• Autor
    Odp.
  • Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

A co myslicie o tym, jak facet reguluje brwi? Chodzi mi o taki przypadek, jak ma je bardzo krzaczaste albo zrosniete tworzace jedna brew? Dla mnie to ochydnie wyglada i jakby moj Misiek mial cos takiego zrobila bym z tym porzadek 馃榾

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

A co myslicie o tym, jak facet reguluje brwi? Chodzi mi o taki przypadek, jak ma je bardzo krzaczaste albo zrosniete tworzace jedna brew? Dla mnie to ochydnie wyglada i jakby moj Misiek mial cos takiego zrobila bym z tym porzadek 馃榾

te偶 bym z czym偶 takim zrobi艂a porz膮dek 馃檪 M贸j Mis na ca艂e szcz臋偶cie nie ma takiego problemu a dodatkowo ma takie 偶liczne rz臋sy.. D艂ugie i w og贸le.. 馃榾 jak dziewczynka hehehe 馃榾

magdulka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Reguluj臋 od do艂u i systematycznie z uporem maniaka

anusia1
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja reguluj臋 sobie brwi ale nie sama mam kosmetyczk臋 kt贸ra to robi 偶wietnie Ona nada艂a kszta艂t noim brwiom ja bym sama tego tak nigdy nie zrobi艂a, czasem wystarczy nawet niewielka regulacja i ca艂y wyraz twarzy si臋 zmienia, zapewniam was wiem to na w艂asnym przyk艂adzie. 馃榾

myself
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ja mam dosc ciemne brwi i sobie nie wyobrazam ich nie regulowac. To bardziej kwestia lepszego samopoczucia:) raz na 2 tygodnie chodze do kosmetyczki na regulacje:)

baby22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

ja bym chyba zwariowa艂a gdybym nie regulowa艂a brwi ! moim podstawowym wyposazeniem jest p臋setka

jullka-16
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

ja reguluje^^ bo mnie irytowaly takie jakie mialam

Heroina
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Nie wyobra偶am sobie 偶eby nie regulowa膰 brwi 馃槸 mam bardzo jasn膮 cer臋 a ciemne w艂osy wi臋c wygl膮da艂oby to do偶膰 nieciekawie

madzia88
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

juz dawna zaczelam sama sobie regulowac brwi 馃榾

arbuz
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 25
    • Bywalec

jestem ciekawa 馃槈 w jakim wieku zacz臋艂y偶cie regulowa膰, ja 14 lat 馃槈 ostatnio zacz臋艂y mi si臋 podoba膰 kobiety z grubymi brwiami.. 馃檪 ciekawie to wygl膮da.

nie m臋czy was czasem ta walka z p臋setk膮? ;dd

Katie
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

faceci raczej si臋 tym nie przejmuj膮, nigdy nie spotka艂am si臋 z tym, zeby jaki偶 facet uk艂ada艂 sobie brwi..

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

grube brwi s膮 wyraziste ale mi osobi偶cie delikatne sie podobaj膮 馃檪 sama mam delikatne ale i tka je troche porz膮dkuje 馃槅 zw臋偶am ociupinke ;]

Dobrusia
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Regulacja brwi sta艂a si臋 dla mnie tak naturalna, 偶e nawet nie pami臋tam od kiedy to robi臋. Kiedy偶 robi艂am to sama, ale teraz mi si臋 nie chce i wol臋 zostawi膰 to profesjonalistce.
    A koszta i tak nie du偶e. 馃榾

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja tak samo…

chociaz moja pierwsza „przygoda” u kosmetyczki mogla mnie ku temu skutecznie zniechecic.

kobiety w mojej rodzinie maja bardzo ladna oprawe oczy: geste, dlugie rzesy i brwi o wyraznym rysunku. gdy mialam 14 lat poszlam po raz pierwszy wyregulowac brwi…kosmetyczka zostawila mi cienkie kreseczki. masakra.

pozniej, gdy je zapuscilam dlugi czas robilam to sama, ale od kilku lat chodze do kosmetyczki. ZAWSZE mowie, ze zycze sobie tylko ponizej linii brwi, ZADNEJ przesady. tak na wszelki wypadek:)

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Kiedy偶 chyba modne by艂y takie cienkie brwi, cho膰 wygl膮da to paskudnie. Ja mam ciemne i grube brwi. Kiedy偶 (r贸wnie偶 chodz臋 do kosmetyczki) prosi艂am o drastyczniejsza regulacj臋, teraz prosz臋 o jak najdelikatniejsz膮. Bardzo si臋 sobie podobam z grubymi brwiami. Og贸lnie chyba u wszystkich mi si臋 takie podobaj膮. To na prawd臋 nadaje niez艂y wyraz twarzy! Oczy s膮 bardzo wyraziste. M贸j ch艂opak natomiast ma mega grube i ciemne brwi. Wszyscy m贸wi膮 mu, 偶e ma szata艅skie oczy, cho膰 nie s膮 czarne tylko zwyk艂e zielone. Tego diabelskiego spojrzenia nadaj膮 mu w艂a偶nie brwi!

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Regulacja brwi"

Przewi艅 na g贸r臋