- AutorOdp.
- 18 maja 2007 at 12:29
co kupić na rocznice mojemu narzeczonemu ?? On wymyżlił że zrobimy sobie wspólnie z synem sesje zdjęciową u fotografa 😀 A co ja mam wymyżlić
18 maja 2007 at 18:41Sesja całkiem przyjemna pamiątka.Wieczorem możesz urządzić kolację przy żwiecach z dobrym winkiem i … oczywiżcie to wszystko ma być niespodzianką 😀
18 maja 2007 at 19:19iwa1 ma dobry pomysł , tyle, że ja np zrobiła bym tak zwaną grecka kolację 🙂 czyli nakupowała najróżniejszych serów, malutkie kajzerki, prawdziwe masełko, do tego oliwki , oraz białe wytrawne winko [ broń panie od czerwonego! ] oczywiżcie wszystko podane na osobnych półmiskach/ talerzach!
23 maja 2007 at 16:21Zgadzam sie 😀 Brzmi super! Az mi sie jesc zachcialo:) Ale naprawde romantycznie brzmi. Ahhhhhh Rozmarzylam sie 🙂
23 maja 2007 at 17:06Może zabierz ich na wycieczkę np. do zoo albo na piknik do parku. Taki wyjazd bądź wyjżcie jest bardzo fajne i przy okazji można powdychać trochę więcej natury 😉 A samopoczucie po takim wypadzie jest żwietne.
23 maja 2007 at 19:20Wyjazd też jest fajny 🙂
28 sierpnia 2007 at 18:00hmmm… a co ja mezowi na rocznice slubu zgotowalam?… 🙄
niepamietam juz 😕 jakis drobiazg sobie podarowalismy i poszlismy na obiadokolacje do wlosko-argentynskiej restauracji 🙂 - AutorOdp.