Pytanie młodego chłopaka do kobiet

• Autor
    Odp.
  • lukasz1991
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Chciałem się dowiedzieć od kobiet w wieku 15-25 lat kilku rzeczy
    Mianowicie:

Co facet powinien zrobić aby wpażć dziewczynie w oko(żeby zwróciła na niego uwagę)?

Co kobiety lubią w facetach najbardziej?

Czego nie lubią?

Czy kobiety pragną seksu tak samo jak faceci?.(W ogóle czy pragną)

Chodzi mi o cechy mentalne ale także wygląd itp

Bardzo proszę o wypowiedzi konkretne i na temat każdej kobiety tak od siebie. Fajnie jak byżcie jeszcze przy opinii podały ile macie lat albo czy mieżcić sie w zakresie wiekowym bardzo mi na tym zależy.

Z góry dziękuję za odpowiedź

lukasz1991
    Member
    • Początkujący

Dzieki za odpowiedź i czekam na dalsze.

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

@Onione wrote:

Ja jestem „za stara” na udzielanie sie w temacie. 8) 😈 😈

hehe… wiem wiem jako że jestem mężczyzną nie powinienem …. aleee
    napisze a więc :
    wiesz jakiego kobieta najbardziej Cie polubi ? Najbardziej jak poprostu bedziesz sobą i nie bedziesz nikogo udawał ( oczywiżcie lekka nutka romantyzmu z w połączeniu ze szczyptą wrażliwożci nie zaszkodzi 😉 ) bo ciężko jest być cały czas romantycznym (kobiety oglądają czasami za dużo filmów bądź czytają za dużo książek , i potem dlatego mają tak duże wymagania odnożnie mężczyzn ….)

a co gdy bedziesz aktorzył kogoż kim nie jestes ? Trochę pociągniesz ale nie długo .
    Wtedy dowiesz sie co kobieta lubi a czego nie lubi .

Co do seksu to chyba poźniej…………. 😉

Tyle w temacie!

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Ciężko odpowiedzieć na Twoje pytania, bo każda kobieta jest inna i jedną pociąga to co inną odpycha.

lukasz1991
    Member
    • Początkujący

Kurcze jestem młody ale chyba się bardziej orientuje niż wy.
    Jedną przyciąga kobietę drugą odpycha, wiem że każda kobieta ma trochę inne wymagania ale są takie ideały które każda kobieta na pewno ceni czyli:

Inteligentny, romantyczny, przystojny, zaradny, wierny, dba o kobietę, potrafi jej słuchać, ceni jej piękno wewnętrzne nie tylko wygląd zewnętrzny i chyba jedna z najważniejszych rzeczy to to że kobieta czuję się przy swoim facecie bezpiecznie.

Przy najmniej to są dla mnie główne cech które zamierzam zaoferować swojej dziewczynie, kobiecie.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

@Onione wrote:

Ja jestem „za stara” na udzielanie sie w temacie. 8) 😈 😈

Hehe.. no ja tez się w przedziale nie mieszczę..
    Co za dyskryminacja 😆 😆

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

przede wszystkim facet musi wykazywać duże zainteresowanie mną ogólnie, ale także tym co mówię… chociaż od tego blisko do natarczywożci, której nienawidzę u płci przeciwnej.

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja bardzo cenię zaradnożć, przediębiorczożć, poczucie humoru i inteligencję u facetów. Powinien mnie umieć rozbawić i poprawić humor. I jeszcze ważne jest to, żeby facet traktował mnie jak kogoż wyjątkowego, cenił bardzo moje wnętrze i uważał je za wyjątkowe i myżlał, że spadłam mu z nieba 🙂

Sally Hansen
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec
    lukasz1991 wrote:
    Chciałem się dowiedzieć od kobiet w wieku 15-25 lat kilku rzeczy
    Mianowicie:

Co facet powinien zrobić aby wpażć dziewczynie w oko(żeby zwróciła na niego uwagę)?

Dziewczyny kochają jak facet jest tajemniczy i podrywa ich koleżankę a nie od razu odkrywa karty przed tą która mu się najbardziej podoba 🙂

