- AutorOdp.
- 8 listopada 2007 at 20:24
ojej… jz wieczor a ja dzis zjadlam tylko jednego golabka i jeden jogurt:) hmmm i niecce misie nic jesc:) mialam maly wysilek na lodowisku:) a za jakas godzinke wypije powerdrinka czyli OCET 🙂 i lulu
hmmm cos mnie brzuch pobolewa chyba okres sie zbliza… wkoncu!! bo juz myslalam ze.. omg:| to by dopiero bylo;/;/
10 listopada 2007 at 13:43🙂 jest weekend zawsze pozwalałam sobie na jakas pizze czy cos..:) a dzis nic niemam zanmiaru i co najlepsze ochoty!! podejzewam ze to ocet jabłkowy tak dziala bo mam teraz miesiaczke i zawsze w okres i przed siedzialam non stop w lodowce:) a teraz nic!!! super:D czekam az sie skonczy i zaczne dalej cwiczyc jakos w te dni niemam sily:( ..
jak u Ciebie?? co konkretnie robisz by schudnąć i jakie sa efekty>?
11 listopada 2007 at 09:17A no witaj ;))) Oj dawno mnie nie było ….ale to przesz komputer… Po za tym jakoż się trzymam.. Wczoraj byłam na weselu…. sama jestem w szoku bo kompletnie nic tam nie zjadłam… Piłam tylko wode mineralną.. To do mnie nie podobne.. Pozdrawiam 😀
11 listopada 2007 at 09:40Kobietki kochane…
jesli moge podzielic sie z Wami swoim doswiadczeniem:
jesli chcecie sie odchudzac, glodzenie sie na pewno nie przyniesie rezultatow. Szlam takim schematem i dostawalam swira, bo „czemu waga stoi skoro prawie nic nie jem!?”. Skonsultowalam sie z dietetyczka, dostalam wskazowki oraz diete. Jedzcie 5 malych posilkow dziennie, rozlozcie to sobie na godziny (np. 9,11,13-14,16,18) i przyzwyczajajcie powolutku organizm do zmian. Po 18 mineralna i mieszanka ziolowa odchudzajaca (do kupienia w aptece badz sklepie zielarskim). Tracicie 1kg tygodniowo, czasem wiecej, czasem mniej (ja w pierwszych dwoch tygodniach zrzucilam 3kg). Wiem, ze latwo to napisac. Pierwsze dwa tygodnie byly ciezkie, zwlaszcza po 18 😉 nie wspieral mnie moj facet, wrecz przeciwnie, byl zly gdy mnie po 2 tygodniach zobaczyl stwierdzajac „gacie ci wisza” przy czym oznaczalo to raczej zazdrosc niz troske o zdrowie :/
teraz nie stostuje zadnej diety, na zime raczej potrzeba mi energii wiec wcinam, ale z glowa. Codziennie cwicze z plyta dvd.
W razie pytan, piszcie 🙂 chetnie pomoge, jesli potrafie. Trzymam kciuki!
11 listopada 2007 at 22:21a mozna woedziec jakie to wiczenia sa na tej plycie?? nie stosujesz zadnej diety? hmmm kurde ja mam z 4 kilo za soba ale jesczze z 8 kilo bym chciala:(:(
12 listopada 2007 at 07:33Krejzolk@ – to sa cwiczenia z serii „Ty tez mozesz miec…” i mam …”takie ramiona, brzuch, posladki, cialo”. W shape’ie z kazdym numerem jest plytka, teraz jest druga czesc striptease aerobic wiec nawet facetowi cos sie trafi milego dla oka gdy bedzie akurat w zasiegu Twoich cwiczen 😉 jak na razie diety nie trzymam bo mam dosyc slaby organizm i szybko sie przeziebiam. Na wiosne o czyms pomysle 😀 stosowalas juz jakas diete? jesli chodzi o przemiane materii to polecam „ananasowa” 😀
13 listopada 2007 at 10:47Ale ja się wcale nie głodze.. Jem ale w mniejszych ilożciach.. Nie łącze węglowodanów z białkiem… A ocet jabłkowy to nawet mi posmakował .. Widzę rezultaty :)))
13 listopada 2007 at 11:08to sie ciesze:) ja tez po occie widze rezultaty:) narazie na wage niestaje mam zamiar stanąć w piątek:)
13 listopada 2007 at 11:33@F.Blue wrote:
Kobietki kochane…
jesli moge podzielic sie z Wami swoim doswiadczeniem:
jesli chcecie sie odchudzac, glodzenie sie na pewno nie przyniesie rezultatow. Szlam takim schematem i dostawalam swira, bo „czemu waga stoi skoro prawie nic nie jem!?”. Skonsultowalam sie z dietetyczka, dostalam wskazowki oraz diete. Jedzcie 5 malych posilkow dziennie, rozlozcie to sobie na godziny (np. 9,11,13-14,16,18) i przyzwyczajajcie powolutku organizm do zmian. Po 18 mineralna i mieszanka ziolowa odchudzajaca (do kupienia w aptece badz sklepie zielarskim). Tracicie 1kg tygodniowo, czasem wiecej, czasem mniej (ja w pierwszych dwoch tygodniach zrzucilam 3kg). Wiem, ze latwo to napisac. Pierwsze dwa tygodnie byly ciezkie, zwlaszcza po 18 😉 nie wspieral mnie moj facet, wrecz przeciwnie, byl zly gdy mnie po 2 tygodniach zobaczyl stwierdzajac „gacie ci wisza” przy czym oznaczalo to raczej zazdrosc niz troske o zdrowie :/
teraz nie stostuje zadnej diety, na zime raczej potrzeba mi energii wiec wcinam, ale z glowa. Codziennie cwicze z plyta dvd.
