- AutorOdp.
- 18 listopada 2007 at 16:38
🙁 🙁 Kurcze zaczynam tracić wiare !! Na początku chudłam w oczach,. A teraz jak bym staneła w miejscu. Codziennie biegam , ćwicze , pije ten oce,, wodę litrami.. herbaty białe i czerwone , a tu taki psikus.. Poczekam jeszcze do końca tygodnia jak nie to wybiorę się do dietetyczki …Mam nadzieje ze się obejdzie … Pozdrawiam
18 listopada 2007 at 19:21a ja dziż stanełam na wadze:D i kolejne poltorej kilo mniej 😉 jestem w szoku:) w dodatku tato moj ktory pracuje od rana do wieczora praktycznie i zabardzo mi sie nieprzyglada dzis podczas obiadu powiedzial ze bardzo schudlam wrecznchudne w oczach i ze robi sie zemnie wieszak bo ciuchy sa luzne!! :D:D:D nie musze dodawac ze to bylo dla mnie bardzo mile:):D zamierzam tak dalej:) a dzieki octowi poprawila mi sie nie tylko sylwetka ale tez włosy (nie wypadaja tak jak kiedys) wiec moje powerdriny bed epila codziennie nadal:D:D:D
19 listopada 2007 at 15:10ocet, bleeeeeeeeee… 😀 ale widzę że to złoty żrodek dla was..
19 listopada 2007 at 18:56dziż włażnie kupiłam nową butelke octu… juz mi sie poprzednia skonczyla a ze jestem zadowolna to zaopatrzuylam sie w druga:D:D:D 3,ajcie kciuki byle szlo tak jak do tej pory
19 listopada 2007 at 20:29Dziż się trochę podbudowałam , i tak łatwo sie nie poddam.. Do tych sposobów które dotychczas stosuje … dorzucam basen 2 razy w tygodniu i roleting ! Wszystko wypróbuje .. Wiem ze ciężej jest mi zgubić wagę bo mam chorą tarczyce i na dzień dzisiejszy leczę sie hormonami ….Będzie dobrze .. Najważniejsze żebym nie traciła wiary hehhe ja tez muszę już pomału zakupić ocet bo niestety mało zostało 😉 Pozdrawiam
20 listopada 2007 at 20:55Krejzola – dziekuje za wyczerpujace informacje 😀 jutro na pewno pojde do rosmana i zaopatrze sie w taka buteleczke 🙂 co do cwiczen – jestem strasznym leniuchem i ostatnio zrobilam nawet tydzien przerwy ale od jutra ciag dalszy, codziennie po troszku i jakos to bedzie 🙂 mialam nie odchudzac sie w zimie, bo pisalam juz o swoim slabym organizmie, lecz jak pomysle o swietach to chce sie jakos prezentowac 😀
pozdrawiam i jescze raz dziekuje! 🙂
5 grudnia 2007 at 13:40Djka_Mili a z Tobą co??:) Ja nadal odchudzam sie tak jak sie odchudzałam:D i efekty nadal są:)
6 grudnia 2007 at 09:07mam nadzieję, że jak zaczniesz mieć problemy z nerkami, to zaznaczysz to na forum, zanim przekonasz kolejną nieżwiadomą do swoich bystrych pomysłów.
6 grudnia 2007 at 22:30niebadz taka madra:) jakos nic mi niejest
jak zawsze mialam klopoty z anemia mialam wiecznie niska hemoglobinę tak teraz wszystko poraz piwerwszy w zyciu mam w normie:) zreszta ten ocet jabłkowy (bo napewno o to ci chodzi) zaproponował mi lekarz:) i niedpsc ze pomaga mi w odchudzaniu to jescze przestala mnie bolec glowa a codziennie wsumie bolala mam dobre wyniki przestaly wy[adac mi wlosy i jesczze kilka innych 🙂 wiec ty masz swoje zdanie a ja mam swoje z tym ze mnie przekonal do tegp lekarz i niezaluje a ty jak masz zamiar straszyc to mnie to nierusza:P7 grudnia 2007 at 11:49No, to znaleźliżmy włażnie napój bogów…
Mogłabyż podać nazwisko i adres tego lekarza? Bo jeżli rzeczywiżcie jest tak, jak mówisz, to nie mam wyjżcia, jak tylko zgłosić ten fakt policji. Wiesz, że może być to traktowane jako narażenie Twojego zdrowia, za co obowiązuje odpowiedzialnożć karna.
A tak bardziej poważnie – albo lekarz chce się pozbyć prawa do wykonwyania zawodu, albo Ty coż kręcisz z tym, że ocet przepisał Ci lekarz. Więc bądź łaskawa sprecycować na forum kto konkretnie „przepisał” Ci ocet.
w dodatku tato moj ktory pracuje od rana do wieczora praktycznie i zabardzo mi sie nieprzyglada dzis podczas obiadu powiedzial ze bardzo schudlam wrecznchudne w oczach i ze robi sie zemnie wieszak bo ciuchy sa luzne!! Very HappyVery HappyVery Happy nie musze dodawac ze to bylo dla mnie bardzo mile:)Very Happy zamierzam tak dalej:)
A myslałaż o wizycie u psychologa? Wiesz, nie chcę zgrywać lekarza, ale mam poważne obawy, że jesteż zagrożona lub juz masz symptomy anoreksji. A wierz mi, można tym sobie ładnie spaprać życie.
