• Autor
    Odp.
  • Sheriff
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Jaka prowokacja. 😉 Rzeczywistożć jest czasami dziwniejsza od fikcji…

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

No po prostu facet chce wygladac jak przystojniak z Hollywoodu. Taka mania. Teraz jeszcze czas na operacje, liftingi itp. Każdy chce wyglądać pięknie. Ale przesadziłeż, Nie_Kobieto !!!!!! Musisz zaakceptować sie takim jakim jesteż. A z opisu wygląda że nawet nawet… Mój Misiu ma duży brzuszek, ale nie taki ze mi i jemu przeszkadza. I Kocham go mimo tego brzuszka. Licza sie uczucia a nie wyglad. Wygląd jest ważny tylko na pierwsze wrażenie. Ale to tylko….

justynkalpl
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Wyglad jest rzecza istotna ale nie jest najwazniejszy, z tego co piszesz to niezly z ciebie facet. Dla wiekszosci dziewczyn liczy sie to co jest w srodku a nie to co widac na zewnatrz, wiec jak chcesz znalezc jakas mila dziewczyne to wiecej wiary w siebie , badz czarujacy i szarmancki a zadna Ci sie nie oprze , powodzenia 😀

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

A ja tam wole być chamem i prostakiem, w dodatku brzydkim. Polecam wszystkim.

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Jeżeli poszukujesz dziewczyny, ktora w pierwszej kolejnożci zwróci uwagę na twoj brzuch, to faktycznie mozesz miec problem.
    Zamiast nad brzuchem proponuję popracowac nad zwojami mózgowymi. Najlepiej zacząc od rezygnacji z czasopism z „aktorzynami” na okładkach. A później może jakoż samo poleci.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie przejmuj się brzucholem, w pierwszej kolejnożci musisz zaakceptować samego siebie 🙂 Na pewno znajdziesz dziewczynę, z którą będziesz szczężliwy, a z tego problemu będziesz się żmiał, tego Ci życzę 🙂

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@Zbereźnik wrote:

A ja tam wole być chamem i prostakiem, w dodatku brzydkim. Polecam wszystkim.

A zerżniesz kobiete jak dz..kę?

Zbereznik
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

No ba…

Zelka
    Member
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

jasna sprawa że wyrzeźbione ciała są fajne ale to nie jest najważniejsze bo kobiety (mądre kobiety!!)nie szukają ideałów z 1 str gazet ale faceta mądrego z charakterem i z kótrym chciałyby spędzić resztę życia a nie z jego brzuchem…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

nie lubie kaloryfera u faceta;/ moze jestem dziwna, ale jak gosc ma slodki brzusio to jest cudnie:D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pytanie do Kobiet"

Przewiń na górę