- AutorOdp.
- 16 stycznia 2007 at 14:39
Mam prosbę kobitki.Doradzcie mi czy bycie w Simplusie jest warte tego zeby wydac kase na ichkarte do telefonu? Słyszałam ze wchodzi fajna promocja walentynkowa z gadaniem za darmo,ale interesuje mnie czy sie opłac, bo moze smsy drogie?? Napiszcie pls jak macie Simplusa czy kupic czy nie..
16 stycznia 2007 at 15:56powiemtak jak masz kogos bliskiego w plusie.. tak jak ja mam abonament a moj facet ma simplusa.. to nam sie to strasznie oplaca.. ja mam do niego zadarmo…. a on tez ma przez dany okres ma za darmo…
a dlaczego pytasz?16 stycznia 2007 at 17:05Pytam bo tak włażnie mysle coby sobie nie sprezentować karty simplusowskiej 😉 bo fajna promocja jest, wyczytałam
[usunięto_link]16 stycznia 2007 at 17:56Ja zmienilam na simplusa 😀 jesli masz znajomych w plusie to zmieniaj raz, dwa 😀 oprocz tej promocji do ktorej podalas link co miesiac mozesz uaktywniac 100minut do plusa – za 5zl i 600smsow – za 6zl, wiec polecam, i to bardzxo 😀
16 stycznia 2007 at 20:54także polecam 😉
17 stycznia 2007 at 10:53włażnie jak masz najbliższych w Pusie to warto , ja mam i też skożystałam ,teraz jest ta promocja walentynkowa zastanawiam się nad skorzystaniem , szkoda tylko ,że z jednym numerem 😆
17 stycznia 2007 at 11:12Dzięki dziewczyny, bardzo mi pomogłyscie , nie sądziłam ze az tyle wychodzi darmowych smsów i rozmów. 😀
18 stycznia 2007 at 16:54ja mysle ze lepiej wziasc telefon w mixie , ten sposob jest lepszy ….ja mam juz w mixie tel 1 i pol roku .umowa niedlugo sie konczy i mam zamiar wzasc druga 🙂
19 stycznia 2007 at 10:36a jak wychodzi w mixie z rozmowami, w ogóle sie nie orientuje…tez sa takie promocje jak w przypadku Simplusa???
19 stycznia 2007 at 13:55wracajac do samej reklamy Simplusa Dlaczego nie ! to zobaczcie co znalazłam, boski Zakożcielny
[usunięto_link]19 stycznia 2007 at 16:14tak w mixie tez sa promocje .mozna rozmawiac z jesnym nr bez ograniczen przez caly miesiac za 10 zl ,smsy do plusa po gr bez limitow co jest w simplussie i tez darmowe rozmowy po 18 i w weekendy.ogolnie mix jest lepszy kupi sie tanio telefon nawet za1zl a umowa to tylko formalnosc ,przeciez i tak co miesiac trzeba kupic karte bo potrzeba a tu musi sie conajmniej jedna karte za 30zl na miesiac i tyle umowy.bieze sie ja na okreslony czas .polecam ! jest znacznie lepsze niz bycie w simplusie:)
22 stycznia 2007 at 11:26Nie , no to co piszesz to tez jest fajną opcją. To prawda ze co miesiac trzeba ładować karte, ale tak szczerze to mnie te 10 zł doładowania starcza często na 1 dzień ;-(
1 lutego 2007 at 20:29ja polecam nadchodzi4 dostaniesz telefonik za darmo i jeszcze 150zl w doladowaniu i mozesz bawic sie dowoli i cieszyc motorola:)wiecej na stronce [usunięto_link]
mysle ze tego simplus ci tego nie zaproponuje1 kwietnia 2008 at 12:31ja mam plusa od ponad roku i nie zamienię dłuuugo.
rozmowy tanie, pakiety w atrakcyjnych cenach
aktualnie 200 minut rozmowy za 8 zł, 500 sms za 5 zł, kiedy w Erze za 7 zł bodajże jest 100.
po 3 miesiącach użytkowania stawki za połączenia i smsy do wszystkich sieci się automatycznie obniżają.
zdecydowanie polecam. 😀12 kwietnia 2008 at 12:39ja w simplusie jestem juz ohoho jak długo 🙂 7 lat juz pewnei bedzie i jak do tej pory żadna inna sieć nie skusiła mnie wystarczająco żeby zmienić z simplusa:) simplus jest dobry dla osób majacych znajomych/rodzine równiez w plusie bo zazwyczaj wszystkei fajne promocje są jedynie dla rozmów i/lub smsów w sicie 🙂
a tak w ogóle dziewczyny pamiętacie te czasy gdy rozmowy w jakiejkolwiek sieci były po prawie po 2 zł. za minutę a smsy po jakies 30 – 40 gr? 😆
- AutorOdp.