- Ten temat ma 20 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 20 lat, 9 miesięcy temu przez
jakubek.
- AutorWpisy
- 30 czerwca 2005 o 15:29 #11382
noella nigdy niejestsię pewnym i czasami pomyłkamamało przyjemne konsekwencje
23 lipca 2005 o 17:20 #11383@noella wrote:
🙁
Twoje zmiany noella w każdym pożcie spowodowały zatracenie wątku rozmowy…..jakiż był tego powód???
13 sierpnia 2005 o 13:08 #11384@tequila wrote:
noella nigdy nie jest się pewnym i czasami pomyłka ma mało przyjemne konsekwencje
Pomyłka ma dwie strony, dożwiadczenie mówi, że zwykle jest bardzo bolesna, ale też pomyłka tak jak przypadek może być zaskakująca i przyjemna….
Hmmm to ja sama napisałam? jestem zaskoczona 🙂26 sierpnia 2005 o 08:45 #11385@eKostka wrote:
@tequila wrote:
noella nigdy nie jest się pewnym i czasami pomyłka ma mało przyjemne konsekwencje
Pomyłka ma dwie strony, dożwiadczenie mówi, że zwykle jest bardzo bolesna, ale też pomyłka tak jak przypadek może być zaskakująca i przyjemna….
Hmmm to ja sama napisałam? jestem zaskoczona 🙂Zapomniałaż dodać że powinna jeszcze sporo nauczyć – a to też ważne
30 sierpnia 2005 o 12:29 #11386..powinna nas czegos nauczyc pomyłka, ale niestety nie zawsze tak jest. Czesto człowiek nie potrafi wyciagac wniosków i nie uczy sie na błędach 😕 mnie też to sie czasem zdarza.
Ale kazda pomyłka niesie ze soba cos dobrego, zawsze to jakies kolejne doswiadczenie zyciowe chociaz czesto bolesne i niechciane. Mylic sie jest rzecza ludzka 😀
31 sierpnia 2005 o 08:51 #11387@kasia@caprice.com.pl wrote:
..powinna nas czegos nauczyc pomyłka, ale niestety nie zawsze tak jest. Czesto człowiek nie potrafi wyciagac wniosków i nie uczy sie na błędach 😕 mnie też to sie czasem zdarza.
Ale kazda pomyłka niesie ze soba cos dobrego, zawsze to jakies kolejne doswiadczenie zyciowe chociaz czesto bolesne i niechciane. Mylic sie jest rzecza ludzka 😀
Oj tak tak wszystko to szczera prawda ale jak czasem bolesna…..
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.