- AutorOdp.
- 8 stycznia 2008 at 14:11
Witam
Mam pytanie do kobiet w wieku około 30-tu lat.
Hipotetycznie poznałyżcie miłego faceta w wieku 32 lat, wszystko fajnie, spotykacie się i nagle w czasie intymniejszych rozmów okazuje się że nie spał on jeszcze z żadną kobietą, jest prawiczkiem. Przyczyna “ nie spotkanie dotąd żadnej kobiety do której by czuło się coż poza chucią, no i chorobliwa nieżmiałożć w stosunku do kobiet które mu się naprawdę podobają, no i naturalnie nie chęć do wymiany płynów z osobą do której się nic głębszego nie czuje poza pożądaniem fizycznym.
Co robicie w takiej sytuacji?
– zdajecie sobie sprawę że z kolesiem musi być coż nie tak, jak tyle lat nie działał nic w tym względzie, i lepiej szybko uciekać ?
– tym bardziej was zainteresował?
– przeraża was 30 letni chłop bez dożwiadczenia ?
– co on robił całe życiy?
– musi być beznadziejny jeżli tak się wykierował?
– pewnie ma zerowy temperament seksualny?
itp. itd., po prostu jestem ciekaw jak byżcie na coż takiego zareagowały.Gwoli żcisłożci 😉 mówię o sobie.
Ostatnio poznałem kobietę która okazała się być wszystkim czego potrzebuję. Niestety swoim brakiem dożwiadczenia i wyznaniem (mimo że spotykaliżmy się parę miesięcy i wiem że podobałem jej się) przekreżliłem wszystko i dla niej mogłem być już tylko (nietypowym?) przyjacielem… Gorzej być nie mogło…Nigdy więcej nie chciał bym się tak fatalnie czuć
Z racji powyższego, zastanawiam się czy jest w ogóle sens w moim wieku próbować jeszcze to zmienić, czy też dla każdej kobiety będę tylko pseudo facetem nie wartym zainteresowania się nim.(uprzedzając pytania: jestem całkiem przystojny, wysoki, wysportowany, szczupły, z wyższym wykształceniem, kobiety mnie generalnie bardzo lubią, zresztą mam masę przyjaciółek, i nie jestem żadnym odludkiem)
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi 🙂
8 stycznia 2008 at 15:18Onionku – coraz bardziej Cię lubię 😀 😉
8 stycznia 2008 at 15:37Wybaczcie mi ten OT:
Onione, jesteż tak mądrą kobietą, że przyjemnożć sprawia mi czytanie Twoich wypowiedzi. Pomijając fakt, że często się z nimi zgadzam. 😉 Tym razem także uważam, że warto poczekać na kobietę, która nie przekreżla faceta z powodu braku seksualnego dożwiadczenia, aczkolwiek rozumiem, że wiele kobiet w wieku lat trzydziestu najzwyczajniej w żwiecie dziwi się, spotykając swojego atrakcyjnego rówieżnika i dowiadując się, że jest on prawiczkiem.
9 stycznia 2008 at 07:18@Onione wrote:
Nie wszystkie kobiety oceniają faceta pod kątem przerobu pochew.
😆 😆 😆 😆 (zabiłaż mnie tym tekstem 😉 )
Dokładnie tak jak Onione napisała – szukaj dalej człeku, a na pewno znajdziesz wartą siebie kobietę 😉 Z racji braku dożwiadczeń seksulanych absolutnie nie powinieneż czuć gorszy czy 'inny’ 😉
17 stycznia 2008 at 15:56odpowiadam:)
tym bardziej by mnie zaintersował
Ja mam już po dziurki w nosie facetów, którymi kieruje ich mały dyktator. A Ty jesteż myżlącym i czującym człowiekiem, a w dodatku wolnym, bo sam decydujesz o sobie!!!!
Ale wiesz co? skoro masz tak dużo przyjaciółek, to one mogły Ci to wszystko powiedzieć, czemu zabrnąłeż aż na to forum???
7 marca 2008 at 14:58[usunięto_link] wrote:
odpowiadam:)
Ale wiesz co? skoro masz tak dużo przyjaciółek, to one mogły Ci to wszystko powiedzieć, czemu zabrnąłeż aż na to forum???Gdyż raczej z nikim na takie tematy raczej nie rozmawiam. Zresztą nie wierzę że ktokolwiek z moich przyjaciół był by mi w stanie coż konkretnego w tej sprawie powiedzieć. Dla większożci z nich nie do pojęcia jest to że mogłem tak p****żć przeż życie nie dożwiadczając kobiet, wiedząc że byłem na nie zawsze mega nakręcony. Dla moich najbliższych kumpli naprzykład moja sytuacja jest nie do pojęcia, nie są w stanie tego wogóle ogarnać umysłem. Dla większożci z nich sex jest ich napędową życiową siłą
Doradzają mi jakież akcje typu pójscie do dziwki… a to już przerabiałem nie raz w chwilach desperacji kiedy to zdawałem sobie sprawę że niewiedza jak smakuje kobieta ogranicza mnie makabrycznie i wtedy wybierałem się do burdelu. Niestety zawsze okazywało się na miejscu że nie jestem w stanie przespać się z kobietą do której nic nie czuję… opuszczałem lokal jestcze bardziej zażenowany… poprostu nie każdy jest prosty jak drut w tych sprawach - AutorOdp.