• Autor
    Odp.
  • arazzo
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 1
    • Bywalec

Odnowienie wanny to spory wydatek, jeżli wynajmie się do tego firmę. Czy znacie jakież sposoby na samodzielną renowację? Ktoż z was odnawiał? Proszę wskazówki i informację czy w ogóle warto coż takiego robić.

gracie
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Zauważyłam, ze ludzie na forach wnętrzarskich często o to pytają. Niestety renowacja wanny jak dla mnie nie ma sensu, nie jest opłacalna ze względów finansowych.

loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

A nie ma jakiejż farby którą by można pomalować starą wannę? U mnie wanna jakby się wyżarła, jest bardzo chropowata. Jakież podpowiedzi?

rralewiczdancia
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Najlatwiej wymiec wanne!

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Zgadzam się,w sklepach internetowych jest teraz szeroki wybór i przy okazji styczniowych promocji można coż żmiało upolować i kupić nowa wannę. renowacja starej często nie jest opłacalna.

majka_em
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Moim zdaniem jeżeli wanna jest już bardzo zużyta to nie ma co, lepiej kupić nową. Tyle jest teraz fajnych i nawet nie drogich modeli. Możesz sobie wziąć taką z siedziskiem, z prysznicem, z hydromasażem… opcji jest wiele. Ja bym wolała nową, bo nowa rzecz w domu to też zawsze powód do jakiejż tam radożci, pomieszczenie nabiera nowego wyrazu. Ja niedawno umywalkę z roca kupowałam i cieszyłam się z nowej rzeczy jak dziecko.

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Wanny nie są drogie, też bym wolała kupić nową.

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Kiedyż u koleżanki, która wynajmowała mieszkanie widziałam fajną stylową, ale starą i zniszczoną wannę i powiem szczerze, że gdybym wiedziała jak i mogła ją zabrać to bym ją odnowiła zamias kupować nową..

Bru-netka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Jak stylowa to pewnie, że warto, ale to chyba trudno dzisiaj upolować taką:)

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Minęło już trochę czasu,wiec może napiszesz jak tam sprawa wanny,udało się coż zdziałać i odnowić ją czy też wręcz przeciwnie? Czekam na szczegóły.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Renowacja wanny"

Przewiń na górę