W razie pytan, piszcie 🙂 chetnie pomoge, jesli potrafie. Trzymam kciuki!
Przyznaje Ci racje. Z doswiadczenia wiem,ze glodowka nic nie da na dluzsza mete-owszem da sie schudnac pare kilo ale jak zaczniesz normalnie jesc pojawia sie efekt jojo 🙁 Albo co gorasza mozna sie nabawic anemi albo jeszcze cos goeszego!
Ja teraz jestem na diecie bez soli. Jem czesto a malo-po osiemnastej nie jem juz nic. Dzis gotowalam sobie brukselke, oprucz tego zupke skladajaca sie z dwuch piersi,trzech marchewek troszke cebuli i natki magi-to wszystko doprawione odrobina pieprzu i majeranku-wbrew pozorom jest pyszna(mimo,ze bez soli). Oprucz warzyw i owocow jem jogurty rano i pije wode niegazowana.Pozdrawiam wszystkie na diecie!!! I powodzenia!!!
15 listopada 2007 at 18:52😀 łoj co będe miała zakwasy …. szok.. dziż rano biegałam… ledwo dyszałam. eh to przez papierosy… powiem że było nie najgorzej .Kupiłam dziż L-Karntyne bo mi polecono brać 2-3 tabletki 30 min przed ćwiczeniami.. Dopiero jutro będe wiedziała jak smakują itd. Mam jeszcze od dziż tabletki na oczyszczenie z organizmu szkodliwych toksyn… Jak będą działać od razu wam powiem 🙂 Pozdrawiam
😆
15 listopada 2007 at 19:33a jakie to tabletki?? i jakie daja efekty?? l karnityne hmmm tez sie zastanawialam czy nie kupic ale jakos przekonana nie jestem… jak myslisz dobre to?
16 listopada 2007 at 12:36[usunięto_link]@ wrote:
a jakie to tabletki?? i jakie daja efekty?? l karnityne hmmm tez sie zastanawialam czy nie kupic ale jakos przekonana nie jestem… jak myslisz dobre to?
Ja je bralam i biore zawsze przed silownia czy squashem. Daja duzo energii i mozna o wiele dluzej cwiczyc. Do tego wspomagaja spalanie tluszczu. Polecam!
16 listopada 2007 at 21:43a ile takie tabletki kosztuja?? chyba sobie kupie:)
17 listopada 2007 at 08:12Ja rowniez slyszalam wiele dobrego na temat L-karnityny 🙂
chcialam zapytac o ten ocet…pozytywnie sie wyrazacie wiec prosze podajcie info odnosnie ceny i tego, kiedy powinno sie go zazywac 🙂 dziekuje serdecznie 😀17 listopada 2007 at 09:51F.Blue
[/b] ocet jabłkowy jest bardzo dobry na odchudzanie i przede wszystkim zdrowy. Chodzi o ocet jabłkowy naturalnie sfermentowany bez dodatku spirytusu!!! taki ocet kosztuje nie wiecej niz 5-6 zloty mozna go kupic w sklepie z zywnoscia badz w rosmanie nawet .Ja mam ocet jablkowy firmu Kuhne Z DODATKIEM wina jablkowego tak wiec w smaku niejest taki zly pachnie i smakuje jak wino:D haha (mi ten zapach nie odpowiada ale innych niebylo jak klupywalam) koncze juz ta butelke mysle ze za jakies 2 dni bed emusiala kupic nowa… schudlam 4 kilo jakos pije go od 2 i pol tygodnia .
Rano popoludniu i wieczorem oczywoscie rano na czczo w poludnie przed (umnie maluskim obiadem) i wieczorem przed spaniem (ja kolaji nie jem) pol szklanki mineralnej niegazowanej albo przegotowanej chlodnej i 2 lyzeczki octu (ja wlewam miejwoecej na oko) 🙂 ja polecam ten ocet znacznie poprawila mi sie figurka spodnie z tylka spadaja nawet jak na wadze tego az tak niewidac. Oczywiscie niejem tez slodyczy(jak bedziesz pic ocet a jesc duzo i slodyczami sie opychac to watpie ze cos pomoze bo to wspomagacz diety) czasem dobrze jest tez cwiczyc ja cwicze czasem bo mam lenia kupie chyba l karnityne to moze mnie to zmotywuje woem ze cwiczac duzo woecej zdziałam… długo pilam herbatki przeczyszczajace jak przestalam mialam trudnosci z …. wiesz czym .. 😛 tera zjak pije ocet chodze zawsze nawet 2 czasem 3 razy dziennie przewaznie 2 bo malo jem jestem naprawde zadowolona:) acha ja ogranicylam nawet wszelkie soki słodkie typy kubusie itp pije tylko mineralna jak czasem ie do baru to odmawiam sobie pizzy a biore salatke grecką a do picia mineralną 🙂 w domu czasem moj dzien opiera sie tylko na sałatce greckiej(jak chlopak mi zrobi) .
Przyznam szczerze ze na slodkie po occie niemam ochoty w ogole na jedzene czuje sie najedzona dlatego moze jem znacznie mniej a juz po godzinie 17 niepozwalam sobie na jedzenie nawet salatki greckiej 😛 pozdrawiam i jeszcze raz zachecam do picia tego octu (PRZYPOMINAM ZE MUSI BYC NARURALNY BEZ DODATKU SPIRYTUSU!!!!!! ) - AutorOdp.