- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2015 at 16:16
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Własna w kubku termicznym 😉 Kupna jest za droga.
W sumie też prawda. Za granicą taniej można kupić kawe niż u nas. A do tego taki kubek termiczny, to w sumie spoko sprawa. Trzyma ciepło i można pić kiedy się chce.
a jaki kubek?
dobra kawa, ziarnista, zmielona w domu, odpoiwednio zaparzona,w kubku termicznym,żeby pare godzin potrzymała ciepło.. mmmm miodzio ;]
[usunięto_link] wrote:Ja mam teraz [usunięto_link]
fajny, dobra marka, cena przystępna, sprawuje się?
[usunięto_link] wrote:Fajny, ja się zastanawiałam nad takim z system, który chroni przed rozlaniem się płynu,
nie widziałam takieg, z jaki to model i jaka marka?
kiedys to sie sypało kawę do termosu i tak 8 godzin chodziło, ale to jest nie zdrowe, kawe sypaną owszem mozna pic jest najzdrowsza, ale po 8 h to juz wydziela składniki takie nie bardzo, gorzka się robi i niemsaczna nawet jak ciepła
14 kwietnia 2015 at 16:26Piję kawę i herbatę ale w pracy bo z rana nie mam czasu:)
15 kwietnia 2015 at 09:06Rano wodę, a od razu po przyjżciu do pracy – kawę 😉
15 kwietnia 2015 at 09:47Rano włączam dzieciom bajki a sama szykuje obiad dla moje rodzinki.
16 kwietnia 2015 at 16:51[quote=”Zuziaczek”
[usunięto_link] wrote:[usunięto_link] wrote:
Fajny, ja się zastanawiałam nad takim z system, który chroni przed rozlaniem się płynu,
nie widziałam takieg, z jaki to model i jaka marka?
@Zuziaczek wrote:
lepsze kubki termiczne, dobrej marki maja taki system, na guzik, jak zwolnisz przycisk to nawet jak upadnie to sie nie otworzy
to spoko, ale z jakiej marki sa lepsze?bo to niekoniecznie te droższe
17 kwietnia 2015 at 11:56Zaraz po przebudzeniu piję szklanke wody, czasami z cytryna, a potem kawusię 🙂
21 kwietnia 2015 at 22:03[usunięto_link] wrote:
Fajny, ja się zastanawiałam nad takim z system, który chroni przed rozlaniem się płynu,
No to taki mam włażnie. Czy o czymż jeszcze innym mówisz?
[usunięto_link] wrote:fajny, dobra marka, cena przystępna, sprawuje się?
Ja jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż już rzadziej z niego korzystam, bo nie jest tak zimno z rana. ;p
@Zuziaczek wrote:dobra marka ,sama mam podobny
Podobny z wygladu czy z tej firmy?
22 kwietnia 2015 at 18:07a ja nie pijam kawy ani z rana, ani potem w ciągu dnia, jakoż słabo na mnie działa
[usunięto_link]23 kwietnia 2015 at 17:30Ja pierwsze co to szklanka wody a kawa to już w biegu:)
24 kwietnia 2015 at 14:16[usunięto_link] wrote:
Ja jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż już rzadziej z niego korzystam, bo nie jest tak zimno z rana. ;p
dla mnie nie musi byc zimno, ale jak nie zdarze wypić kawy w domu, to musze ją zabrac ze sobą;]
29 kwietnia 2015 at 12:13Kawka do sniadania 🙂 potem herbata tylko
27 maja 2015 at 11:15Rano do żniadanka tylko i wyłącznie herbata, moja ulubiona yunnan golden tips z kawa-czy-herbata.pl. Później w pracy to już może być kawa.
- AutorOdp.