I wybacz kolejne pytanie, jest osobiste, więc nie musisz odpowiadać, choć powinnaż, za względu na te wszystkie dziewczyny, za zatrucie których bedziesz odpowiedzialna… Jaki jest Twój BMI?
7 grudnia 2007 at 15:53Moje BMI wynosi 20 🙂 czyli jest wszytsko ok a lekarz nie przepisał mi tego octu (bo to niejest na recepte) tylko powiedział ze od czasu do czasu moge wypić stwierdził to po rozmowie ze mną gdy zapytałam sie czy to szkodliwe… nie bede pisać co to za lekarz bo naruszyła bym wtedy jego prywatnożć a chudne hmmm bo duzo cwicze mniej jem i niejem slodyczy a nie pije flachami ocet;/ wiec oszczedz sobie takich komentarzy niemam zamiaru tego octu pic cale zycie i pije go malutko zreszta tlumaczyc ci sie tez nie musze:) prawda? dobrze sie po nim czuje nie nakazdego musi dzialac tak jak na mnie ale z czego wiem niejestem jedyna ktora taki napój pije… ja bynajmniej porozmawiałam o nim z lekarzem przed kupieniem.. a co do tego ze moze jestem zagrozona czy cos to nie… do anoreksji mi daleko a schudnac chce jesczze tylko kilka kilo (do mojej normalnej wagi,bo przytyło mi sie jak byłam zagranica) mam glowe na karku i nie mam zamiaru sie głodzić popijajac tylko sam ocet w duzych ilosciach i tak tez nikomu nie radziłam….. wspominajac o tym ze mi pomaga nie namawiałam nikogo do stosowania tego samego co ja.. czyż nie prawda??
8 grudnia 2007 at 19:35Och, nie bądź żmieszna 🙂 Nie mam zamiaru Cię straszyć, bo znaczyłoby to, że się o Ciebie martwię… wybacz, w ogóle się nie znamy, nie mam potrzeby Cię nawracać na dobrą drogę.
Nie chciałabym tylko, żeby przypadkowe osoby wzięły na poważnie Twoje słowa odnożnie tego całego octu. Prewnecyjnie.
(jeżeli w ogóle można brać na poważnie słowa dziewczyny, która ma nicka napisanego pokemonowym pismem). (:
8 grudnia 2007 at 22:06heh… użmiełam sie do łez
takie teksty nierobia na mnie wrazenia:D moj nick swiadczy o tym ze mam w D**** takie idiotki jak ty i wszelkie komentarze co do tego co pisze to predzej mnie rozsmieszaja niz co kolwoiek innego :] a jesli wspomnialas cos o pokemonie… hmmm moze jednym wielkim pokemonem jestes TY ?? 😀 ,wiec najlepiej pomysl nad soba i przestac oceniac innych masz cos do powiedzienia to komentuj to w inny sposob a nie w taki by na kims robic wrazenie –>jakos ci sie to nieudaje 🙂 Iskoncz ta dyskusje bo ja juz skonczyłam:) 10 grudnia 2007 at 12:10[usunięto_link]@ wrote:
heh… użmiełam sie do łez
takie teksty nierobia na mnie wrazenia:D moj nick swiadczy o tym ze mam w D**** takie idiotki jak ty i wszelkie komentarze co do tego co pisze to predzej mnie rozsmieszaja niz co kolwoiek innego :] a jesli wspomnialas cos o pokemonie… hmmm moze jednym wielkim pokemonem jestes TY ?? 😀 ,wiec najlepiej pomysl nad soba i przestac oceniac innych masz cos do powiedzienia to komentuj to w inny sposob a nie w taki by na kims robic wrazenie –>jakos ci sie to nieudaje 🙂 Iskoncz ta dyskusje bo ja juz skonczyłam:) Cóż, lepszej wizytówki nie mogłaż sobie wystawić:) Heh, miałem zamiar napisać Ci długiego posta, by Cie użwiadomić, co ktoż na poziomie z tego wyczyta, ale nie, nie zrobię tego. Nie będę tracił sił na kogoż, kto ma „w d****” współużytkowników forum i „wszelkie komentarze” go „rozżmieszają”.
Polecę tylko: [usunięto_link], [usunięto_link], [usunięto_link]
10 grudnia 2007 at 16:50Juz przywitalam sie w odpowiednim watku, ale zrobie to jeszcze raz tutaj, jako, ze to moj pierwszy post :p, wiec witajcie
a co do diety, to nie mam w ogole silnej woli, nie moge sie oprzec jedzeniu :p, stosuje wiec diete kapusciana w kapsulkach, mozna przy tym jesc wszystko, trzeba tylko wykonywac serie cwiczen codziennie po 30 minut, ale to naprwde nie jest problem. I wydaje mi sie, ze pierwsze efekty juz sa, chociaz stosuje ja niecaly miesiac, a mialy byc zauwazalne po miesiacu :). Tutaj ta dieta cud :[usunięto_link]
- AutorOdp.