rocznica żlubu

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kao
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

co moge kupic mezowi na 18rocznice slubu

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Chyba wszyscy mają taki problem z prezentami. Ja włażnie zastanawiam się co kupić rodzicom na 25-lecie żlubu, a czasu mam coraz mniej. 😥

kao
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

hel pomóżcie.co z tym prezentem

Madzik1
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Może zorganizujesz takie mini przyjęcie tylko dla was 2. Zamiast kolacji może być tylko czekoladowa fontanna taka jak na http://www.fontannycarmen.pl i owoce. Mi taki pomysł jak czekoladowa fontanna strasznie się podoba 😀 Może być całkiem romantycznie

MEISJE
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

po 18 latach malzenswa znacie sie dobrze i wiecie co kto lubi
    a moze zamiast prezentu zorganizowac jakos wypad np do miejsca gdzie sie pierwszy raz spotkaliscie albo ulubiona knajpka gdzie przesiadywaliscie z czasow panienskich 😀

Monika
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja tez jestem za wypadem gdzies. Prezenty dostajemy praktycznie na kazda okazje…wiec moze z okazji rocznicy slubu fajnie byloby sie gdzies wybrac. I to nie musi byc niespodzianka,jestescie dorosli mysle,ze razem napewno cos wymyslicie. Jesli nie wyjazd(bo wiadomo praca,kasa) to moze wybierzcie sie na romantyczna kolacje we dwoje…..

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

@Monika wrote:</em/

Ja tez jestem za wypadem gdzies. Prezenty dostajemy praktycznie na kazda okazje…wiec moze z okazji rocznicy slubu fajnie byloby sie gdzies wybrac. I to nie musi byc niespodzianka,jestescie dorosli mysle,ze razem napewno cos wymyslicie. Jesli nie wyjazd(bo wiadomo praca,kasa) to moze wybierzcie sie na romantyczna kolacje we dwoje…..

To chyba lepszy pomysł niż prezent, racja.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę