19:37popieram, jak wybierzesz fluid pomaranczowy to twoj wyglad bedzie szkodliwy
3 marca 2008 at 13:07nie wiem.. mo偶liwe, 偶e paln臋艂am g艂upot臋 ! 馃槼
dzi臋ki!4 marca 2008 at 21:04no racjka ma dziewczyne zgadzam si臋 z nia co jest bardziej skzodliwe bo uwazam ze fluid troszke dziala na nasza skore , hmm przyspiesza jej starzenie zatyka pory , i ona staje sie szybciej mniej kondycjonalna ze tak powiem
i wlasnie odpowiedziec sobie na pytanie co jest bardziej szkodliwe
8 marca 2008 at 15:38tak, jak u偶ywasz specyfiku za 5z艂 z kiosku to jest szkodliwe. dla ka偶dej cery mo偶na dobra膰 DOBRY, a cz臋sto wr臋cz leczniczy kosmetyk. w aptece, albo w dobrej drogerii. i prosze nie wciska膰 tu bujd w stylu „czeste mycie skraca 偶ycie”. starzenie si臋 sk贸ry powoduje tylko niew艂a偶ciwa piel臋gnacja i 藕le dobrane kosmetyki. a nie fluidy same w sobie… proponuj臋 popyta膰 pani膮 w aptece…
8 marca 2008 at 16:41hmm to nie bujda , a co ma Ci pani w aptece powiedziec jej zalezy na tym zeby sprzedac, powie wszytsko co chcesz us艂yszec, prosze Cie nie badz naiwna
fluidy powoduja wczesne starzenie sie skory ja to wiem, zapytaj sie lepeij pani dermatolog powie Ci to samo co ja
one zatykaja pory powoduja ze skora nie oddycha, dzieki innym mniej a dzieki drugim wiecej, to tak jak reklamuja teraz zele do ciala z kremem nawilzajacym wiesz ile tam jest nawilzacza? kropelka a mowia tak ze to nawilzajace, umyj sie takim i zobaczysz jak Ci sie i tak skora wysuszy i bedziesz musiala ja posmarowac kremem
a po drugie nie kupuje fluidu z kiosku tylko z dobrej firmy
takie zdanie mam i go nie zmienie i bede o tym pisac bo to prawda8 marca 2008 at 20:59pani dermatolog?
jesli o tym mowa, to moja pani dermatolog KAZALA mi uzywac podkladu w okresie jesienno-zimowym. po prostu na mnie to WYMOGLA.
dobry podklad dziala jak cieply kocyk-chroni skore przed szkodliwym dzialaniem warunkow atmosferycznych.
9 marca 2008 at 10:30moze i powoduje ze skora jest otulona ale to nie zmienia faktu ze sie po tym skora szybciej sie starzeje ,
9 marca 2008 at 15:30wprost przeciwnie: to szkodliwe dzialanie rozmaitych czynniko atmosferycznych, wolnych rodnikow narusza bariere ochronna skory i sprawia miedzy innymi, ze skora szybciej sie starzeje.
dobry podklad skutecznie przed tym zabezpiecza.
dobry podklad w okresie jesienno-zimowym i wlasciwa pielegnacja sprawiaja, ze mam piekna, promienna, zadbana cere.9 marca 2008 at 18:00nie zgadzam sie z TOba
9 marca 2008 at 18:48to sa fakty. nie ma tu nic do zgadzania sie.
10 marca 2008 at 16:39a ja uwazam ze fakt jest taki ze powoduje ze skora sie szybciej starzeje
i wypraszam sobie nie jestem g艂upkiem ja CIe droga koleznko nie przezywam mow Sobie co chcesz ja uwazam tak i koniec kropka TY mozesz sobie wollac do woli:P - AutorOdp.