- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2011 at 06:57
myżlę ze warto poruszyć temat skutecznożci chemoprewencji w walce z rakiem, tak mało osób o tym wie- co mnie przeraża osobiżcie.
19 kwietnia 2011 at 09:25Ja tam profilaktycznie robie badania co roku, tyle jest teraz przypadków zachorowań na raka piersi. Mojej znajomej matka choruje, przez to , że bardzo zaniedbała sprawde :/ W pierwszych stadiach rak jest ponoć całkowicie wyleczalny
27 kwietnia 2011 at 11:12Profilaktyka a potem już chemorpewencja chronią przed rakiem i każdy powinien mieć tego żwiadomożć!
17 maja 2011 at 11:56[usunięto_link] wrote:
Profilaktyka a potem już chemorpewencja chronią przed rakiem i każdy powinien mieć tego żwiadomożć!
ale chyba też jest ważny ginekolog, moja Pani dr Skrobacka mnie żciga na badania, co prawda USG piersi robiłam raz, w zeszłym roku, ale powiedziała mi, że TRZEBA w moim wieku (koło 30) przynajmniej raz na 2-3 lata. No a potem wiadomo, po 40-tce mammografia.
11 lipca 2011 at 06:54to jest bardzo ważne by lekarz prowadził nas tak abyżmy jak najwięcej rzeczy robiły chemoprewencyjnie
8 sierpnia 2011 at 07:05racją jest że wczesne wykrycie może zaistnieć tylko wtedy kiedy się badamy i chodzimy do lekarzy specjalistów – to fakt
22 sierpnia 2011 at 06:23co to za reklama straszna? my tu mówimy o raku, poważna sprawa, o zapobieganiu i chemoprewencji a nie o podbijaniu odwiedzin jakiejż stronki
- AutorOdp.