• Autor
    Odp.
  • olena-25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

dziż kupiłam sobie z tej serii płyn do kapieli jak wypróbuję to napiszę. Wczeżniej miałam tą kurację borowinową no i była super 🙂

celebrity
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

ja tez mam rozstepy 🙁 i nie wiem co zrobic by sie ich pozbyc. skora jest jakas wiotka. zaczelo sie to dziadz gdy przeszlam na siedzacy styl zycia. praca przy komputerze i malo ruchu… musze w koncu znalesc czas na fitness jestem mloda i chce zeby tak tez wygladalo moje cialo. rozstepy sa bialutkie. ale widac je. nie wiem czy opalanie cos da. prawde mowiac nie znam sie na tym.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

a mnie ten post brzmi jak reklama 😈 … no ale cóz tez mam rozstępy moze kiedys tego wypróbuję

izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

ja tez mam ale najbardziejs ie ciesze z tego ze nie sa duze i prawie ich nie widac

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

mam kuzynkę, która niedawno urodziła syna i jak mi pokazała swoje roztępy to byłam przerażona. Ona ma dopiero 18 lat 🙁 Ale przekarzę jej tą informacje może jej pomoże 😉

Luthien
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Dla mnie też to brzmi jak reklama ale pewnie się skuszę, zwłaszcza że ceny nie są odstraszające. Chociaż cudu się nie spodziewam, do tej pory wszystkie żrodki, które przetestowałam okazały się nieskuteczne 😕

nemesis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

jeżli naprawdę jest skuteczne te może wypróbuję….nie znosze swoich rozstępów….w pewnych sytuacjach są krępujące..

Erill
    Member
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Ja tez mam rozstepy, glownie na pupie. Wlasciwie to tylo, bo szybko uroslam w gore i otrafilam szybko tez tracic na wadze. Nie probowalam produktow Tolpy, ktos mi poleci produkty z avonu i tez sa swietne 🙂

MartynaSOAD
    Member
    • Odp.: 92
    • Stały bywalec

Zgadzam się, produkty z Avonu są żwietne ale za drogie. 40 zł za balsam to jak dla mnie stosunkowo za dużo…

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja mam male rozstepy i nic nie uzywam

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

też się nabawiłam rozstępów jak rosłam (wzwyż 😀 ) koło nerek, takie nie za duże poziome… ale kremy podobno pomagają tylko tyle, że zapobiegają powstawaniu nowych, a wokół starych rozjażniają skórę, żeby były te rozstępy mniej widoczne… stare rozstępy to podobno tylko laserem można usunąć…

MalaMi
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Oj ja też się nabawiłam rostępów i to strasznych…spędzają mi sen z powiek i przez nie czuję się strasznie nieatrakcyjna…mówię Wam dziewczyny – mam przez nie kompleksy…już chyba nigdy nie załóżę bikini.
    Moje rozstępy pojawiły się w ciąży i mimo, że stosowałam różnego rodzaju kremy i oliwki przeciw rozstępom – one są!! Największe na brzuchu i na boczkach 🙁 . Nawet kuracja dla kobiet w ciąży Mustella nie pomogła – po ciąży kupiłam krem za rozstęy i blizny, również z tej firmy ale nic- zero porawy.
    Myżlę, że mam skórę poddatną na rozstępy i już, nic nie pomoże, może tylko usuwanie laserem ale to kosztowna sprawa 🙁 .

Pozdrawiam

MalaMi
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Rozstępy-> zmora wszystkich kobiet 😀

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec