• Autor
    Odp.
  • zuza.one
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja nie jestem z Warszawy ale słyszałam od koleżanki że Fabryka Urody jest dobra pod tym względem. Współpracują nawet przy metamorfozach z jakimż czasopismem wiec mogą się znać na rzeczy.

vania
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 13
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

nie znam żadnego salonu w Warszawie, ale uważam, że warto chodzić do kosmetyczki !
    ja często korzystam z różnych zabiegów. Włażciwie to w zależnożci od pory roku. Zimą dbam o ręce, bo bardzo mi się przesuszają i chodzę na parafinę na dłonie, zdarzy mi się też pójżć na opalanie natryskowe jak potrzebuję się troszkę opalić. Latem obowiązkowo chodzę na pedicure, i albo jakoż ładnie sobie maluję pazurki, albo utwardzam płytkę żelem, bo wiadomo, dużo się żmiga w klapkach, w sandałach, gdzie stopa ciągle jest na widoku 😉 No i przede wszystkim korzystam też z zabiegów oczyszczania twarzy raz na jakiż czas (też nie za często, bo nie można). z foto odmładzania jeszcze nie korzystałam, by póki co chyba mi niepotrzebne 😛

a gdzie chodzisz?
    też bym chciała chodzić na tyle różnych zabiegów hehe, ale chyba finansowo bym wtedy nie dała rady. ale z drugiej strony warto inwestować w siebie

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

ja chodzę w Poznaniu do salonu Galeria Image. Kiedyż trafiłam tam włażciwie przez przypadek i tak już zostałam stałą klientką 😉 Fakt, że na niektóre zabiegi trzeba wydać trochę pieniędzy, ale uwierz mi, że jak potem widać efekty to człowiek zaczyna widzieć, że warto 😉 poza tym ja przynajmniej jak chodzę do kosmetyczki na jakież zabiegi to potem mam też większą motywację, żeby w domu dbać bardziej o siebie, bo mi szkoda tych efektów które osiągnęła kosmetyczką swoją pracą 😉

toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Ja bardzo rzadko chodzę do jakichkolwiek salonów urody. Kiedy już w nich jestem to zapamiętuję kosmetyki, z których tam korzystają. Później je kupuję i mam to samo za kilka razy mniejsze pieniądze. W profesjonalnych salonach korzystają z solidnych kosmetyków. W sumie to dzięki jednemu warszawskiemu salonowi urody odkryłam kosmetyki Leim 😉

Miliana43
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Warszawa to wiem że ma laperle i tam podobno jest faktycznie niezle ale tez niezle drogo, niestety jestem z krakowa, a wlasciwie „stety” bo faktycznie tu jest duzo taniej i standard na wyzszym poziomie, ja chodze do laime i ceny w stosunku do jakosci i efektow sa niewielkie, dlatego moge sobie pozwolic na takie zabiegi kilka do kilkanascie razy w miesiacu, nie polecam natomiast tzw „osiedlowych” salonow bo juz nieraz zdarzylo mi sie naciąć na niekompetentne kosmetyczki, wiec wychodze z zalozenia ze jesli ceny nie sa ani za wysokie ani za niskie to jest w sam raz 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Salon urody?"

Przewiń na górę