- AutorOdp.
- 31 października 2005 at 09:17
Czesc Plociuchy….co tam u was???
Znow wróciłam do was……5 listopada 2005 at 21:37Same dobre, a wiec dobry wieczór:)
6 listopada 2005 at 17:09Witam
Jestem nowa 🙂 To o czym poplotkujemy? 🙂14 czerwca 2006 at 06:09Same dobre rzeczy…. niemal każdy narzeka na nasz kraj, jednak są pewne rzeczy w Polsce, które są na prawde bardzo dobre. Osobiżcie uważam, że jedną z piękniejszych rzeczy jest wzajemna pomoc w potrzebie. Doskonale pamiętamy powódź z 97 roku, pomagaliżmy sobie wówczas wzajemnie, poszkodowani znaleźli nawet schronienie tutaj w Poznaniu, za darmo. Podobna sytuacja miała miejsce w Nowym Orleanie… tylko tam strzelano do helikopterów ratunkowych, ludzie patrzyli tylko jak siebie utratować.
Tak więc uważam, że to jest bardzo piękna cecha Polaków.
A jak Wy uważacie? Co jest piękne w Polsce i Polakach??14 czerwca 2006 at 20:55Piękne są góry, Mazury i Polki hihihiii
15 czerwca 2006 at 06:13No tak Polki są najpiękniejsze 😀
15 czerwca 2006 at 10:01Oj Figa ty próżna kobieto:))))
15 czerwca 2006 at 21:55Same dobre rzeczy…hmmm…
Wszechżwiat jest piękny. Zobaczcie, jakie to cuda; nieskończenie wiele galaktyk, wszystko poukładane. Jeszcze kiedyż tam polecę 😉
Zatopić się w poezji.
Zatopić się w drugim człowieku, zatracić się w nim.
Człowiek jest jak wszechżwiat. Tam też kiedyż polecę 😈
Pisać listy. Kiedyż napisałam taki pseudo-miłosny 🙄
Ubierać choinkę. Wyjątkowe, bo raz do roku.
Żyć. Piękne słowo, czyż nie?17 czerwca 2006 at 07:55Tak tak i mamy w koncu lato piękne, sloneczne i cieple.
Musze sie wygrzac bo niebawem chlodna szwecja czeka na mnie….17 czerwca 2006 at 18:59Szwecja.. hm.. zawsze marzyłam o Skandynawii, może kiedys mi się uda.. 🙄
- AutorOdp.