- AutorOdp.
- 3 czerwca 2008 at 11:27
Jaka prowokacja. 😉 Rzeczywistożć jest czasami dziwniejsza od fikcji…
3 czerwca 2008 at 11:36No po prostu facet chce wygladac jak przystojniak z Hollywoodu. Taka mania. Teraz jeszcze czas na operacje, liftingi itp. Każdy chce wyglądać pięknie. Ale przesadziłeż, Nie_Kobieto !!!!!! Musisz zaakceptować sie takim jakim jesteż. A z opisu wygląda że nawet nawet… Mój Misiu ma duży brzuszek, ale nie taki ze mi i jemu przeszkadza. I Kocham go mimo tego brzuszka. Licza sie uczucia a nie wyglad. Wygląd jest ważny tylko na pierwsze wrażenie. Ale to tylko….
3 czerwca 2008 at 12:27Wyglad jest rzecza istotna ale nie jest najwazniejszy, z tego co piszesz to niezly z ciebie facet. Dla wiekszosci dziewczyn liczy sie to co jest w srodku a nie to co widac na zewnatrz, wiec jak chcesz znalezc jakas mila dziewczyne to wiecej wiary w siebie , badz czarujacy i szarmancki a zadna Ci sie nie oprze , powodzenia 😀
3 czerwca 2008 at 12:46A ja tam wole być chamem i prostakiem, w dodatku brzydkim. Polecam wszystkim.
3 czerwca 2008 at 19:12Jeżeli poszukujesz dziewczyny, ktora w pierwszej kolejnożci zwróci uwagę na twoj brzuch, to faktycznie mozesz miec problem.
Zamiast nad brzuchem proponuję popracowac nad zwojami mózgowymi. Najlepiej zacząc od rezygnacji z czasopism z „aktorzynami” na okładkach. A później może jakoż samo poleci.3 czerwca 2008 at 20:33Nie przejmuj się brzucholem, w pierwszej kolejnożci musisz zaakceptować samego siebie 🙂 Na pewno znajdziesz dziewczynę, z którą będziesz szczężliwy, a z tego problemu będziesz się żmiał, tego Ci życzę 🙂
3 czerwca 2008 at 22:16@Zbereźnik wrote:
A ja tam wole być chamem i prostakiem, w dodatku brzydkim. Polecam wszystkim.
A zerżniesz kobiete jak dz..kę?
4 czerwca 2008 at 06:20No ba…
4 czerwca 2008 at 10:44jasna sprawa że wyrzeźbione ciała są fajne ale to nie jest najważniejsze bo kobiety (mądre kobiety!!)nie szukają ideałów z 1 str gazet ale faceta mądrego z charakterem i z kótrym chciałyby spędzić resztę życia a nie z jego brzuchem…
9 czerwca 2008 at 19:45nie lubie kaloryfera u faceta;/ moze jestem dziwna, ale jak gosc ma slodki brzusio to jest cudnie:D
- AutorOdp.