- AutorOdp.
- 12 lipca 2006 at 12:52
dziż kupiłam sobie z tej serii płyn do kapieli jak wypróbuję to napiszę. Wczeżniej miałam tą kurację borowinową no i była super 🙂
24 listopada 2006 at 10:29ja tez mam rozstepy 🙁 i nie wiem co zrobic by sie ich pozbyc. skora jest jakas wiotka. zaczelo sie to dziadz gdy przeszlam na siedzacy styl zycia. praca przy komputerze i malo ruchu… musze w koncu znalesc czas na fitness jestem mloda i chce zeby tak tez wygladalo moje cialo. rozstepy sa bialutkie. ale widac je. nie wiem czy opalanie cos da. prawde mowiac nie znam sie na tym.
27 grudnia 2006 at 16:45a mnie ten post brzmi jak reklama 😈 … no ale cóz tez mam rozstępy moze kiedys tego wypróbuję
27 grudnia 2006 at 20:10ja tez mam ale najbardziejs ie ciesze z tego ze nie sa duze i prawie ich nie widac
28 grudnia 2006 at 10:36mam kuzynkę, która niedawno urodziła syna i jak mi pokazała swoje roztępy to byłam przerażona. Ona ma dopiero 18 lat 🙁 Ale przekarzę jej tą informacje może jej pomoże 😉
28 grudnia 2006 at 14:09Dla mnie też to brzmi jak reklama ale pewnie się skuszę, zwłaszcza że ceny nie są odstraszające. Chociaż cudu się nie spodziewam, do tej pory wszystkie żrodki, które przetestowałam okazały się nieskuteczne 😕
29 grudnia 2006 at 14:28jeżli naprawdę jest skuteczne te może wypróbuję….nie znosze swoich rozstępów….w pewnych sytuacjach są krępujące..
29 grudnia 2006 at 15:05Ja tez mam rozstepy, glownie na pupie. Wlasciwie to tylo, bo szybko uroslam w gore i otrafilam szybko tez tracic na wadze. Nie probowalam produktow Tolpy, ktos mi poleci produkty z avonu i tez sa swietne 🙂
19 lutego 2007 at 15:15Zgadzam się, produkty z Avonu są żwietne ale za drogie. 40 zł za balsam to jak dla mnie stosunkowo za dużo…
2 marca 2007 at 18:34ja mam male rozstepy i nic nie uzywam
22 kwietnia 2007 at 15:24też się nabawiłam rozstępów jak rosłam (wzwyż 😀 ) koło nerek, takie nie za duże poziome… ale kremy podobno pomagają tylko tyle, że zapobiegają powstawaniu nowych, a wokół starych rozjażniają skórę, żeby były te rozstępy mniej widoczne… stare rozstępy to podobno tylko laserem można usunąć…
23 kwietnia 2007 at 09:07Oj ja też się nabawiłam rostępów i to strasznych…spędzają mi sen z powiek i przez nie czuję się strasznie nieatrakcyjna…mówię Wam dziewczyny – mam przez nie kompleksy…już chyba nigdy nie załóżę bikini.
Moje rozstępy pojawiły się w ciąży i mimo, że stosowałam różnego rodzaju kremy i oliwki przeciw rozstępom – one są!! Największe na brzuchu i na boczkach 🙁 . Nawet kuracja dla kobiet w ciąży Mustella nie pomogła – po ciąży kupiłam krem za rozstęy i blizny, również z tej firmy ale nic- zero porawy.
Myżlę, że mam skórę poddatną na rozstępy i już, nic nie pomoże, może tylko usuwanie laserem ale to kosztowna sprawa 🙁 .Pozdrawiam
26 kwietnia 2007 at 07:18Rozstępy-> zmora wszystkich kobiet 😀
14 lipca 2008 at 18:39a ja polecam Gerbera:)
- AutorOdp.