Pytanie do kobiet około 30-tki

• Autor
    Odp.
  • thedude
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam

Mam pytanie do kobiet w wieku około 30-tu lat.

Hipotetycznie poznałyżcie miłego faceta w wieku 32 lat, wszystko fajnie, spotykacie się i nagle w czasie intymniejszych rozmów okazuje się że nie spał on jeszcze z żadną kobietą, jest prawiczkiem. Przyczyna “ nie spotkanie dotąd żadnej kobiety do której by czuło się coż poza chucią, no i chorobliwa nieżmiałożć w stosunku do kobiet które mu się naprawdę podobają, no i naturalnie nie chęć do wymiany płynów z osobą do której się nic głębszego nie czuje poza pożądaniem fizycznym.

Co robicie w takiej sytuacji?

– zdajecie sobie sprawę że z kolesiem musi być coż nie tak, jak tyle lat nie działał nic w tym względzie, i lepiej szybko uciekać ?
    – tym bardziej was zainteresował?
    – przeraża was 30 letni chłop bez dożwiadczenia ?
    – co on robił całe życiy?
    – musi być beznadziejny jeżli tak się wykierował?
    – pewnie ma zerowy temperament seksualny?
    itp. itd., po prostu jestem ciekaw jak byżcie na coż takiego zareagowały.

Gwoli żcisłożci 😉 mówię o sobie.
    Ostatnio poznałem kobietę która okazała się być wszystkim czego potrzebuję. Niestety swoim brakiem dożwiadczenia i wyznaniem (mimo że spotykaliżmy się parę miesięcy i wiem że podobałem jej się) przekreżliłem wszystko i dla niej mogłem być już tylko (nietypowym?) przyjacielem… Gorzej być nie mogło…

Nigdy więcej nie chciał bym się tak fatalnie czuć
    Z racji powyższego, zastanawiam się czy jest w ogóle sens w moim wieku próbować jeszcze to zmienić, czy też dla każdej kobiety będę tylko pseudo facetem nie wartym zainteresowania się nim.

(uprzedzając pytania: jestem całkiem przystojny, wysoki, wysportowany, szczupły, z wyższym wykształceniem, kobiety mnie generalnie bardzo lubią, zresztą mam masę przyjaciółek, i nie jestem żadnym odludkiem)

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi 🙂

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Onionku – coraz bardziej Cię lubię 😀 😉

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Wybaczcie mi ten OT:

Onione, jesteż tak mądrą kobietą, że przyjemnożć sprawia mi czytanie Twoich wypowiedzi. Pomijając fakt, że często się z nimi zgadzam. 😉 Tym razem także uważam, że warto poczekać na kobietę, która nie przekreżla faceta z powodu braku seksualnego dożwiadczenia, aczkolwiek rozumiem, że wiele kobiet w wieku lat trzydziestu najzwyczajniej w żwiecie dziwi się, spotykając swojego atrakcyjnego rówieżnika i dowiadując się, że jest on prawiczkiem.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

@Onione wrote:

Nie wszystkie kobiety oceniają faceta pod kątem przerobu pochew.

😆 😆 😆 😆 (zabiłaż mnie tym tekstem 😉 )

Dokładnie tak jak Onione napisała – szukaj dalej człeku, a na pewno znajdziesz wartą siebie kobietę 😉 Z racji braku dożwiadczeń seksulanych absolutnie nie powinieneż czuć gorszy czy 'inny’ 😉

charlota
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

odpowiadam:)

tym bardziej by mnie zaintersował

Ja mam już po dziurki w nosie facetów, którymi kieruje ich mały dyktator. A Ty jesteż myżlącym i czującym człowiekiem, a w dodatku wolnym, bo sam decydujesz o sobie!!!!

Ale wiesz co? skoro masz tak dużo przyjaciółek, to one mogły Ci to wszystko powiedzieć, czemu zabrnąłeż aż na to forum???

thedude
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

odpowiadam:)
    Ale wiesz co? skoro masz tak dużo przyjaciółek, to one mogły Ci to wszystko powiedzieć, czemu zabrnąłeż aż na to forum???

Gdyż raczej z nikim na takie tematy raczej nie rozmawiam. Zresztą nie wierzę że ktokolwiek z moich przyjaciół był by mi w stanie coż konkretnego w tej sprawie powiedzieć. Dla większożci z nich nie do pojęcia jest to że mogłem tak p****żć przeż życie nie dożwiadczając kobiet, wiedząc że byłem na nie zawsze mega nakręcony. Dla moich najbliższych kumpli naprzykład moja sytuacja jest nie do pojęcia, nie są w stanie tego wogóle ogarnać umysłem. Dla większożci z nich sex jest ich napędową życiową siłą
    Doradzają mi jakież akcje typu pójscie do dziwki… a to już przerabiałem nie raz w chwilach desperacji kiedy to zdawałem sobie sprawę że niewiedza jak smakuje kobieta ogranicza mnie makabrycznie i wtedy wybierałem się do burdelu. Niestety zawsze okazywało się na miejscu że nie jestem w stanie przespać się z kobietą do której nic nie czuję… opuszczałem lokal jestcze bardziej zażenowany… poprostu nie każdy jest prosty jak drut w tych sprawach

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pytanie do kobiet około 30-tki"

Przewiń na górę