- AutorOdp.
- 10 lutego 2009 at 10:39
A no tak. Dzięki.
Również pisałam posta spontanicznie. I dwa razy napisałam „nie” 🙂3 marca 2009 at 19:23Nie trzeba ich nie zmieniać.[/quote]
Maariolkaa, to 'nie’ chyba musisz wykluczyć – czyż nie Wink ?
Zgadza się, tylko to „nie” jeszcze bardziej nie pasuje w stwierdzeniu
[usunięto_link] wrote:
Mnie to też nie obchodzi jaki mam podpis.
Bardziej pasowałoby: Mnie to obchodzi jaki mam podpis. I to bardzo sądząc po liczbie postów
😆
3 marca 2009 at 20:40Ach ta zazdrożć Twoja, i moja satysfakcja z tego 🙂
9 marca 2009 at 19:56A ja nie mam żadnego podpisu 😆
No ale może niedługo to się zmieni.9 marca 2009 at 20:29Podpis akurat nie jest najważniejszy.No chyba,ze komuż baaardzo zalezy na randze i tłucze posty,tylko po to,żeby mieć jak najwięcej.A takie przypadki tez się tu zdarzają 😉
9 marca 2009 at 20:33Np. Ja… co nie ?
Przed chwilą Warn coż innego pisałaż na SB… że nie po ilożci postów się ocenia innych, a jednak po liczbie moich postów możesz mnie oceniać 🙂9 marca 2009 at 20:39Uderz w stół a nożyce się odezwą… 🙄
Powiem tak: po jakożci postów Cię oceniam-nie po ilożci.A jakożć Twoich postów jasno daje mi do zrozumienia,że tłuczesz posty.
Tyle.A żeby była jasnożć: temat jest o rangach i zapraszam w związku z tym do kontynuowania tego wątku!! 😀
4 września 2010 at 13:43A może dałoby się wprowadzić rangi dla facetów ? Irytują mnie trochę te wszystkie klapeczki, szpileczki i obcasy w połączeniu z moim wspaniałym nickiem 🙁 Jeżli mogę coż zasugerować, to odpowiednią rangą dla mojej skromnej osoby będzie „LEGEND”. Dziękuję 8)
13 września 2010 at 23:14[usunięto_link] wrote:
A może dałoby się wprowadzić rangi dla facetów ? Irytują mnie trochę te wszystkie klapeczki, szpileczki i obcasy w połączeniu z moim wspaniałym nickiem 🙁 Jeżli mogę coż zasugerować, to odpowiednią rangą dla mojej skromnej osoby będzie „LEGEND”. Dziękuję 8)
nie sądzę, by to było wskazane, Drogi Kolego 👿
to w końcu jest forum kobiece i ONE niech tu rządzą, jestem za NIMI 🙄nawet gdy plotą bzdury 😀 i jest sympatycznie… po co nam rangi, Stary! 😯
zgłupiałeż, czy co? ja się tam cholernie żwietnie czuję jako super-obcasik 😉
może dlatego, że nie mam kompleksu dominującej baby!
jak na razie nigdy go nie miałem – acz nie wiem, czy mi nie grozi zwłaszcza w takim nasilonym feminizmie jak współczeżnie… upi gupi… :nono14 września 2010 at 09:58He he he…. 😆 Chyba będę musiał wziąć w przyszłożci poprawkę na wyjątkową lotnożć tutejszych userów 😆 Bez urazy drogi kolego 😉 A z babami, jak z krzyżem – jeszcze nikt z nimi nie wygrał 😆
28 września 2010 at 19:13[usunięto_link] wrote:
z babami, jak z krzyżem – jeszcze nikt z nimi nie wygrał 😆
dlatego Stary… ja z nimi nie walczę… 😉 ja je po prostu kocham 😆
nieżmiało też radzę 😉PS. co!? czy cuż nie tak, Raptor? :}}
3 października 2010 at 11:32Raptor Ty powinieneż mić rangę: Rozbawiacz hi hi hi 😆
3 października 2010 at 14:35[usunięto_link] 73 wrote:
Raptor Ty powinieneż mić rangę: Rozbawiacz hi hi hi 😆
Udam, że nie dostrzegam tej złożliwożci 😉
- AutorOdp.