• Autor
    Odp.
  • Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Tak, codzienne męczarnie z makijażem odchodzą w zapomnienie 😉

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

A dochodzą męczarnie dla skóry związane z makijażem permanentnym,zawsze coż za coż:) Akurat co do rzęs i brwi to zajmujemy się nimi na co dzień,więc chętnie pomożemy i doradzimy.

Kaczka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja nie mam problemu z brwiami ale mam kreski permanentne. Fajna sprawa 🙂 Brwi można zrobić w ten sam sposób, metoda piórkowa 🙂

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Bardzo fajnym produktem do wypelnienia brwi jest puder Golden Rose, uzywam go bardzo długo i jestem niezmiennie zadowolona, teraz marka wydala zestaw, Eyebrow Styling Kit, w ktorym mamy dwa ocienie pudrów (przydaja sie zeby fajnie wycieniowac, przod jasniejszy, tyl ciemniejszy), delikatnie przyciemniajacy wosk,dwustronny aplikator “ ze żciętą końcówką do nakładania i szczoteczkę do wyczesywania nadmiaru produktu, a także w pęsetę. Efekt jest naturalny, trwaly i brwi wygladaja pieknie.

Malwina Pisarek
    Member
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Ja równiez mam eyebrow styling kit 🙂 Oprocz tego, co kolezanka wyzej napisala dla mnie duza zaleta jest lustereczko i peseta w zamykanym opakowaniu, wiec nie bede musiala wiecznie jej szukac 🙂 I dodam jeszcze, ze puder trzyma sie na brwiach bez problemu caly dzien bez osypywania sie.

paulkowaa
    Participant
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Na takie rzadkie brwi polecam laminację. Zabieg który pomaga ułozyć brwi tak by wyglądały zdrowiej, gęściej, naturalniej, by je właśnie przyciemnić. Ja robiłam laminację u Pani Magdy u nas w Poznaniu w Gabinecie Medycyny Estetycznej Madame Art . Polecam, trzyma się prawie 5 tyg, no i super wygląda. Hit tego lata

IggyIga
    Participant
    • Odp.: 9
    • Początkujący

ja sobie sama raz na trzy tygodnie nakładam henne i doszła już do super wprawy a wychodzi to grosze dosłownie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " rzadkie brwi"

Przewiń na górę