• Autor
    Odp.
  • Djka_Mili
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

No wiec witam miłe panie ;))) ..

Po przeczytaniu waszych postów stwierdziłam ze ja też spróbuje …
    I mi sie udało … Jestem na diecie tydzień czasu.. Nie jadam chleba , ziemniaków , słodyczy …..Tylko owoce , mięsko z brokulami… Bylo mi barzdo ciężko..ale czuje sie duzo lepiej. Aaaa i oczywiscie pije 2 razy dziennie herbatkę zieloną na przemian z czerwoną.. Do tego 5 razy w tygodni chodzę na siłownie i fitnes… Jest u nas aerobik Tea-bo… super sparwa!! Polecam.. Noi mam nadzieję ze dam rade tak dalej ..!!!! 😆

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

No gratulacje. Ja tez jestem na diecie od….nie pamiętam kiedy,jakoż od wrzeżnia chyba,schudłam 9 kg i do wymarzonej wagi 47 kg brakuje mi tylko 4 kg. Trzymaj się bo warto 😉

KreJzoOlk@
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Hej ja tez jestem na diecie od tygodnia niejem chleba ziemniakow i jem brokuły i pomidory czasem marchewke:) pije mineralna a rano wieczorem i popoludniu pije pol szklanki mineralnej z 2 lyczeczkami octu jablkowego(naturalnego!!) czyli tym sie wspomagm! i mam 2 kilo mniej oz eniduzo ale przeciez to dopiero poczatek:)

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

a i mam jeszcze stronke z której zaczełam robic te ćwiczenia tzn głownie 34 i 7 🙂 polecam:)

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

to ta stronka nieudalo mi sie wkleic calego linka wec dodajcie to na ppoczatku

wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html

Djka_Mili
    Member
    • Bywalec

Kurcze.. Włażnie sie zastanawiam na kupnem octu jabłkowego … KreJzoOlk@ mam nadzieję , że razem będziemy pisać o postępach naszego odchudzania… Co dwie głowy to nie jedna :)) Jak zastosujesz coż nowego to pisz proszę .. Pozdrawiam

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

ok bedziemy sie wspierać:) ja polecam ocet jabłkowy:) pije i naprawde dziala niemam ochoty na slodycze i o polowe mniej jem naprawde!! a pozatym ma duzo innych wlasciwoosci pozytywnych:) narazie niemam zamiaru zrezygnowac z tego octu:)

Djka_Mili
    Member
    • Bywalec

Ojaaaa ale dziż mi mama smaka narobila.. Wpadam do niej a ona wyskakuje w kopytkami w sosie.. ale mnie ssało.. Ale jestem twarda i zjadłam dziż tylko talerz zupy i dwa jabłka i tak do jutra wytrzymam :))) uff oby tak dalej .

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

damy rade:P ja dzis tylko zjadlam pierogi ruskie 😀

Djka_Mili
    Member
    • Bywalec

To ładnie … smaka mi narobiłas tymi pierożkami… ehh. No ja sie nie posuwam do takich rzeczy żeby jeżć mączne przekąski… Nie wiem jak długo pociągne bo jak bym zobaczyła te pierogi na oczy i poczuła zapach.. trudno byłoby sie oprzeć… Dziż kupiłam ten ocet… Nawet nie wiem jak smakuje .. Włażnie zabieram sie do picia … Powodzonka :))

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

zaleta octu jest to ze niemusisz przebierac w jedzeniu:) poprostu jesz mniej bo czujesz sie najedzona 🙂

Djka_Mili
    Member
    • Bywalec

a wadą jest to ze jest ochydny !!!!!!o fuuuu… ale czego sie nie zrobi dla odchudzania :)))

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

a ja, na szczężcie, jak wiecie jestem po diecie…powodzenia dziewczyny 😀

KreJzoOlk@
    Member
    • Stały bywalec

Djka_Mili i jak idzie ci z octem?? pijesz??:D fakt ze jest niesmaczny ale… idzie wypic:) ja juz pije tydzien i 2 kilo mniej:)

Djka_Mili
    Member
    • Bywalec

😀 Ajj pije ten ocet 🙂 Zatykam noska i jade z koksem… Powiem Ci ze z dnia nadziej jest lepiej…Niedługo to polubię ten smak 🙂 Pozdrawiam 8)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Silna wola !!!"

Przewiń na górę