- AutorOdp.
- 8 lutego 2013 at 16:17
Mój ukochany zaczął mi siwieć. W sumie nie jest młodzieńcem, ale trochę nas zaskoczyły te siwe włosy. Ja to ja, i tak go kocham. A on się zaczął wkurzać, dziwnie teraz zaczesuje włosy, byle ukryć siwiznę. To całkiem zabawne (dla mnie :D). Czy Wasi mężczyźni są szpakowaci i co o tym sądzicie?
13 lutego 2013 at 10:20To wytłumacz Twojemu ukochanemu, że siwizna, czy tylko szron we włosach, nikogo nie postarza, za to dodaje dużo uroku. Mężczyzna wówczas jest bardziej interesujący. A tego i tak nie tylko On, ale nikt nie uniknie.Wczeżniej czy później każdy będzie mniej lub bardziej „biały”. 😀
13 lutego 2013 at 14:14Mimo wszystko mam nadzieję, że mnie to dopadnie później 8) Chociaż przeglądając jakież babskie pisma przyuważyłam, że siwe włosy są całkiem modne. świat modny nigdy nie przestanie mnie zadziwiać 😀
Mi ten „szron” u niego kompletnie nie przeszkadza. Natomiast przeszkadza mi to jego ciągłe gadanie o tym. Przejmuje się facet jak cholera, a ja (niestety) muszę tego słuchać. -! Dzisiaj usłyszałam piękny monolog o szampon koloryzujących dla mężczyzn. Wszystkie za i przeciw. Zaskakuje mnie ten mój facet.23 lutego 2013 at 23:19Przestań go denerwować to przestanie siwieć 😛
25 lutego 2013 at 11:16Co sie dziwisz, facet też człowiek i ma kompleksy. Jakbyż ty w jego wieku znalazła u siebie siwe włosy, też byż panikowała!:)
26 lutego 2013 at 14:51Ej, wszyscy moi znajomi się ze mnie żmieją, że to moja wina, bo go denerwowałam i przeze mnie osiwiał, także teraz muszę dzielnie znosić jego narzekanie. 😀 Mam nadzieję, że już nie długo, bo po swoich monologach doszedł do wniosku, że spróbuje „zawrócić” proces siwienia. Zamówił sobie coż ……………….. czyli szampon do odswiania włosów i ma zamiar wykorzystać. A niech sobie nakłada,byle się lepiej facet poczuł i przestał narzekać. 😉
JESZCZE JEDEN UKRYTY LINK W TREśCI I BAN PERNAMENTNY
Pzdr.
Moderator2 marca 2013 at 01:58[usunięto_link] wrote:
Przestań go denerwować to przestanie siwieć 😛
kaifa :ok:
dla Pań zaż zkonfundowanych polecam szampony przyciemniające 😉
tak wiele tu mówicie o kosmetykach, urodzie i innych takich pier… pierwszy bym się…
poddał farbowaniu, gdybym zaczął siwieć 😆[usunięto_link] wrote:
A niech sobie nakłada,byle się lepiej facet poczuł i przestał narzekać. 😉
bardzo słusznie, Hanni :jupi:
facet z siwizną może okazać się bardzo mądry 🙄 lub strasznie sexy :wrrr:
4 listopada 2013 at 14:38szamop z rzenszenia
9 listopada 2013 at 22:49A ja uważam, że siwe włosy dodają uroku. śmieszą mnie faceci z farbowanymi włosami :/
18 listopada 2013 at 01:35ja już 8 znalazłem w tym tygodniu… pfff
19 listopada 2013 at 21:09Każdego z nas to czeka. Znam przypadek chłopaka, któremu w wieku 18 lat zaczęły pojawiać się siwe włosy.Teraz ma 25 lat i można je policzyć w dziesiątkach. JEdnak nie myżli o farbowaniu
21 listopada 2013 at 10:16No Panowie, mnie też to dopadło. Mam 28lat i znalazłem siwego włosa. No cóż…
30 grudnia 2013 at 11:16super
13 lutego 2014 at 16:19samoz ycie;p
14 lutego 2014 at 20:13Dokladnie
- AutorOdp.