• Autor
    Odp.
  • Maariolkaa
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Ja ma IT-NET. 馃檪

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Ja mam Tele2. W pakiecie stacjonarny telefon i sie膰

Torque
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja mam Energisa. Ca艂kiem fajnie. w ci膮gu 14 miesi臋cy u偶ytkowania mia艂em 2 zerwania po艂膮czenia na modemie USB – wiec tyle co nic. Og贸lnie us艂uga bardzo stabilna. Kable p****膮艂em „na paj臋czyn臋” i tak sobie ta prowizorka trwa. Nie przeszkadza to jednak w osi膮ganiu pe艂nej pr臋dko偶ci. Cho膰 dynamiczne, ale mam swoje IP bez 偶adnego proxy, nie musz臋 si臋 prosi膰 o statyczne przekierowania port贸w. Jestem bardzo zadowolony.

aguus_
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

a ja mam polnet.
    nie jest straszny, ale cz臋sto gubi po艂膮czenie i trzeba czasem czeka膰 nawet 2 godziny.

aguus_
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

@paulajna wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

a ja mam polnet.
    nie jest straszny, ale cz臋sto gubi po艂膮czenie i trzeba czasem czeka膰 nawet 2 godziny.

jak to nie jest straszny? gubi po艂膮czenie na dwie godziny i nie jest straszny ja bym si臋 denerwowa艂a bardzo…

2 godziny to tylko w niekt贸rych przypadkach, ale rzeczywi偶cie, nerwica bierze. wi臋c akurat tego operatora bym nie poleci艂a nikomu.

zoska samoska
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 87
    • Sta艂y bywalec

a ja z pracy dostalam na pol roku internet z iplusa, przenosny…bardzo fajna sprawa, bo sobie moge wejsc do sieci nawet jak czekam w kawiarni na kogos, albo jade do rodzicow k臋trzyna…fajna rzecz:)

Fenris
    Member
    • Zas艂u偶ony

A szybko chodzi? Bo o ile pami臋tam, to 2 lata temu by艂 problem z wej偶ciem na jakie偶 www.

Brokk
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

A jaki masz wyb贸r przy wyborze internetu? Ja korzystam z UPC i jestem zadowolony. Raczej nie mam problemu z netem.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Odp.: 98
    • Sta艂y bywalec

U mnie Netia. Generalnie jest ok.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Sta艂y bywalec

Nie. Ja podpisa艂am umow臋 we wrze偶niu 2007, wi臋c nie jestem zbytnio na bie偶膮co.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Sta艂y bywalec

Wiem, 偶e teraz jest jaka偶 kilka razy wi臋ksza pr臋dko偶膰 za cen臋 kt贸r膮 ja p艂ac臋, ale szczeg贸艂贸w nie znam.
    Ja mam 1MB/s i praktycznie zawsze, gdy sprawdza艂am na dsl.cz to tak膮 pr臋dko偶膰 mi pokazywa艂o. Od paru dni si臋 co偶 z****艂o i chodzi jak chce, teraz ju偶 jest w sumie ok, bo
    Rychlost p脜ipojen脙颅 k internetu: 935,42 kbit/s
    Rychlost stahov脙隆n脙颅 dat: 116,9 kByte/s

A, neta mam od Netii, a telefon od Tepsy.

Brokk
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

czasami tak jest 馃檨
    Co do bez przewodowych. w wi臋kszych miastach chodzi bez problemu. Du偶y masz wyb贸r?

Fenris
    Member
    • Zas艂u偶ony

Teraz chyba ka偶da sie膰 kom贸rkowa i telefoniczna oferuje bezprzewodowy internet. Ja na szcz臋偶cie mam net w akademiku i nie mam problem贸w 偶adnych:) W domu mam dost臋p do iPlusa i kiedy ostatnio sprawdza艂em, da艂o si臋 wej偶膰 na stronk臋, odpali膰 gadu, ale wiadomo, 偶e nie ma co si臋 spodziewa膰 cud贸w:P. Jeszcze 1-2 lata temu jak sprawdza艂em, to chodzi艂 bardzo kiepsko, no ale to s膮 mazury, a tam zasi臋g jest kiepski.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Sta艂y bywalec

U mnie wyb贸r by艂 marny, bo odpadaj膮 kabl贸wki. Bezprzewodowego w og贸le nie bra艂am pod uwag臋, nie ma sensu przy pececie, zw艂aszcza, 偶e mam lini臋 telefoniczn膮, wi臋c by艂o do czego pod艂膮czy膰.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Sta艂y bywalec

Czasami nie ma innego wyj偶cia. W ostateczno偶ci s膮 niezabezpieczone sieci s膮siad贸w z bloku, moja kumpela ma tak膮 sytuacje. Chcia艂a nawet podrzuci膰 komu偶 flaszk臋 albo kwiaty, ale nie wie, kt贸ry to s膮siad.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " sk膮d internet?"

Przewi艅 na g贸r臋