Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    paulinka1987g
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hej Dziewczyny 馃槈

S艂ysza艂y偶cie o nowych Reebokach Easy Tone? Pono膰 ich balansuj膮ca wk艂adka uj臋drnia mi臋偶nie ud i po偶ladki 馃槈 Co o tym s膮dzicie??? 馃榾

Anonymous
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

艣ciema tak jak i Ty 馃槈

paulinka1987g
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

@Kowal wrote:

艣ciema tak jak i Ty 馃槈

Dlaczego od razu 偶ciema! Chcia艂am si臋 poprostu dowiedzie膰 co偶 na temat tych bucik贸w! A ty je偶eli nie zamierzasz sie wypowiada膰 normalnie! to nie udzielaj si臋 w cale!

Anonymous
    Cz艂onek
    • Guru

Dlaczego , bo to fizjologicznie niemo偶liwe i sama si臋 nie udzielaj jak masz jaki偶 problem.

paulinka1987g
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nikt nie ka偶e Ci odpowiada膰 na moje wiadomo偶ci! I nie musisz by膰 chamski! Po takim zachowaniu od razu wida膰 偶e jeste偶 zwyk艂ym prostakiem!!!!

Anonymous
    Cz艂onek
    • Guru

No skoro jestem prostakiem to Ty najwidoczniej r贸wnie偶 ,bo pierwsza napisa艂a偶 偶ebym si臋 nie odzywa艂.

nastka501
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

@paulinka1987g wrote:

Hej Dziewczyny 馃槈

S艂ysza艂y偶cie o nowych Reebokach Easy Tone? Pono膰 ich balansuj膮ca wk艂adka uj臋drnia mi臋偶nie ud i po偶ladki 馃槈 Co o tym s膮dzicie??? 馃榾

Paulinka ja s艂ysza艂am o tych butach i jak dla mnie s膮 rewelacyjne. Jest ju偶 gdzie偶 temat o nich. A panem kowalem si臋 nie przejmuj bo on po prostu nie wierzy w ich dzia艂anie.

Anonymous
    Cz艂onek
    • Guru
    paulus23
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 76
    • Sta艂y bywalec

@nastka501 wrote:

@paulinka1987g wrote:

Hej Dziewczyny 馃槈

Paulinka ja s艂ysza艂am o tych butach i jak dla mnie s膮 rewelacyjne. Jest ju偶 gdzie偶 temat o nich. A panem kowalem si臋 nie przejmuj bo on po prostu nie wierzy w ich dzia艂anie.

Ja jestem z nich bardzo zadowolona, Kowal niech sam spr贸buje zamiast krytykowa膰, ale m臋skich raczej niema.

Anonymous
    Cz艂onek
    • Guru

Jasne,偶e nie ma m臋偶czy藕ni nie s膮 tak naiwni.

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