- AutorOdp.
- 20 lipca 2008 at 19:41
Chodze na siłownie, ale nie chce mieć mięsni tylko zgubić pare kg. Nie wiem czy bieganie na bieżni i rowerek wystarczą?
4 sierpnia 2008 at 17:51Witaj,
otóz zapewniam Cię, że aby wypracować miężnie nie wystarczy „zwykłe” chodzenie na siłownię, gdyż do takiego efektu potrzeba lat praktyki..ćwiczeń , diety, suplementów oraz także predyspozycji do rozrostu miężni. Chodzenie na siłownie rekreacyjne spowoduje jedynie, że zaczniesz gubić zbędny tłuszczk oraz nabierać ładniejszej sylwetki bardziej jędrnego ciała. Areoby jak najbardziej są godne polecenia…zwłaszcza gdy celem jest zgubienie kilogramów, oraz wyrobienie lepszej kondycji.
Polecem serdecznie….4 września 2008 at 19:11Dziewczynki pochwalę się wam 🙂
Zapisałam się na aerobik i siłownię, chciałam i musiała, od roku mam siedzącą pracę i uwierzcie mi, moje ciało bardzo na tym ucierpiało onas
Mam nadzieję, że nie będę żałować tej decyzji. Nie tylko poprawię kondycję, ale również samopoczucie24 września 2008 at 21:01ja tez od wrzesnia regularnie uczeszczam. poszlam do instruktora, karnie wyjasnilam o co mi chodzi no i: najpierw mam 20 minut na orbitreku w ramach rozgrzewki. z moja kondycja wlasciwie moglabym na tym zakonczyc;) ale potem mam cwiczenia na wlasciwej silowni (8 typow) i potem znowu godzina na orbbitreku, rowerku lub biezni. na razie efektow na wadze nie widac, ale za to na ubraniach i owszem. spodnie zaczynaja wisiec:D
25 września 2008 at 11:07Jeżli nie chcesz miężni tylko schudnąć to poproż o plan Twojego instruktora. Obecnie na każdej siłowni ma być instruktor. Ja tak robię.
28 września 2008 at 15:51W momencie, kiedy chcesz schudnąć powinnaż robić dużo powtórzeń ćwiczeń z małym obciążeniem. – jeżli chcesz wyrzeźbionych miężni- mniej powtórzeń ale za to większe o*****zenie;_
29 października 2008 at 17:40czy jak będę jeżdzić na rowerku czy strace brzuch jesli tak to ile muszę jeżdzić 😀
28 stycznia 2009 at 16:20Jeżeli będziesz stosować odpowiednią dietę i ćwiczenia to tak. 🙂
28 stycznia 2009 at 17:04Jak najbardziej, ale ja polecam bardziej fitness od siłowni. Trener lubi dać w kożć, ale warto. Fitness w domu też przynosi swoje efekty tutaj polecam parę technik dzięki którym ubyło mi trochę kilosków 😀 :
[usunięto_link]
P.S. Aha i uzupełniajcie wody bo to bardzo ważne i pożyteczne.
- AutorOdp.