• Autor
    Odp.
  • klusia123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

co kupić na rocznice mojemu narzeczonemu ?? On wymyżlił że zrobimy sobie wspólnie z synem sesje zdjęciową u fotografa 😀 A co ja mam wymyżlić

iwa1
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Sesja całkiem przyjemna pamiątka.Wieczorem możesz urządzić kolację przy żwiecach z dobrym winkiem i … oczywiżcie to wszystko ma być niespodzianką 😀

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

iwa1 ma dobry pomysł , tyle, że ja np zrobiła bym tak zwaną grecka kolację 🙂 czyli nakupowała najróżniejszych serów, malutkie kajzerki, prawdziwe masełko, do tego oliwki , oraz białe wytrawne winko [ broń panie od czerwonego! ] oczywiżcie wszystko podane na osobnych półmiskach/ talerzach!

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Zgadzam sie 😀 Brzmi super! Az mi sie jesc zachcialo:) Ale naprawde romantycznie brzmi. Ahhhhhh Rozmarzylam sie 🙂

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Może zabierz ich na wycieczkę np. do zoo albo na piknik do parku. Taki wyjazd bądź wyjżcie jest bardzo fajne i przy okazji można powdychać trochę więcej natury 😉 A samopoczucie po takim wypadzie jest żwietne.

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Wyjazd też jest fajny 🙂

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

hmmm… a co ja mezowi na rocznice slubu zgotowalam?… 🙄
    niepamietam juz 😕 jakis drobiazg sobie podarowalismy i poszlismy na obiadokolacje do wlosko-argentynskiej restauracji 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ROCZNICA"

Przewiń na górę