• Autor
    Odp.
  • martinka_81
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Polecacie jakies profesjonalne salony urody w Warszawie? Jest sens tam chodzic czy moze to tylko po prostu strata kasy wydanej bardziej na „otoczke” niz na faktyczna usluge…

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

A jakie zabiegi Cie interesują, bo to jest istotne.

martinka_81
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

na przyklad zalezy mi na fotoodmladzaniu

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

W Warszawie jest bardzo fajne Studio Kleopatra. Miałam przyjemnożć robić sobie u nich zabiegi nawilżające na skórę twarzy. Jest tam bardzo miły personel i fajna atmosfera, sam zabieg również bardzo przyjemny.
    Nie sądzę, żeby salony kosmetyczne to był pic na wodę bo niektórych zabiegów w domu same sobie nie wykonasz, jak np. fotoodmładzanie o którym mówisz. Oczywiżcie czężc maseczek możemy zrobić sobie same pod warunkiem, że mamy odpowiednie kosmetyki i umiejętnożci. Ale wizyta w salonie jest dla mnie też przyjemnożcią dlatego lubię chodzić

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Wydaje mi się,że salony kosmetyczne są potrzebne każdej z nas,a taki zabieg jak fotoodmładzanie z pewnożcią wrato wykonać. W końcu wszystkei salony istnieją i jakoż się trzymają,wiec jest zapotrzebowanie na takie usługi.

ola87
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

No to ja odpowiem kolezance ktora tego samego dnia co ja dolaczyla do tego szacownego forum, ze bardzo fajnie jest w salonie Denique

Motylek36
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Niestety znam tylko w Krakowie, ale to blisko tylko 4 godziny jazdy pociagiem:)
    Tak na serio moje koleżanki z Warszawy faktycznie przyjeżdżają do Krakowa na profesjonalne zabiegi bo jest taniej i to czasami dożć sporo.
    Myslę, ze wynika to z faktu, ze w Krakowie jest masa turystów i włażciciele salonów musza dbać o wysoki poziom aby sciągnąć zagraniczniaków. Moim ulubionym salonem jest Doris Dorin niedaleko Rynku. Podałabym Ci stronę – możemy skontaktować się prywatnie.Robą tam fantastyczne zabiegi z użyciem fal radiowych . Rewelacja! Mysłałam , że to trick na ich stronie , albo jakiż fotomontaż, ale nie. Zabieg wyprasowuje twarz – dosłownie:)

ulka6
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja bardzo sobie cenie salon kosmetyczny futuro w warszawie ponieważ używaja tam kosmetyków mary cohr maja duzo swietnych nowych zabiegów np.depilacja laserowa albo peelingi ziołowe no i co najważniejsze to profesjolana obsługa.

bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Ja mogę Ci polecić Klinike Amaya. Rewelacja jeżeli chodzi o profesjonalizm i to co oferują. Maja bardzo szeroki zakres zabiegów i dużo z nich nie jest powszechnie wykonywanych w Polsce wiec naprawdę warto zajrzeć chociażby na ich stronę. Podaje stronę: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jeżeli chciałabyż się coż więcej dowiedzieć na temat samych zabiegów to pisz 🙂

edit
    jakubek

kika75
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ja jedyny salon który moge polecic który znam i do którego chodze to salon futuro w wawie robia tam żwietne zabiegi miła obsługa i bardzo czysto.

kopczyk80
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

na tej stronie jest spis salonów urody wraz z telefonami i stronami www,
    mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie

uslugi.alfabetfirm.pl/kosmetyka

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

jeżeli chodzi o salony urody w Warszawie, to dużo dobrego słyszałam o Instytucie Urody New Look, jeżeli ktoż chciałby zrobić sobie makijaż permanentny to najlepiej włażnie tam się udać…indywidualne podejżcie do każdej klientki [początkowy wywiad, próbny makijaż] oraz znieczulenie miejscowe podczas zabiegu przemawiają jak najbardziej na plus

ewa83
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja polecam nowy salon na Karolkowej 50:
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    mają całą paletę zabiegów na ciało i twarz

edit
    jakubek

kreatywna85
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Czeżć,
    może nie jestem zbyt pilną forumowiczką ale doszłam do wniosku że podzielę się z Wami moją opinią o żwietnym miejscu jakim jest Time for Nails. Tam potrafią zadbać o dłonie, paznokcie i dobre samopoczucie a to też wpływa na urodę 🙂 .
    W sobotę zrobiłam manicure klasyczny i mówię Wam było bosko 🙂 . Najpierw robią porządek z paznokciami czyli skórki, piłowanie, szlifowanie itp., potem nakładają peeling na dłonie, który super pachnie; następnie kolor na paznokcie – jest ich tam trochę a na końcu specjalny krem nawilżający na dłonie. Ukoronowaniem tych rozkoszy było 20 min masażu pleców na specjalnym fotelu.
    Jak ktoż ma zły dzień lub jest mocno zestresowany to na prawdę polecam to miejsce. Panowie też znajdą coż dla siebie 😉
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edit
    jakubek

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

nie znam żadnego salonu w Warszawie, ale uważam, że warto chodzić do kosmetyczki !
    ja często korzystam z różnych zabiegów. Włażciwie to w zależnożci od pory roku. Zimą dbam o ręce, bo bardzo mi się przesuszają i chodzę na parafinę na dłonie, zdarzy mi się też pójżć na opalanie natryskowe jak potrzebuję się troszkę opalić. Latem obowiązkowo chodzę na pedicure, i albo jakoż ładnie sobie maluję pazurki, albo utwardzam płytkę żelem, bo wiadomo, dużo się żmiga w klapkach, w sandałach, gdzie stopa ciągle jest na widoku 😉 No i przede wszystkim korzystam też z zabiegów oczyszczania twarzy raz na jakiż czas (też nie za często, bo nie można). z foto odmładzania jeszcze nie korzystałam, by póki co chyba mi niepotrzebne 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Salon urody?"

Przewiń na górę