• Autor
    Odp.
  • Lucienne
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Mam pytanie do panów, którzy mają teraz partnerkę, którą kochają, ale mieli wczesniej inne kobiety.
    Czy wspominacie swoje byłe?np. seks z nimi, albo spędzone chwile? czy porównujecie obecną partnerkę do swoich „eks”?

rmaciej1983
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

Ja myżlałem o mojej eks. Nawet powiedziałem o tym mojej obecnej, co oczywiżcie niezbyt jej się spodobało. Jednak z upływem czasu obraz byłej coraz bardziej zamazywał się w mojej pamięci i dziż liczy się dla mnie tylko obecna. I uważam, że nie mogłem lepiej trafić, że ona jest super.
    Nie wiem czy ją kocham. Chyba nie, ale bardzo się do niej przywiązałem i nie wyobrażam sobie, żeby inna dziewczyna mogła zająć jej miejsce.

NeuroCancer
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Wiesz, to że jakiż etap życia uznajesz za zakończony, nie znaczy, że go nie było. I wspomnienia wracają…. czasami! Jak facet cały czas myżli o swojej byłej to oczywiżcie coż jest nie tak 😛

Mnie się zdarza wspomnieć. Co wtedy? użmiecham się w myżlach do tych wspomnień i tyle. Nie rozpamiętuję.

Lucienne
    Member
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ostatnio w ogóle czytałam, że faceci nie rozpamiętują niczego. Chodzi mi o to, że skoro mówią, że coż było-minęło, to naprawdę tak uważają i nie wracają wspomnieniami wstecz. Ale również kiedy maja jakież niepowodzenie, to nie rozpamiętują tego tylko wychodzą np. na piwo czy na siłownię 😉
    My, kobiety zachowujemy się inaczej, ale uważam, że powinnyżmy ten sposób myżlenia p****ąć od Panów 😉

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Ehhh Lucienene…
    To nieprawda, że faceci niczego nie rozpamiętują, ani dobrych wspomnień ani niepowodzeń.
    Chciałbym czasem nie pamiętać tego co było, chyba każdy by chciał…
    …ale na to dobry jest tylko czas.
    A piwo czy siłownia to dobry sposób by ten czas czymż wypełnić. 😉

Czerwony Kapturek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Hej,
    a jezeli chlopak sie „bawi” przy zdjeciach swojej bylej, majac aktualnie dziewczyne… co myslicie o takim zachowaniu?
    pozdro!

pussymagnet
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mam pytanie do panów, którzy mają teraz partnerkę, którą kochają, ale mieli wczesniej inne kobiety.
    Czy wspominacie swoje byłe?np. seks z nimi, albo spędzone chwile? czy porównujecie obecną partnerkę do swoich „eks”?

Zacznij porownywac obecna do poprzednich, a dni zwiazku sa policzone.

Tak samo jakby Twoja kobieta porownywala Ciebie do swoich ex. Tez bys dlugo nie wytrzymal ;]

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Jeżeli „bawi” się przy zdjęciach ex to coż jest nie tak. Można wspominać, czasem nawet porozmyżlać ale masturbacja przy zdjęciach byłej to przegięcie.

Być może ten chłopak jest w takim stanie „Rozdwojenia”. Z jednej strony cię kocha ale z drugiej jeszcze nie zapomniał o byłej. Czas powinien to wyleczyć ale zdjęcia powinien odłożyć/spalić

Piroman
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jeżeli „bawi” się przy zdjęciach ex to coż jest nie tak. Można wspominać, czasem nawet porozmyżlać ale masturbacja przy zdjęciach byłej to przegięcie.

Oj zdecydowanie masz rację 😆 w coż takiego to jakoż nigdy się nie bawiłem. Zresztą jak tak koleż robi to znaczy że i ma gdzież swoją obecną i miał gdzież tą do której fotek na ręku p****żdża – tak mi się zdaje.

Czy porównuje się do poprzednich? Chyba tylko do tych z którymi łączyła głęboka więź. Ale nigdy na głos 🙂 no chyba że jest jakaż wyjątkowa chryja w sprawach akurat łóżkowych… ale raz tylko coż takiego mi się zdarzyło.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pytanie do Panów"

Przewiń na górę