hiherka1991
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam 😀

Tak masz racje tego wszystkiego co napisałeż potrzebuje kobieta, jeżli jesteż w stanie jej to dać to na pewno będzie z Tobą szczężliwa¦.. Powiem Ci że nie ważne jest czy Ty spodobasz się na pierwszym spotkaniu danej dziewczynie lub czy ona spodoba się Tobie¦. Mówię tutaj o wyglądzie zewnętrznym¦. Znam wiele przypadków gdzie dana osoba nie spodobała się na zewnątrz lecz od sierotka¦. Po pewnym czasie zmieniło się to i związki trwają długi okres czasu¦.. Lecz na pewno facet powinien być ubrany czysto, ubrania zadbane (ja polecam pantofle, sportowy T-shirt do spodni z materiału najlepiej czarne lub białe, do dżinsów koszule. Ja lubię taki ubiór)¦.. powinien być pachnący i ogolony¦.. dobrze by było również zabrać ze sobą gumę do żucia (nie chodzi o to iż twierdze ze faceci nie myją zębów lecz po pewnym czasie żwieżożć zanika¦)¦. Facet powinien być męski, twardy, stanowczy(gdy ma powody i racje), opiekuńczy¦ tak jak napisałeż żeby kobieta czuła się bezpiecznie¦. Myżlę że kobiety bynajmniej te które ja znam lubią tą żwiadomożć że ktoż się nimi opiekuję¦ przytula gdy tego potrzebują, wspiera, słuch i zawsze jest za nimi, ważne jest to aby czuły że są najważniejsze¦.. Czego nie lubią hmmmm¦¦ na pewno tego że kolejny wypad z kumplami jest od nich ważniejszy i nie mówię tutaj o całkowitym braku spotkań ze znajomymi¦. Tego gdy kolejny raz słyszą kochanie to już się nigdy nie powtórzy.. ,tego gdy facet przestaje się już starać ponieważ ona jest już z nim pewien czas¦.. Jest wiele takich rzeczy lecz musiałbyż przytoczyć konkretny przykład¦. Po prostu traktuj ją tak jak sam byż chciał być traktowany¦ zawsze pomyżl o tym co ty byż zrobił gdyby ona tak postąpił wobec Ciebie¦. Czy kobiety pragną sexu¦.. owszem ale większożć kobiet musi kochać partnera z którym planuje współżycie¦ Gdy nadejdzie taki moment że zaczniecie rozmawiać na temat sexu powiedz jej że zostawiasz to jej i że to ona ma zadecydować gdzie i kiedy będzie gotowa¦. Nie naciskaj a pokażesz jej tym że zależy Ci na niej a nie na jej ciele, poczuje się ważna i na pewno szybciej Ci się odda niż gdybyż naciskał¦..

Mam nadzieje że w jakimż stopniu Ci pomogłam¦

Pozdrawiam i życzę powodzenia :ok:

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

1 musi byc czysty i pachnacy schludny…jego ciuchy cialo musi mowic tak dbam o siebie paznokicie zarost zeby (ale nie byc lepiej odsztafirowany od laski)konkurencji nie lubimy
    2kobiet nalezy sluchac i nie wazne ze gada o kolejnym odcinku m jak milosc
    3 uwielbiaja prezenty szarmanckie gesty typu kwiaty nawet te zerwane z klombu, uwazaj na czekoladki wiecznie sa na diecie ale typu ferero roche jak najbardziej
    4 zakochuja sie natychmiast w facetach ktorzy maja gotowy program dnia typu zapraszam cie na kolacje potem do kina
    5 odprowadz do domu pocaluj w rasie i pozegnaj pt mam nadzieje ze zobaczymy sie jutro lub zadzwonie (i nie zapominaj zadzwonic) jest twoja
    nie staraj sie calowac od razu w usta lepiej to dziala wyroznia cie natychmiast od tych nachalnych ktorzy chca zaliczyc i tyle
    6 badz soba nie badz sztywny…i nie obsypuj jej wytartymi komplementami ale nie unikaj ich wszystko powinno byc wywazone
    7 obejrzyj film zmierzch a zobaczysz kto jest na topie posrod tego przekroju wiekowego kobiet i mozesz troche podgladnac pamietaj w takim wieku kobiety marza wlasnie o ksieciach z bajki powodzenia

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Kurcze jestem młody ale chyba się bardziej orientuje niż wy.
    Jedną przyciąga kobietę drugą odpycha, wiem że każda kobieta ma trochę inne wymagania ale są takie ideały które każda kobieta na pewno ceni .

Ale to prawda, są różne kobiety i gusta, które z resztą zmieniają się wraz z wiekiem, więc zależy choćby nawet w jakim wieku chcesz poderwać kobietę. Np. jednej się spodoba gdy walniesz kolesia w pysk gdy ten skieruje do niej nieodpowiedni komentarz, podczas gdy innej taka reakcja się nie spodoba itp.

Najlepiej jak znasz trochę daną dziewczynę która ci się podoba, wiesz gdzie lubi chodzić, jak spędzać czas, takie rzeczy wiele żwiadczą o człowieku i ty wiesz już z czym możesz do dziewczyny uderzyć.

W podrywaniu nieznajomej zawsze masz mniejsze szanse, bo jej nie znasz.

Oczywiżcie użmiech, kultura, schludny ubiór, dowcip zawsze są w cenie (choć tutaj treżć może być też zależna hehe, nie ma łatwo).

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

łukasz1991, tak se myżlę, mimo że nie jestem akurat kobietą…

że powinieneż być bardziej sobą! nie szukaj teatru… raczej życiaaa!

PS. powiedz jej zwłaszcza to, co czujesz… mniej, co myżlisz…
    bedzie OK! iżyczę farta :ok:

lukasz1991
    Member
    • Początkujący

dzieki wielkie za odpowiedzi jak by ktoż był jeszcze chętny do wypowiedzi to było by mi miło czym więcej opiniu tym lepiej dla mnie.

lukasz1991
    Member
    • Początkujący

ponawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pytanie młodego chłopaka do kobiet"

Przewiń na górę