- AutorOdp.
- 19 czerwca 2013 at 12:15
Odnowienie wanny to spory wydatek, jeżli wynajmie się do tego firmę. Czy znacie jakież sposoby na samodzielną renowację? Ktoż z was odnawiał? Proszę wskazówki i informację czy w ogóle warto coż takiego robić.
23 lipca 2013 at 10:39Zauważyłam, ze ludzie na forach wnętrzarskich często o to pytają. Niestety renowacja wanny jak dla mnie nie ma sensu, nie jest opłacalna ze względów finansowych.
16 sierpnia 2013 at 19:41A nie ma jakiejż farby którą by można pomalować starą wannę? U mnie wanna jakby się wyżarła, jest bardzo chropowata. Jakież podpowiedzi?
28 listopada 2013 at 22:23Najlatwiej wymiec wanne!
28 stycznia 2014 at 13:08Zgadzam się,w sklepach internetowych jest teraz szeroki wybór i przy okazji styczniowych promocji można coż żmiało upolować i kupić nowa wannę. renowacja starej często nie jest opłacalna.
29 stycznia 2014 at 20:05Moim zdaniem jeżeli wanna jest już bardzo zużyta to nie ma co, lepiej kupić nową. Tyle jest teraz fajnych i nawet nie drogich modeli. Możesz sobie wziąć taką z siedziskiem, z prysznicem, z hydromasażem… opcji jest wiele. Ja bym wolała nową, bo nowa rzecz w domu to też zawsze powód do jakiejż tam radożci, pomieszczenie nabiera nowego wyrazu. Ja niedawno umywalkę z roca kupowałam i cieszyłam się z nowej rzeczy jak dziecko.
22 lutego 2014 at 17:30Wanny nie są drogie, też bym wolała kupić nową.
4 marca 2014 at 12:09Kiedyż u koleżanki, która wynajmowała mieszkanie widziałam fajną stylową, ale starą i zniszczoną wannę i powiem szczerze, że gdybym wiedziała jak i mogła ją zabrać to bym ją odnowiła zamias kupować nową..
15 marca 2014 at 16:15Jak stylowa to pewnie, że warto, ale to chyba trudno dzisiaj upolować taką:)
7 kwietnia 2014 at 19:15Minęło już trochę czasu,wiec może napiszesz jak tam sprawa wanny,udało się coż zdziałać i odnowić ją czy też wręcz przeciwnie? Czekam na szczegóły.
- AutorOdp.