- AutorOdp.
- 15 sierpnia 2007 at 20:30
Hej, mam pytanie 馃槈
Czy opr贸cz mnie kt贸ra偶 z Was nie skubie sobie brwi?
Mam ciemn膮 karnacj臋, kruczoczarne w艂osy i czarne brwi. Kiedy偶 zacz臋艂am skuba膰 bo uwa偶a艂am, 偶e mam zbyt du偶e, grube i szpec膮 mi twarz. Wko艅cu zrozumia艂am, 偶e natura jest najpi臋kniejsza i przesta艂am. Uwa偶am, 偶e moje brwi s膮 bardzo oryginalne i wr臋cz nadaj膮 twarzy uroku.
Teraz jest moda na regulowanie, podnoszenie 艂uku brwiowego, ale moim zdaniem to jest niepotrzebne! Przecie偶 jeste偶my pi臋kne bez tego! 馃榾15 sierpnia 2007 at 20:55ja jako偶 do 16 roku tak do ko艅ca nie regulowa艂am brwi.. ale teraz jako偶 nie wyobra偶am sobie bez regulacji 馃槢
16 sierpnia 2007 at 09:35ja tez reguuje sobie nie wyobrazam sobie miec takich krzak贸w:PP
mi sie one nie podobaja
16 sierpnia 2007 at 11:20to tak jak ja. nie moge na siebie patrzec gdy odrastaja mi brwi 馃槈 a moze tu juz kwestia przyzwyczajenia?
16 sierpnia 2007 at 12:06ja te偶 reguluj臋, cho膰 krzak贸w niestety nie mam
16 sierpnia 2007 at 13:06Ja skubi臋 brwi od podstaw贸wki 馃檪 Mam bardzo cieniutkie ju偶,ale raczej nic z tym nie da si臋 zrobi膰,bo przeciez nie b臋d臋 „zapuszcza膰” brwi 馃槅 Mysl臋,偶e naturalne brwi s膮 naj艂adniejsze(ale zawsze warto je skubn膮膰 troszk臋,coby nie by艂o takich pojedy艅czych w艂osk贸w).Teraz w艂asnie w modzie s膮 naturalne,grube brwi 馃榾
16 sierpnia 2007 at 14:08Ja nie wyobrazam sobie nie miec wyregulowanyvch brwi! 馃槸 Mam jasne brwi, ale mimo wszystko wkurzaja mnie takie pojedyncze wloski…. Codziennie je sobie wyskubuje, zeby jakos wygladac 馃槈
17 sierpnia 2007 at 15:45Nie wiem czy z mody czy z potrzeby, robi臋 to i ju偶, moim zdaniem dodaje to uroku. Jednak jest sporo kobiet kt贸re tego nie robi膮 . Chyba nie warto wyrywa膰 w艂osk贸w tylko dla trendu, niekt贸re brwi wygl膮daj膮 lepiej bez regulacji. Szczeg贸lnie je偶li s膮 one tylko dadatkiem do 艂adnych oczu. To ju偶 musisz sama oceni膰 z jakimi czujesz si臋 lepiej.
21 sierpnia 2007 at 05:07ja mialam bardzo krzaczaste,i teraz depiluje caly czas,ale moj chlopak mowi ze lepsze byly te wczesniejsze bez wyrywania:)
21 sierpnia 2007 at 16:47ja tylko reguluje linie, bo moje sa naturalnie piekne i nie potrzebuja jakis duzych zmian:)
24 sierpnia 2007 at 09:45Ja tam swoje reguluje, ale ja mam czarne, grube i krzaczaste. wydaje mi sie ze naturalne to nigdy tak idealnie nie wygladaja , troszke mozna skubnac, ale faktycznie teraz jest moda na grube brwi. Niestety nie kazdemu takie pasuja. Zreszta najwazniejsze zebys to Ty sie czula dobrze i tyle 馃檪 Pozdrawiam
24 sierpnia 2007 at 20:19ja wyskubuj臋 tylko odrobin臋, np u nasady nosa, ale niecierpi臋 tego i unikam je偶li mog臋 ;p tak po najni偶szej lini oporu ;p
25 sierpnia 2007 at 12:43ja r贸wnie偶 reguluje sobie brwi ale delikatnie bo mam jasne. Zazwyczaj do ka偶dego makija偶u musz臋 je przyciemni膰 馃槅
26 sierpnia 2007 at 08:52[usuni臋to_link] wrote:
Zazwyczaj do ka偶dego makija偶u musz臋 je przyciemni膰 馃槅
To tak jak ja. Bo inaczej ich nie widac 馃槈
26 sierpnia 2007 at 11:17Uwa偶am, 偶e zadbana kobieta musi mie膰 wyregulowane brwi. Pojedyncze w艂oski wygl膮daj膮 okropnie.
- AutorOdp.